ДАНС: Чужди разведки прокарват чужд национализъм у нас

Основна заплаха за енергийната сигурност е липсата на алтернативни доставчици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега кажете че хибридните заплахи идат от терорашка- говняшка Или не ви стиска?

Сега напишете че става дума за лайняната кочина терорашка- говнвшка!

дрогаре. Ще почнат от руските тролове, бой в мазето на районното докато си издадете шефовете. После всички вкупом хващате гората, почвате пак да взривявате църкви, да обирате мандри, а в землянките ще пеете „Вставай, страна огромная“, на полянките пред тях ще праскате казачоци и ще чакате Путята да форсира Дунава.

Тези, които развяват знамена на чужди държави по митингите и домовете си трябва да бъдат задържани и разпитвани до установяване на принадлежността им към тази или онази чужда организация.

Амчи те това са всите еврогейчета

Западът не ни е съюзник. И никога няма да ни бъде.

Така е - всички, които носят или се изповядват пред някакви сини знаме с много звезди са предали България и нейното знаме !

Тези, които развяват знамена на чужди държави по митингите трябва да бъдат задържани от Данс и дабъдат разпитвани всяка седница до установяване на принадлежността им към тази или онази чужда шпионска организация. В България има само едно знаме и то е Българското. Всички други си стоят в посолствата. Чуждите знамена , като ги изкарат на Българските улици - значи там са чуждите шпиони.

А който носи Т -шърт с надпис: "Fuck me, pl.!"---го назначават за герберски трол!:)))))))

Червените тролове цъфнаха

И за знамената на ЕС, които не са български трябва да се носи отговорност. Точно пред тези знамена капитулира българската независимост ...

Тия от ДАНС са по-зле и от албански реотан. Къде проспаха досега незаконното разполагане в България на чужди военни бази и контингенти на терористични държави?

разведка ... разядка ... физзарядка разведЧИК... разработЧИК ... льотчик...

Трлолчик---келешчик!:))))))))

пройчик--- разбойчик ))):Р

,,..В някога романтичния Париж се появиха нови ресторанти, които обаче не привличат с романтика. Криворазбраната толерантност вече дава своите плодове. Новият хит заведения в столицата на Франция носят страшно послание. Надписи «Забранено за бели» привличат мигрантите, които са се установили във Франция...,,???

Така е ,така е ! Украйна води в България хибридна война за да ни прехвърли на нейна страна , а в Украйна забранява на Българи ,Унгарци и Поляци да учат ,говорят и пишат на роден език ,задължително Украински ,скоро чакайте наплив на избягали Българи от Украйна !

Аз Ви поставих минуса. Не ми е известно украинското знаме да се вее на всеки митинг на бсп привърженици в България- за разлика от съветското и руското знаме. А ако българите от Украйна искат масово да дойдат в България- ЧУДЕСНО- те са БЪЛГАРИ и за това си ползват и преференции при придобиване на българско гражданство!

А на мен ми е известно, че след преврата вероятно по приятелски съвет от началниците дарихме значително количество военна техника и материали на Украйна, че приехме преференции за украински стоки и най-вече селскостопанска продукция в ущърб на на нашите производители, че пуснахме украинците да шетат без визи из нашата страна, че се опитаха да организират провокации под украински флаг при преминаването на руските рокери в Бургас и София, че паметника на Съветската армия бе изрисуван в цветовете на украинския флаг/което дори и най-тъпия трол не би направил по своя инициатива, защото като цяло не изгаряме от братска обич към хохлите/, а и на украинските к...ви си плащаме без преференции по завишени европейски пазарни цени.

