17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" вечен спомен и залог на единението и любовта между двата съседски народа" Историята е доказала, че сърбия / с малко " с"/ ни е забивала нож винаги и то в ключови моменти. Още в средновековието в "битката на народите"- сблъсъка на над 100 000 монголска и 100 000 османска войска, в района на днешна Анкара, като васали на султана и негова охрана, са помогнали той да оцелее и армията му да победи с голяма доза късмет, с което са се превърнали в петно за християнския свят и са допринесли за почернянето за 500 г. на българския народ и не само. В началото на 20 век също са ни забили нож в гърба/ чакайки нападение от турция / с малко " т"/, са ни нападнали сърбите в гръб/ - братоубийци! Знаем и за историята с Г. Раковски за освобождението на сърбия и отмятането им от обещаното да помогнат след това... Чували сме и за македонския въпрос и гадничките ви номера сърби. Предатели на веки !!! Не са само сърбите, за съжаление. През 1444 г. в битката край днешна Варна. Предателска, огромна християнска флотилия за времето си, изпратена от папата, да защити християнските армии край Варна, като пази Босфора от прехвърляне на войски от юг, се продава на султана, като е прехвърлила за 1 жълтица на войник и 2 за кон огромна османска армия, вместо до им отреже главите и с това е оказало ключова роля за настъпване на 500 г. мрак. Ситуацията с османските войски пред Варна е било в положение на бегом и следващата спирка е щяло да бъде пред стените на християнски Константинопол и сбогом фесове за винаги!!! Жалко! сърби, а вие кои бяхте.???? Жалки предатели!!!

Предателска, огромна християнска флотилия за времето си, изпратена от папата, и т.н. . Изпратена от папата, да, все католици, които винаги са помагали на исляма, когато не тропа на техните порти. Балканите са били жертвеното агне, иначе тези хюмове нямаше да си развиват Ренесанса и да се кичат с просперитет.

добави и как са се появили сърбите на Балканите. те са поканени от византийската империя и получили земята даром, с уговорката - да нападат непрекъснато България.