17-11-2017 20-11-2018

Коментари

де бе па вие! кво скачате на горките хорица?! не стига, че имат проблем, по болници са тръгнали, а и без превоз са останали. естествено, че е работа на общината да следи за изсъхнали (потенциално опасни) дървета покрай пътя!

Да съдят пернишката община, че нямат нормални доктори и болници там, какво са виновни гражданите на София за капризите на природата!

А ни ще заведем дело, че са паркирали под видимо опасно дърво

"видимо опасно дърво" - абе ти съвсем откачи :)))) Довечера като паркирам ще огледам всички дървета и сгради до колата внимателно. Даже ще си нося и дълбочинен скенер за дърво, тухли и бетон, да ги сканирам за скрити пукнатини и съответно да предвидя ще падат ли, няма ли да падат.

Тоз дори не е имал пари за нормален Гоуф

Гледайте си винкело и по-леко с претенциите, когато сте на чуждо място. Никой нищо не ви е сторил, природа!

Ако тръгнеш да режеш клони на улично дърво без разрешение ти съставят акт и плащаш глоба. След като е общинска собственост дървото е редно и причинените от него щети да ги плаща собственика, т.е. общината. Хората са сив пълното право за претенции.

Гледам в Павлово, Бъкстон, Боово паркингите на магазините са пълни с пернишки коли, които цял ден не се местят. Между блоковете също.

Не стига, че задръстват града ни с трошките си, ами и с претенции. Стойте си вкъщи!

Мче какво търси в София, няма ние да плащаме за лошия му късмет! А ако се бе случило на полето, кой щеше да му плати. Да се е застраховал навреме.

Ех данче данче , тези руски шпиони какви предизборни магарии правят. Абе дира как сте пуснали коментариа за вуйна дана?

разбирам идеята ти ама тя самата ти ''Данче'' е руски шпионин

Софииските общинари упорито с правят на разсеяни по отношение изсъхналите дървета из София които не са малко!

Да си бехте седели при винкелите. Какво правите в София? Заради такава паплач като вас е ад да се шофира и паркира.

.. този случай повдига и резонния въпрос чий го дири кола от Винкелград в центъра на София. Ей затва ще гласувам за Игнатов, само той има куража да ограничи провинциалните коли в центъра!

Има ли значение от къде е колата? Човека може да е там по работа! Аман от селяндури, мислещи се за граждани!

По работа или не, трябва да си плаща, а не да има претенции заради природата

Да, такива селтаци като теб напълниха града ни, а за да не се чувстват уникални, приветстват още като себе си

добре че не е имало кола под дървото...

Природата предупреждава перничани :)

Гледам из парковете на София как се секат здрави дървета, уж било санитарна сеч, а в същото време изсъхналите и прочдени от насекоми си стоят, докато не паднат сами. А много от тези изсъхнали дървета са в близост до алеи, пейки и поляни, по които си играят деца. Чудно защо ли не се секат дървета, които не стават за дървен материал...

София е пълна с неподържани опасни дървета. Фандъкова, ако някой се осмели да я попита, би казала че тя строи метро и софянци са виновни, защото не стоят само в метото ами си позволяват да ходят по улиците.

Не знам за Фандъкова, но масата "експерти" на всякакви нива са такива безмислени създания, че и дедо Господ да им е шеф ще го вкарат в лудницата.

Фандъкова е виновна. С години жалби за опасни дървета отлежават и от общината се оправдават с дългите процедури на еколозите. За мен това е неработеща община занимаваща се главно с бързопечеливши корупционни практики, а Фандъкова като бивша даскалица е поставена за параван и изолирана от същността на аферите.

За всичко е виновна Фандъкова!

Преди години един познат подаваше сигнали за няколко опасни тополи в двора на учреждение срещу дома му - до кмета на града (не е София), до ръководството на учреждението и до къде ли още не. Отрязаха ги след като едната падна върху училищно общежитие, за късмет по време на ваканция и нямаше никой в него.

Общината да даде 3000 лв гората да си купят друга кола. Ако някой види схо дърво да накараш общината да го премахне е мисия невъзможно.

Ами колко пъти да кажа, кмет на София трябва да е не някой див селянин, а човек от града, това важи и за другите градове,не може някой софиянец да решава съдбата на Варна например, трябва да е човек, който проблемите на собствения си град, ама избирайте си който искате и без това съсипахте всичко!

С гаранция от самоковската селянка и ГРОБ! Гледаме напоследък само умилителни рекламни материалчета за тая крадлива шайка, под които никакъв коментар не може да се напише!

а, толко си прав, че чак си леко над земята!

Къде е еколога на общината,Зелена с-ма също? Еколозите само пречат ,сега да ПЛАЩАТ .

Няма по-тъпи коментари. Отражение на коментиращите!!!!!

ако беше гоуф немаши да го смачка дръвоту

Разбира се че това е провокация.Някой иска да бутне правителството и да подлее вода на Фандъкова. Умишлен саботаж

Екоактивистите трябва да почнат да поемат щетите по автомобили причинени от "защитени дървета"! Или да направят комисии които да направят оценка на дърветата и да посочат дървета подлежащи на премахване. Даже има и такава подробност, че е възможно самото премахване да е безплатна общините -покажи го на ромляните и им кажи Ваше е!

Щом е Пернишка колата значи всичко е точно...

Абе до кога ще се делим бе.Това само в България го има

Зачи преди да бъде изгорено, ще яде масов бой. После - и общинарките зад бюрата, надяваме се.

И това там е платена зона за паркиране. Съд до дупка на всички по веригата...

Следващия път дърво върху кола от Самоков!

Сестра Галева от там ли е

Сестра Методиева е оттам.

Изненадани? Как може да падне предизборно само това не разбрах...