Датски министър: Щеше да е по-добре, ако нашите в "Ислямска държава" бяха загинали

Министърът на правосъдието Сьорен Папе Поулсен предизвика голяма дискусия с думите си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само че няма да лежат в датски затвор. Боко вече строи лагери по Странджа за да настанява и обгрижва всички джихадисти, които не ги искат в Западна Европа.

Да, бе! Ама през 2011-2012 ги хвалехте като национални герои, когато заминаваха за Сирия да воюват с Асад!

Към глупаците с минусите! Погледнете възторжените телевизионни репортажи от онзи период, БЕ! Как героично заминаваха разни датчани, шведи, британци и немци да се бият на страната на "демократичната опозиция", която яде сърцата на убитите войници.

Естествено че бе по-добре да са избити "датските:, а и не само те джихадисти. Сега данъкоплатците ще трябва издържат главорези и убиици вероятно десетилетия! Е голяма демокракция няма що!

пожари , катастрофи такива неща не стават ли при вас?

Споко! Тези изроди ще им разкажат играта като се върнат!

Разбира се ,че ще е по добре,ама не....ша ги раните сега с агнешки дюнер три пъти на ден,кабелна тв и интернет без пари и безплатни посещения на бардак ..и ша треперите да не се ядосат да се редикализират и да почнат да газят с камиони и тирове по пазарите. Халал да са ви,алах ви ги праща.

Тия колко са двулични, никой не смее да си каже какво мисли. Наскоро гледах едно интервю със минувачи в Швеция. Въпросът беше, ще вземете ли мигрант вкъщи. Всички отговориха положително, след което се появяваше един мургав младеж, познайте колко си го взеха вкъщи?

Sweden: Who's actually ready to welcome a migrant into their home? [ENG SUBS] Това е заглавието. Гледайте го!

Съвсем логично изказване, адмирации, че не го е страх да каже това, които другите си мислят, ама нали са "коректни" - не казват.

Прав е.