17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За всичко ставащо у нас и по света, си има своето логично обяснение.

А как се кандидатства, къде, от кога, до кога не е важно, но пък има помощ...!!!!!

15 ип адреЗа сменям - и все блокиран?!

Те са те блокирали по MAC адрез бе. Ползват някаква адвансед руска кутийка.

Хахахххах 650 лева ми е само кредитът.

Проблемът е, че социалните измислят всякакви причини да откажат помощта. От вида мйката и таткото не живеят на един настоящ адрес, такото е съкратен, но трябва да е майката..и други.Миналата година оставиха над 10000 нуждаещи се семейства без помощи.

Ако е ипотечен кредит, вноската ти трябва да е не повече от 10% от месечната ти заплата. Ако е потребителски, не повече от 5%. Ако не си финансово грамотен, недей да теглиш кредити.

А какво се случва с 90 дни неплатен отпуск, който се води за трудов стаж. Няма ли да бъде увеличен, като се има предвид, че той бе изчерпан през миналата учебна година.

Хайдеее циганите пак намазаха.

Мунчо, иди си с добро!

Да си учат в училище. Знаят ли какво причиняват с това от вкъщи? Причиняват да се освинят. А както в съседната статия казва проф.Коста Костов: "Най-потърпевшите в тази пандемия са хората със свръх тегло" Което си личеше в страшно много слулучаи, от посочваните ранно починали. Като при починала бременна, дето личният лекар денага я пратил в болница, че била рискова група с наднормено тегло. Една на снимка само приличаше на около 150кг. И масово по света отчитат дебелеене. Мерките водят до неща носеща огромна смъртност! В България около 37-40 хиляди повече починали. А от ковида не ясно, че реално не се броят.

Мара...

.

"имат право на месечна целева помощ в случай, че са принудени да излязат в неплатен отпуск, тъй като не могат да работят дистанционно," Тъпанари! Много МОГАТ да работят дистанционно, но как се работи с учещо в СЪЩИЯ апартамент дете!??

Да не говорим пък ако са затворени ясли и градини как точно се работи от вкъщи с малко дете!!!

Например не ни дават пари за техника, с която децата да учат дистационно. Не нни плащат офис пространство.

Мунчо ке падне.

Това ли е новия пряКУР на боко - мунчо?

МУнчо пари не дава. Лъжа е.

Ще тегли още 2 милиарда Евро заеми уж за помощите и ще подпомогне касичката на закъсалите другари от БСПто.

истина.

Подкрепям, защото кой ще ги плаща в действителност тези пари??? Тези дето се ваксинираха и могат да ходят на работа и плащат данъци ли??? Процента на ваксинирани в Бг е равен на интелекта ни, но иначе за всичко хвалим запада и завиждаме, че са добре и живеят, а не съществуват като нас!

Родителите имаха цяла година време да се ваксинират. Ако го бяха направили, нямаше да сме черна зона и децата щяха да са си на училище. Твърдо съм против всякаква форма на помощ от държавата.