ДАНС създала партия

От начина, по който е функционирала ДАНС, може да се направи тълкуванието, че агенцията е създала политическа партия преди последните парламентарни избори.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС създала партия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП е като камък на врата на Майка България, 65г. обезкървяват България. Да беще война с някои съсед, да бяхме го опукали и забравили вече. Млади българи никога ама никога не се лъжете да гласувате за някой от тях. Ние ващите бащи и майки знаем за какво става дума.

GUZEN NEGONEN BYAGA

абе момчета и момичета, всичко е ясно, всеки си кледа келепира и това е, защо се удивлявате..политика е курвенска работа и който не е курва той няма да успее..поне вече 20 години е така..лелее..20 години минаха от демокрацията...н спряха..не се наядоха, не се наиграха..а народа чака да му си вдигне жизненото равнище..глупости..н в Бг не жали другия все гледа себе си да отправи и децата си и внуците си....а другите кучета ги яли....спрете мъже и жени да правите анализи..нужен ни е Пиночет ама веднага, тук едно танкче, там второ танктче, тук трето танкче и войници с каски и автомати и на стадион Герена да вкарат 5000 души, 4000 да се застрелят и за 2 години ще се изчисти държавата от боклуци..това е спасениието иначе още 1000 години ще бъдем на това положение...айде усмихвайте се народе

Искам Станишев да влезе в затвора най-после!

та да й видим програмката, а? :D

Няма ли най-сетне тук някой образован човек да обясни какво значи комунизъм?Едни го споменават често,други му се подиграват,даже направо го заканват.От Русия ли ще идва или от САЩ и какво може да ни направи тук?

Заиграването на Яни Янев на етническата струнка - селските алкайди, Гърненския Бин Ладен и пр. беше евтин популизъм, безотговорно и нагнетяващо ксенофобски настроения поведение. А патриотичната ксенофобия се пише на наш гъз.

Темата е много сериозна. Хубаво ще бъде да няма интерпретации на емоции. Някак си по хладнокръвно да си кажем, какво мислим. Това е сериозна работа.

Дървосекачът (26.10.2009 г. 19:26ч.) Създадоха се компании ....оказаха се нефела . Създадоха се бизнес-дами/-мени ....оказаха се нефела . Създадоха се банки ....оказаха се нефела . Създадоха се структури ....оказаха се нефела . Създадоха се не-знам-какви-си-нез неща ....оказаха се нефела . ....май-май нещо здраво куца на създалите всичко това

Това е България пич. Да не би да си изпил много безалкохолна бира. Тя затормозява освен пикането , но и мисленето.

Създадоха се компании ....оказаха се нефела . Създадоха се бизнес-дами/-мени ....оказаха се нефела . Създадоха се банки ....оказаха се нефела . Създадоха се структури ....оказаха се нефела . Създадоха се не-знам-какви-си-нез неща ....оказаха се нефела . ....май-май нещо здраво куца на създалите всичко това

Какво ти е направил Костов, та толкова си се запенил???? Иди на доктор дорде е време, че като те гледам ще си докаросаш някое инфарктче.

Institute of Traffic Technology (1970) has an ambitious program global traffic solution (GTD) to resolve the negative issues (congestion, accidents, environment, greenhouse effect) to. Road-transport system (RTS). RTS has two inextricably linked as two sides of one medal - and the road traffic. GTD has three successive phases (regions) of development: 1 stage - modeling, 2 - stage - and 3 phase testing - deployment; These areas today are not generally satisfactory solution, which explains the enormous economic losses and human trafficking.

На кого ли му пука, кое ще е по силно МВР или ДАНС, след като и двете не работят по предназначение, а обслужват регионалните и национални мафиози. А Станишев бил много оригинален-преди една година предупредил филанкишията, че ДАНС са по следите му, като му дал лично оригиналния доклад, който трябва да върне лично в ДАНС. Много оригинално нали? И сега ще му снемат имунитета за да каже на кого го е дал. И това е много оригинално-не се е случвало в България от времето на Никола Петкови. Не е толкова оригинално, но предлагам да попитат Алексей Петров от кого е взел доклада.

