Дания отказа достъп на руски зам.-министър и го върна от летището в Копенхаген

Олег Салагай трябвало да присъства на конференция на Световната здравна организация

Обратно в новината

Коментари - Дания отказа достъп на руски зам.-министър и го върна от летището в Копенхаген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там ли държаха в заоппарк в клетка , семейство аборигени до около 1950 година ? Или Холандия беше ?

Другарю, не се напъвай с творчеството. Давай с класиката: "А вие защо биете негрите?!"

значи не е трябвало да присъства

Никой не желае рушлямските боклуци!

пословична, но явно има с какво още да ни изненадат. В ХХI век държавата ти се държи като нацистка Германия. Наложили са ти санкции, защото водиш забранена от международното право война за завладяване на територии от друга държава. Ти обаче продължаваш да наглееш и да искаш твои висши функционери да бъдат посрещани като представители на нормална държава. Това го могат само руснаците.

Да го бяха предупредили преди това. Сега да плащат самолетните билети и загубеното време. А СЗО да се преименува от световна на ограничена "здравна" организация. И да не прави конференции в страни, където ограничават достъпа. Какво общо има идването на някой за конференция, с това колко човека били в посолство?

браво на Копенхаген!

Европа продължава бавно да си прави харакирито! Американците вече почват да работят все по-активно с Русия, понеже видяха че само губят, но "умнокрасивите" европейци продължават. Това естествено е добре дошло за щатите, защото Русия до някъде си забавя растежа, и в същото време конкурента Европа заминава в небитието! Кой каквото сам си направи - никой друг не може да му го направи!

са пътници. Скоро ще се разделят окончателно с Черноморския си флот. Опорките за Европа, която си правела харакири, налагайки санкции на Русия, вече не хващат дикиш.

Питай германците как са ;) След 12-18 месеца, може да попиташ и Французите как са, като трябва да си купят ядреното гориво за централите по пазарни цени, а не гратис от Африканските колонии.

Преди ЕС отчиташе, че само за компенсации са платили някъде 1 трилион евро.

Да беше се маскирал на бежанец от Афганистан или Сирия, те влизат безпрепядствено и без документи във всички европейски държави. Щяха да му осигурят дори безплатен подслон и храна + допълнително настаняване за две жени и 14 деца от "фамилията".

Идй на Й.й,бляд

Обратно в кочината.

Правилно. Нормалните хора не искат да си има работа с престъпници. И тоя руZZки какво ще говори на здравната конференция, как са взривили Каховка и последниците за населението!?

Плиткоумно геройство не държавата дето има бещо гнило в нея. Някой задава ли си въпроса, какво би станало, ако Русия си затвори границите за целия ЕС и се ориентира само към Азия, Африка, Южна Америка.

Ще стане на морето дупка, путьо!

право куме в очи.

Нищо няма да стане. Ще продължим да внасяме всичко от Русия през Турция и Китай.

Сигурен ли си? Ако бях на мястото на Русия, щях да закрия посолството в Дания, и експулсирам датското в Русия за назидание на други самозабравили се държавици. Русия не печели нищо от Дания, Дания е тази която със сигурност ще загуби от прекратяване на всякакви дипломатически и икономически отношения.

Ооо, де тоя късмет да се отървем от рашистките корумпяги... А дано!

След почти четвърт век системни напъни, джуджето успя да докара Русия и народа и до незавидното положение да не бъдат желани и зачитани никъде и от никого. Единствено приети са там, където ще продават суровини на безценица, макар и на такива места да ги гледат с погнуса и отвращение.

Хилядолетна европейска история и традиции, там няма място за азиатски варвари които се гордеят, че са наследници на монголите и ползват техните методи на геноцид и грабеж в Украйна.

Могат да идват само мангали,и араби от Африка нали? Дееба и тъпака ти...

Ти унижението, теа вече никой не ги еаа за слива..

Тези си го търсят , ама да видим какво ще намерят

Засега орките си го намират- тотална изолация от цивилизования свят, блокирани активи, пълни чували с избити орки и гниещи такива в украинските полета. Да видим колко още ще издържат..

Истинската изолация не е започнала ... За сега успяват с контрабанда и мафиотски сделки да си набавят някои неща, но модерна висококонкурентна икономика, която да надделее над западната ...??? Ей на, падна един самолет над новорусийск, как мислите руснаците ще се качат ли в друг такъв, въпреки че ги ги уверяват, че не е заради "резервните части" ...??? Санкциите собственото им население ще наложи!!! ... Докато го докарат до пълно отчаяние и морален разпад, като през 90-те ... Неизбежно е!!!

Руснаците ли? Ще намерят един квадратен.

всичко ни се връща...

Нормално

Трябва да се мачкат орките! Така се постига уважение!!! Като ги оставиш и ден без да им напомняш, че не са добре дошли, те подивяват и се опитват да пренесат дивотията си със себе си тук. Гледайте ги по нашето черноморие .... българи им говорят на извратения език, гледат ги благосклонно ... на главите са ни се качили ... за пари, пари ... от русоробите продажници, проститутки:(((

Браво на Дания!!! Хора със сърца.

Хора с инфантилно поведение

Каза Ганьо, който живее на светлинни години разлика от датския стандарт!

Ха-ха! No entry for Putin slaves!

Незначителна страна е Дания, ама се вре между шамарите.

Малка страна, която е направила така, че гражданите и да живеят добре и други да искат да идват. Ходил ли си там?

Дания никога не е била малка страна, тя е сред най-големите по територия. Да не забравяме, че Гренландия е датска територия, а датчаните са си чисти викинги.

в Дания, Холандия и Белгия живеят едни от мак-големите расисти извършвали престъпления и геноцид из целия свят особено в Африка

Нормалните хора вече се гнусят от руските орки.

Похвално държание....аз предлагам да построите стена която да спира руския вятър