Те това са ДАНС.Олигофрен до олигофрена, както и тяхния създател Сер ГЕЙ

Липса на ефективност от работата на ДАНС! Сродната служба във Великобритания- Ми 5 е от 3500 служителя / това не е държавна тайна/при 65 млн население и огромен брой емигранти. Нашите по данни от пресата са около 3500 служителя. У нас крупцията е зашеметяваща по размери.Тя е част от организираната престъпност , която пък е част от общата престъпност,но ДАНС не прави нищо там.Боп-аджиите -също! Трябвало да се докаже,че става дума за орг. престъпност за да се хванели за работа, т.е. да се установят извършителите от Полицията.Последната пък е скапана до последно.В държава със такава огромна и ненаказана престъпност не може да има национална сигурност! Това е положението!

Абе недей да ги хвалиш МИ 5 - особено след втория Новичок.

Абе, ДАНС-аджии, вие се съсипахте от работа, бе!

Нека позная - става въпрос за чужда държава, чиито знамена се развяват от подивели червени бабички пред МОЧА всяка година на 9-ти май и на 9-ти септември. Аз в България да се развяват американски знамена на митинги не съм видял досега. Та чий, казвате, е този чужд национализъм?

Бабичките ----са агенти на Путин, а????:)))))))))) ....аве, герберски тролове------изтъпявате прогресивно с всеки нов пост?:))))))))

бабките са резиденти бе

този >>>> МАЙОРА е най-големия русофил. С тролското си поведение е направил толкова много народ инстиктивно да повярват, че Русия е по-добрата от двете злини...

май си един от тези с промитите мозъци!

То и Трайчо си развява байрака в България ,но няма кой да му завре дръжката там !

"разведки" - много сте грамотни, бе, даже руски знаете!

още не са научили български!

Това са пълни лъжи с цел увеличение на бюджета на ДАНС. При оповестяване на данните ще се види, че най- вероятно са посочили каналджии за опасност за националната сигурност понеже са си правили далавера с турци или гърци. Подлеци алчни! Дип , че няма един от тоя свят в опозиционна политическа сила иначе никакъв герб нямаше да е на власт на партия с пеевски и т.н. хоботи и мошеници.

Няма период след Освобождението в които България да се е управлявала без чужда намеса в същност сме роби но не по принуда,а по сърдечно влечение.Защо търсим игла в купа сено,а не виждаме кола в очите си и вола в парламента които ние избираме?Народа не се интересува кого издигат партиите с което престана да раздава властта и претенциите са две неща-хляб и престъпност. Последната коалиция ГЕРБ и ОП не топи,а копае гроба на последните остатъци борческия дух и душевни интереси.Оправдаваме се с български манталитет-НЕ пишем мемоари за живота,които желаем да живеем.Метафизика-този,които гледа и слуша,не разбира, онзи,които говори и управлява още по-малко.

ДАНС трябва да излови българите, сеещи руска пропаганда в интернет. Тази пропаганда е в пряка връзка с руските служби, шпиониращи у нас. После трябва да излови онези гащници от паравоенните формирования, дето ги обучават руски инструктори, докато чакат пълчищата на Путя да минат Дунава или в краен случай да основат Поморийска народна република. После да се отбият в Сараите и на Позитано 20. Така атмосферата ще стане по-малко отровна.

И накрая---идват санитарите и ти нахлузват дълга риза!:)))))))))

сред първите изловени, не се притеснявай.

"У нас който казва истината го смятат за луд!"

поговорката идва от англоезична държава.

до "ЗА начало" първо тебе трябва да те приберат, за проруска пропаганда. Покрай твоите гнусотии и тъпизми, много хора се отказахме да вярваме на демонстрираното от теб безмозъчие на анти-руската пропаганда.

А какво да се прави с тези, които непрекъснато ни набиват какъв рай е Америка и колко велик идеал е американската мечта. Това не е пропаганда и ДАНС не трябва "да излови" и тях - за симетрия. Че да може най-после хората тук спокойно да изразяват мнението си, без някой да ги обижда, че са такива и онакива, защото мислели различно.

Моля за извинение - допуснах грешка при редактирането. Изречението следва да се чете така: "Това не е ли пропаганда и ДАНС не трябва ли "да излови" и тях - за симетрия."