РЗС на Яне Димката е създадена от ДАНС! Това стана ясно още преди изборите, когато Волен Сидеров разобличи тая постановка и попита как може класифицирана информация да попада само в ръцете на Яне?! Благодарение на ДАНС тая мишка влезе в парламента!! Тогава всички кретени не вярваха на Сидеров, а той се оказа прав/.

РЗС на Яне Димката е създадена от ДАНС! Това стана ясно още преди изборите, когато Волен Сидеров разобличи тая постановка и попита как може класифицирана информация да попада само в ръцете на Яне?! Благодарение на ДАНС тая мишка влезе в парламента!! Тогава всички кретени не вярваха на Сидеров, а той се оказа прав/.

ПАРТИЯТА Е РЗС, ТУЙ Е ЯСНО. ОБАЧЕ ЕВАЛА, ОГО, ПАБЛО И ВАРНАЛИЯТА! МНОГО ДЪЛБОКИ МИСЛИ!

Иване, много си прав

Не се крий под тези цифри, не се крий! В България сега няма нещо по-важно от това да се разгроми комунистическата мафия, заедно с всичките нейни помагачи. И този път това ще се получи. Наистина ще се получи и нейният край най-после ще дойде. Колкото и да не ви се иска това да стане.

БСП-ДС си създадоха БОЙКО преди да създадат ДАНС.Ето защо той напира да го закрие - за да няма други като него !

Иване, Айвънхой. Прав си. Какво ще кажеш - В чакането му е майката. Ще го дочакаме, както ти го искаш, както и аз. Ще ни се изпънат малко нервите и това е.

Аман от паразити. И те завалийте се чудят как да си изперат парите.

Никога няма да повярвам че Станишев е тоя пресметлив и силен човек който го изкарват от ГЕРБ ако това беше истина просто щяха да бъдат разнищени попиканите гербери . Представянето на Станишев като някой агент на КГБ който дърпа конците е направо смешно .

Е СИ БИЛ,СИ,И ЩЕ БЪДЕШ ФОРМАЛЕН ЛИДЕР-ТОАЛЕТНАТА ХАРТИЯ НА ББ

До: До 6666 (26.10.2009 г. 15:59ч.) Да, по ораторство ще надминеш и самия Хитлер. Не знам в България да има комунисти, ама щом казваш. Лошото е, че през социализма държавата България съществуваше, със граници, представи си, а сега почти я няма. Още малко остава, ако това те успокоява.

Пак ще има политически убийства, хе-хе.. Липсваха ми.

Ничего не понимаю!

Ти действително си голям глупак.Това ли ,което всеки ден и нощ ни занимават твойте ББ и умния Цветанов са най важните въпроси Не е нужно на някой да му плащат за да пише срещу любимците ти.Омръзнаха ми с техните мрънкания и оплаквания.По всяко време на денонощието да пуснеш телевизия и радио тях ще ги видиш и чуеш и като латерни говорят едно и също.Ти глупако да си чул нещо да правят за излизане от кризата,да подпомагат бизнеса да не съкръщават работни места,няма, но ти дейстително си голям тъпанар и не го виждаш,търсиш кой пише срещу ББ и веднага си правиш тъпи заключения, че някои плаща,но ще дойде време и ще го разбереш и почустваш.

с ябълки, доклад с яйца и сирене, доклад по селски, манастирски доклад...

Да не е на дедо Йоцо - идея за Б-я?

Не сме ние, не сме ние!

Ще имаме българска версия на Изкуплението Шоушенк.

Чета и тъпея.Това правителство няма ли какво да работи та занимава хората с неща,които могат да се решат без много да се приказва и пише.Те създават проблеми, коментират ги,завъртат машината на глухо и празно,само и само да ни отклонят вниманието от много по важни неща, за които няма време да се решат.Не съжалявам, че не съм гласувал за ГЕРБ, това са пълни некъдърници. Тежко на България.

