Държавата умъртви питбулите, спасени от "Арената на смъртта" в Пловдив

Собствениците им пък получиха условни присъди за организираните кървави боеве с кучетата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо не умъртвят тези изроди, които са ги научили да се бият и са ги озверили?! Кучетата са потърпевшите в случая, но пак някой съдия без топки, не си е свършил работата!

Държавата трябва да започне да санкционира засилено с изземане на имущество. Това е единствената марка, от която Ганьо ще го заболи истински.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

сичката пАра отива в свирката

Кучетата - убити. Собствениците - свободни. Егати поркурВатурата, егати правосъдието!

Значи животните са платили с живота си за слабоумието на собствениците, а за тях условни, ебаси скапаната държава!

Айде на кренвирши !

Можеше да вкарат в затвора Иван Иванов и сина му и като затворници да се грижат, без заплата, резбира се, за питбулите следващите 10 години. Щеше да е справедливо, нали?

Да, да се грижат за кучетата като ресоциализираща мярка. В щатите това е разпространен метод.

Трябвало е да ги гледат докато им дойде времето и да представят сметката на "стопаните". Но нас всъщност слабо ни интересува, че някакви говеда са получили условни присъди, тях вероятно още по-малко. Ние искаме да знаем кога ще се следи за опасни кучета без каишка и намордник, които в момента се разхождат между хората? Защото това са тези кучета, които всъщност трябва да бъдат приспани. Те тези без вина виновни кучета първо ги спасили, после ги приспали, а зверовете тичат на воля около някакви гамени или повлекани. Къде е тук логиката?

Само след няколко месеца пак ще има бой с кучета. Щом има пари.

Умъртвяване за собствениците, а не условни присъди!

Условна! Да му се конфискува имуществото и да го пращат при питбулите! Това е човек опасен за хора и животни! Заради него са избити толкова кучета, и човеци ли трябва да започне да избива, че да има ефективна присъда и колко човека точно трябва да убие? Как така условна присъда?!

Толкова много труд и средства за едни помияри!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А собствениците само с условни присъди!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тъпир.

Ей, селяндур, отивай да пасеш кравите, а не се занимавай с неща, от които нищо не разбиряш

В този случай само смъртта е спасение. А за онзи задн*ци условна присъда.. не го разбирам - това си е покана за следващо престъпление!

Условна присъда.........

Чакайте малко.... какво им е спасеното на питбулите, след като са ги избили????? Някак не се вързва - умъртвихме спасените питбули???

Спасили са ги от мъките да живеят. Ама защо и собственикът не са го спасили да не се мъчи и той, че да не мъчи и други хора и животни?! Трябвало е и него да го "приспят" да се успокои.

Mnogo to4no kazano