Основната заплаха за националната сигурност е: липсата на чувство за национално достойнство и смачканото самочувствие на българите.

КОЙ ПРЕЗИДЕНТ ПРОИЗНЕСЕ НА МИТИНГ ТЕЗИ ДУМИ ТУК В БЪЛГАРИЯ ?

е налична единствено в главите на българите, които още се чувстват руски роби.

На чуждите разузнавателни служби им е много по-лесно да назначат изменници в управлението. Боко-човек на немските служби, Цецо-на американските, Местан-на турските и т.н. Примери много. По лобизмът им (действията им) ще ги ПОЗНАЕТЕ.

решетников назначи летящата ушанка за прецидент но за нея нищо не споменаваш а крушовската селянка къде да я сложим-в американското банково лоби ли или на хидроинженера?

Президентът го избраха 70% от българските гласоподаватели. Шайката от ГЕРБ бе избрана с купени гласове от циганските гета и манипулации на ЦВЪК-ЦВЪК

което не го знае всеки истински българин?

Голям страх ви тресе от моя IP адрес! Баните всичко!

наши са си. И не са разведки, нито агенти, а подлоги за няколко сребърника..

което не го знае всеки истински българин!

ще арестуват ли волен и атакистите дето прокламират руския национализъм?

Ще арестуват росен банов----за държавна измяна и мало...:)))))))

Тея що пишат завоалирано и мъгляво. Направо да си кажат - има руски и турски агенти , които саботират нашата държава. И в Македония и в Гърция вече изгониха някои дипломати. Тук се ослушват.

Голям акъл си, няма що! Нали и Германия /примерно/ има нашия проблем с липса на всякакви ресурси за производството. Те дали реват, че руските агенти им саботират държавата? Май не, щото си правят СП2, а техен бивш канцлер отиде в Газпром, да им защитава интереса. Дали едни други агенти, под формата на сенатори, не саботираха българската държава преди няколко години, как мислиш?

С ТИЯ АГЕНТИ "ПОД ФОРМАТА НА СЕНАТОРИ" НАПРАВО ИЗБИ РИБАТА!

Най - големият враг на България е яловия евросъюз с неговите евроТИХООКЕАНСКИ ценности.До 1989 година България имаше неприкосновена граница.На територията и живееха почти девет милиона и т.н. След "окошарването " ни в евросъюза територията ни стана разграден двор,прогонихме младите хора, развъждаме малолетни многодетни "майки", кой да е в правителството се диктува от знайни и незнайни посланици на бандитски западни държави,как да се развива това което е останало от държавата ни се решава някъде из дивия запад, ликвидираха ни армията, ние сами си съсипахме полицията, разрушихме си образованието "преработихме" си историята в угода на всеки който е поискал това, станахме супер толерантни, предстои да ликвидираме окончателно и финансовата си система и т.н. Колкото до ДАНС, БОР КОР, Съдебна система и други подобни - за всички е ясно на кого слугуват.

На вокзал , чемодан и в Сибир. Пробвахме БЕЗценностите на СеСеСеРе-то половин век. И разбрахме , че нищо не става. България е Европейска държава , а не придатък на азиатската империя.

Абе вие наистина ли сте толкова тъпи и още не можете да вденете, че огромно мнозинство от българите са ЗА членството ни в ЕС? А за НАТО - дори и придворната агенция на Позитано - Галъп, под сурдинка призна преди месец, че и над 50% от българите са и ЗА членството ни НАТО? А щом Галъп казват над 50%, значи са доста повече.

Като гледам плюсовете и минусите за съответните коментари стигам до извода че сто и петдесет процента от българите са за нато и за евросъюза.

Тъпчото Шаро се радва на плюсчета и минусчета на малоумните неудачници. Болшинството от драскачите са шепа шемети умрели от скука и мързел.