Всеки нормален българин разбира,че ТОВА е ,което трябва да се прави за да се тръгне най сетне напред. Усеща се ,че все по малко стават платените комунистически форумци.Най добре е да замлъкнат завинаги,че децата им няма никога да им простят

СтаниШеф и Централния Софийски Затвор като увеселително място за ..... такива като него.

край на''мафията в държавата'';остава само мафията

Destki i stotici milioni levove na balgarskia narod se praskat za izdarzane na edna urodliva i prestapna komunisticheska shpionska struktura (DANS). DO kogaaaaaa?

СрещУ се пише селчоооо! Марш у Максуда да се доучиш!

Всичките са маскари и трябва да се приеме закон за забрана на политическа дейност на всички, които са имали досег с МВР и службите, а също така и хора от охранителния и застрахователен бизнес. Само тогава може да се спре мафията.

Другарю Санишев,всички министър-председател в България от Освобождението насам са или бивши или бъдещи затворници.Няма да си ти първият.

Че то още преди изборите се знаеше, че яни янев и рзс са хора на алексей петров ! И това ли правителство ще се втрещява пред всяка всеизвестна истина ? Защо е това лицемерие ? Как искате да се борите с корупцията и престъпността, след като сте в коалиция с яни янев - човекът на данс, с костов - човекът ограбил България и начело на това стои борисов - бивша мутра, кум на румен пашата, близък на маджо, маргините и също особено близък с алексей петров от охранителният бизнес (разбирай рекет) ? Нещо ми се вижда смешно същите индивиди да си вярват, че могат да се преборят с корупцията и мафията ? Жалка работа ... още по-жалко е, че има лумпени, които им гласуват доверие - ако това ни е алтернативата на комунистите - не виждам светлина в тунела !!!

Тази партия е ЛИГАТА на Гамизов!!!!! Затова снощи беше като препикан при Цура. Напълно объркано говореше, а зявката му беше да каже цялата истина:) Мън-мън, ,един час. Объркаха му сметките, слава Богу!!

интересно - след като тия са на власт от три месеца, но ЗНАЯТ, че предишните хубостници са изтървали следите на хартишката за повече от година, то май някой техен съвестен гражданин я е взел, скрил и отбелязал точната дата.

Не се крий под тези цифри, не се крий! В България сега няма нещо по-важно от това да се разгроми комунистическата мафия, заедно с всичките нейни помагачи. И този път това ще се получи. Наистина ще се получи и нейният край най-после ще дойде. Колкото и да не ви се иска това да стане.

Господин Министър, моля да ми отговорите на следните въпроси: 1.Как е възможно курсант, който се дипломира тази година и става офицер от МВР да завърши без книжка за правоуправление на кола? 2.Как е възможно след завършване на Академията същия курсант да има право да носи служебен пистолет и да няма право да носи личен такъв? 3.Бихте ли ми посочили друга държава в света, където такава абсурдна практика да съществува. Отговор Ви ще ми стане ясен, когато разбера, че този абсурд е отстранен.

В България всичко е възможно, дори невъзможното. Възрастни хора вярват в комунизма. Други пък вярват, че социализма не е комунизъм, но че е едно и също. И ако ги попиташ защо вярват на групичка с престъпни намерения която направлява вярванията им, ще чуеш нелепи обяснения, че тези партийни лидери се борели за...социална справедливост на народа. Като грабели благата народни, а нещо забравяли да ги разпределят. Като потъпквали законите, писани и неписани, с цел да съберат всички облаги...Наивниците още гласуват за простотата си. Хак им е!

Да познаем ли от три пъти??? или Яне ще ни подскаже...

Тоз ЦЦ за нищо не става, тръгнал да говори срещо г-н Станишев, гербери смешници хахах!!

Izritaite gestapovcite ot D(AN)S na mainata im gazina v Moskva.