Дания обяви, че е овладяла епидемията от Covid-19

Датската премиерка Мете Фредериксен заяви, че защитното облекло е от критична важност

Обратно в новината

Коментари - Дания обяви, че е овладяла епидемията от Covid-19 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

иван

O Страната на Свинете Тия Лайна в Дания произвеждат 25% от свинското месо в света Инак са Говеда нищо човешко няма там !

Колко са нещастни, овладели били епидемията. Добре че епидемията сама реши да приключи. Тя само ни показа колко нещастно и безпомощно е човечеството. Нищо не сме постигнали още . Целият научен потенциал не е способен на нищо по ред комерсиални причини , защото медицината е изградена върху основите на комерсиализма. Авторски права , патенти, защити, тайни , секкрети... всичко това са бариери пред науката. Когато ЗНАНИЕТО стане свободно и научни екипи от цял свят започнат да работят като един и споделят всеки ден научните постижения свободно и открито, тогава светът ще успее. За сега още поведението ни не е на разумни хора , а на неандерталци, защото отношенията ни се градят въху алчност, злоба , ненавист, надменност и др. Така не се постига нищо и сега природата ни даде урок, нооо наказанието ще бъде следващия път.

Щом казваш. Аз си бях бая щастлив преди да ме затворят у нас...

Дания отделя по данни на Евростат 5000 евро на човек за година; България 556 евро - предпоследно място в Европа. Цената на лекарства, консумативи, апаратура и т.н. е практически същата. Работата у нас благодарение на на нищожното запрлащане на работещите в здравеопазването. Така, че по-добре НЕ СЕ сравнявайте с Дания и други страни.

Някой написа по-долу, че в Дания има 533 починали от коронавируса ?! А днес в България до този момент са починали вече 234 човека !! Но най-важни са двамата починали от коронавируса, така ли ? Затова Дания казва, че контролират заразата, а ние не.

Дания Раждания днес: 136 души; Смъртност днес: 126 души; Нетна миграция за днес: 45 души; Ръст в популацията днес: 55 души. България Раждания днес: 148 души; Смъртност днес: 237 души; Нетна миграция за днес: -21 души; Ръст в популацията днес: -110 души. ... Ганьо не проумява че РБ е НАЙ-БЪРЗО ТОПЯЩАТА СЕ държава в света и плаче на чужди гробища.

Единственото което виждам в твоята статистика за Дания е как Датската нация бива заместена от друга. Не че в България положението е розово(хич не е), но Дания определено не е повод за аплодисменти.

Децата в Дания отдавна ходят на детска градина...

в Дания.

Няма нищо гнило. Всичко е наяве за разлика от дриуги страни.

Браво ! Дано и ние някой де се похвалим така ...

С 533 загинали при сходно население?

5 700 000. Населението е с повече от 1 милион по- малко от БГ.

Дания има 8 328 оздравели и само 43 в интензивни отделения. Направените тестове са близо 6 пъти повече от нашите !? Хората наистина контролират епидемията, а не като щаба на полковник Годжи да плямпат, че се "борили" с непозната болест ?? 11% заразени медицински работници в България ! "Отличен атестат" за работата на щаба на гологлавия лешояд.

Искаш да кажеш че ние не сме Дания?! Знаем! А ти!

Що не си го ... Василе!

А за Беларус, кога ще ни дадете информация:)))??? Защото коронката, май само до там не стигна:)))?!?

Вземи си информацията сам https://www.worldometers.info/coronavirus/country/belarus/ Беларус се движи една седмица след русия и дава по около 950 заразени дневно. Дотук са с 25000 заразени и 967 починали при 9.5 милиона население.

единственият мъж с топки сред управляващите е Лукашенко - изпраска парада в Беларус, всичко е ок, няма луда паддемия, няма нищо, държи изкъсо правителството и мързеливите и безотоговорните издухват веднага супата! а по света полудяват и се чудят и икономически как ще се справят, ами чудете се...

Близо 1000 починали за два месеца.

И? Колко повече са умрели за правата, конституцията и свободата която днес с лека ръка предаваш за да спасиш, колко 100 човека? Уж.

Може да е с топки, но е без акъл.

Какво е новото в тази новина?

Баси овцата... в общия хор на блеещите да се нанижат на ваксината на Бил Гейноидс!

Плоскоземец?

просто мислещ и знаещ...

И коя от 200-те ваксини, които се разработват в момента е на Били?

Всичките без 2-3.

Много бързо вдигнаха платната.Който мре,да мре.Дания и Швеция ,па и Финландия дават непълни данни.Защо,бе?

Нищо не са вдигнали. Организирали са се, и ще се справят. Доста по-добре, отколкото в Швеция.

Я бързо 5-6 курса на тимаджиите да им заредим пресен ковид от варненските мангасори.

швеция и финландия не им е короната пречката а изтамбулската конвенция зашщитаваща педерасията