циба бе проскубан пес,върви да те хранят руснаците

Само общи приказки има в тоя доклад - никакви имена, нищо конкретно.

това не е доклад а отчет но точно за какво не мога да разбера

ДАНС в прав текст говори за БСП и ДПС. Очаквам и арести.

Окчакват те в Карлуково, отдето избяга сутринта!:)))))))

заглавието интригува на първо четене, но после няма нищо за четене нито в статията нито във форума

на ръцете...

Хубу...знаели... Преди дни излезе и друго инфо, пак познавателно - ДАНС знаели и кои са т.нар. "перачи на пари ". Аз знам, че знанието е сила, а от ДАНС освен, че го знаят и го ползват даже!;) Но същественият въпрос е какво от това?! Какво произлиза като последващи действия от страна на т.нар. "правораздавателни органи"?! Защото не съм чула напоследък поне един "значим перач на пари" да е бил вкаран в панделата... Предполагам че същото ще последва и за "предателите, служили на чужди интереси"! Което пък ме навежда на едни други мисли и ме кара да си задавам едни други въпроси най-безобидният от които е ЗА ЧИЙ СА ни всичките тези служби и отговорни институции, когато от техните доклади не следва НИЩО!

Хубу, но ти сложих един знак а се появи още един автоматично

Ми пробвах "системата ти" - и аз ти сложих един знак ;) И само той се появи!;)

ДОБРО УТРО другари селски смотаняци наречени данс. А на кой са тези Отворени общества и Америка за България. Да не би да са мои или на ЦРУ агента чичко Сорос дето и Орбан го гони а сега и Тръмп ще ги гони. А тези дето се молят в Синагогата баш в центъра зад халите и дето слагаха еврейската шапчица на плевнелиев. И да не се окаже че вие сега се събуждате а ние вече сме на прага на нова война.

общество без маргинали, но в развитите демокрации те нямат думата а тук сме длъжни да ги слушаме и гледаме всеки ден. Създава се впечатлението, че в цялата държава няма и един що годе нормален човек и че живеем в лудница някаква.

Така с най-малко ресурс се провежда геноцид - слагаш, тъпаци, идиоти, подкупници... на власт.

И защо не ги кажат ясно от ДАНС? Руска разведка, турски шпиони, сръбски матрапази. След поодобряването на отношенията ни с Македония се надявам да няма повече югоагенти от там. Защо ДАНС позволява на групи национални предатели да маршируват под руски и съветски знамена, носейки портрети на престъпници като Ленин, Сталин и Гошо тарабата. И много често такива руско-съветски сборища са посещавани от висши представители на БСП. Развяват руски и съветски знамена и се гаврят със знамето на ЕС. Вярно, това може да е висша форма на демокрация и национален и политически плурализъм, но не е нормално. Навсякъде руско-съветските посолства са резидентура на руските спец-служби. То си е така още от времето на СССР. И дали ще с енаричат КГБили ФСБ, дали ще е ГРУ или централна информационна агенция, няма никакво значение. С изключение на посланника ( ама и това не е сигурно) всичко вътре са агенти на спец-службите. Така че когото и да изгониш все няма да сбъркаш. Не знам дали ДАНС са употребили думата "разведка" случайно. Но в това има дълбок смисъл. наистина руската разведка е най-голямото зло за България. Освен традиционната Пета колона от живеещи у нас руснаци, освен доста голямото количество руско-съветски мекерета от средите на БСП, за никого не е тайна общото положително отношение на българите към Русия. и това се използва с пълна сила. Точно така както Турция използва благоразположението на българските турци към Турция.

им отне всички силови правомощия. ДАНС не може да задържа, арестува и т.н и трябва да се обади на милиционерите. А там Цецо, служителя на чужди служби, покрива всичко и т.н...

Я дай едно-две доказателста, моля!:))))))) ....иначе---хубаво си си начесъл езика!:)))))))

To koй ли не и е виновен на българката,че затрива нацията-българският мъж,второто висше,малката заплата,като че ли циганинът е по кавалер от българина,или пък циганката взема по-висока заплата-няма ДАНС,Фетулах Гюлен или КГБ истината е,че България се е освободила не заради перкендета като Бойчо Огнянов,а въпреки него,свободата идва чрез плодовития дом на чорбаджи Марко с 14-15 деца под асмата,така че размножавай се българко и да не ти пука за чуждите разведки

Българките не сме циганки! Нашите баби са раждали на полето, но след това са се прибирали в къщята си, където са живеели с нашите дядовци! Т.е.- при нас, българките, първото е осигуряване на покрива над главата и чак след това - раждането на деца! Ние не сме дъщери на номадските цигански племена, че да се размотаваме с катуните в 21 век из цяла Европа! Призивът ви не струва и 5 стотинки...

Много си прав, ама ще те оплюят, сега и ти си им виновен...

Чужди "разведки" и въглеводороди! Ха, познайте за коя държава става дума ха ха ха Много са срамежливи тези от ДАНС да не обидят руските патриоти в правителството...

аз за много неща се сещам. За шистовия газ, за корабите с втечнен...

И защо да е "разведка", а не "intelligence"? Пак пропаганда правим, в резултат на intelligence-то.

Нали Дир.бг са един от каналите за руска пропаганда... трябва да се популяризира езика на този който плаща...

Червената овча чума Курнела! Сайдера. Оня фъфлещия от чалмарите. Още подсказки към ДАНС?

Еееех къде е Делянчо Мамини...

И една летяща ушанка си пропуснал.

А посланика който определя дневния ред на България.

абе ко сте го завъртяли такова сложно? пишете го директно-Турция вербува циганите да се пишат за турци.... както се размножават циганите след 20 години ще имаме 2-4 млн. "турци" които с честен референдум ще пожелаят територията ни да премине към Турция.

Хайде руските тролове пак вадят плашилото Турция. Абе вие сте като скачени съдове. Става дума за рукста пропаганда която влиае на маргинализираните типове по селата които се събират облечени с камуфлажи и шапки с петолъчки по горите и се надъхват как Путин ще мине Дунава всеки момент...

Щото хич не ни убеждавате, колко е лоша демокрацията, колко е скапан ЕС и колко хубаво би било България да излезе от НАТО и ЕС и да стане съветска република. Вие настина ли сте толкова тъпи за да си мислите, че не сте напълно ясни?

преди да пишете минуси елата у столипиново да видите брадясалите джихадисти-циганьори. нито един от тях не е "циганин" всеки вика -аз съм турчин ,дума ромски не знам

имат циганите с руската пропаганда и шпионаж в България?

Председателя на ДАНС трябва да отговори- негови служители (щатни или извън щатни ) ползват ли информация за физически лица получена от ДАНС с цел лични интереси ?

А това какво общо има със темата на статията?

Отдавна повтарям/и кво от това?/ - България я евтаназират!!!!!!!!!!

Пука ли ти? На мен - не.

нЕма такава държава!!! Във време, когато във властта са 3 ПАТРИОТИЧНИ партии - ВМРО, НФСБ и АТАКА, ти за излезеш и да кажеш в прав текст че чужди разузнавания ни разсипват държава и промиват мозъка на населението ...... НЕ Е ИСТИНА!! Това директно означава че на ДАНС СУПЕР МНОГО ИМ Е ПИСНАЛО да гледат чуждите бандити и ПРАВИТЕЛСТВОТО да не им позволява да ги пипнат!!! Конграчулейшънс Борисов!!! Докато ти се правиш на гоУем еУропеец, ТУРЦИ, РУСНАЦИ, СЪРБИ, АМЕРИКАНЦИ и ЕВРЕИ раздробяват БЪЛГАРИЯ!!! силно се надявам, на някой хора в ДАНС да им писне и да хванат директно оръжието ....

Според теб, КОЙ е назначил шефът на ДАНС?

Чета тука много коментари и голяма част от тях са малко или много извън темата. А темата е една: Няма държава България а територия, която е разграден двор и всеки си прави каквото си иска. "Докалда" или "Анализа" е елементарна истина която и малките деца в България знаят и е така за последните 30г. Нито комунистите са ви виновни нито БКП, СДС и Мутри. Виновни са българите че толерират такова управление вече 30г. Кой ли не се изреди на тая държава и тоя народ. И не, не опира до пари и малките ви заплате - изгубил съм бройката на познати които имат прекрасен доход в България но въпреки това не искат да живеят в България. Положението в България е плод на българският манталитет и НИЩО друго! Нито казармата ще ви спаси - повечето държави на които завиждате нямат задължителна наборна служба, нито по високи заплати - високите заплати може да дават повече хлеб ама не дават повече характер и гръбнак. На България и трябва диктатура от човек които поне мисли за държавата ако не за друго. Българите не са дорасли за демокрация и когато им се даде, те я превръщат в хаос и пренебрежение.

ти ше каеш... още малко и людоеди ше ти се приискат.

Настолно четово за всеки путинист - много сме зле и не можем да се оправим затова ни трябва една здрава ръка да ни оправи. Много много да не питаме за свобода на словото и други глупости а да си налягаме парцалките и да слушкаме иначе няма как да "станем от колене" ха ха ха прозрачна работа

Разбирам че не ти харесева - и на мен ми се иска да беше по другомо. Ама като погледнеш резултата за последните 30г, ми кажи че не съм прав!

от много дървена философия. Дали не ни е виновна бкп и дали сме недорасли за демокрация може много лесно да се види по германците. Един народ, подложен на две различни системи на управление, даде два съвсем различни резултата. И понеже ФРГ-то вървеше много добре, им натресоха не само двойкаджиите от гдр-то, но и комсомолската секретарка да ги управлява. Сега целокупна Германия е "неспособна на демокрация".

Ама българите не са германци. Компоти и компютри.

че идиотската система скапа дори германците, а Вие само това ли измислихте? Да, не сме германци, макар че в началото на 20-ти век са казвали за дедите ни "прусаците на Балканите".

ми, аз не се сещам кои може да са тия чужди разведки- напрао не виждам мотифф, да не говорим за прояви

ДАНС!

Време е да се почисти от руските подлоги

Най-активни са Сърбия и Русия, които са дупе и гащи. ДАНС да огледат форумите и ще видят дори и без очила, чия пропаганда е най-мощна. После да поканят на разговор другарката Нинова, за да обясни какво точно са си говорили с генерал Решетников по повод кандидатурата за президент на льотчика.

да разследват шефовете си :)

Надявай се да е така, понеже това не е проблем, пускаме радио "Гласа на Америка" и всичко е точно. Лошото е, че вероятно става въпрос за една друга държава със съвсем различна култура и религия вилняла тук няколко века, сещаш ли се.

из форумите хич, ама хич няма руска пропаганда.

и това, докато вие си бъркате в носа

Ако си бъркаха в носа нямаше да има статия по въпроса и ти щеше да си бъркаш в носа вместо да пишеш глупости...

значи контраразузнаването действало със статии? Не знаех.

Е поредната структура от хрантутници

Едно време като се създаваше ДАНС всяко районно управление на МВР трябваше да прави по двама служители за личен състев на ДАНС и почти всеки се освободи от некадърнивите в управлението си!От тъпанарите.Така,че недейте има големи очаквания от тази служба. Отделно, че сега е изцяло под контрола на минисътр председателя, а преди контрола беше поделен с Президента.Поредната сртуктура -"бухалка".И да се разпусне -нищо няма да се промени.

Дали точно тия не са пратени срещу перата

Да припомним, че ДАНС в настоящия си вид беше структурирана от правителството на Станишев.