Даниела Дариткова: ГЕРБ няма нужда от "патерица" за явяване на изборите

Имаме значителна преднина пред нашия основен опонент, заяви депутатката от ГЕРБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво е ! Патерица или боздуган посран!

СДС също нямат нужда от патерица. Те са толкова масово, силно, при това напълно обосновано, искрено и трайно мразени от преобладаващата част от електората, включително и от някогашните им привърженици, че никакви патерици няма да им помогнат. Как ли биха били възприети призивите на ГЕРБ към електората му да гласуват за СДС, защото това би било много добре за най-важното – за ЕНП!? Затова СДС има нужда не от патерица, а от по сериозни машинации, яка демагогия с ГЕРБ и носилка за Страсбург и тази носилка е втория от двата реално възможни начини в България да станеш послушен храненик в ЕС, без право законодателна инициатива, които начини са или да участваш в евроизбори и да получиш необходимия брой гласове, или Бойко да ти обещае сигурни места в Страсбург.

Няма вече дори и един момент, ей така по случайност, когато да не лъжат или не усукват и извращават нещата. Естествено, че ГЕРБ няма нужда от патерица. ГЕРБ винаги е имал нужда от други две неща: медийно време в България със снизходително отношение от т.нар. журналисти и камиончета (щях да кажа самосвали, но за България нещата са доста по-дозирани) с пари от Запада. Можеше ли ББ сам да си осигури толкова време пред камерите, като кмет или МВР министър? Разбира се че не – други, като правило чужденци, осигуриха тези неща, а той само безпрекословно следваше графика, който са му го съставили. След мътността при първоначалното финансиране и създаването ала минут, ала НДСВ на ГЕРБ, вече всичко е далеч по-ясно и системно повтарящо се. Тезата на Бойко в крайна сметка винаги е свързана с това, че до премиерство му почти всичко, което не беше разграбено (като вода, енергетика и т.н.) под формата на преходна приватизация беше просто унищожено. Другия важен актив, човешкия под формата на милиони здрави, млади, амбициозни и много добре образовани хора (важен актив и също изключително скъп, при това буквално, защото са необходими големи последователни усилия, време и много, много средства израстването му и създаването му), който България имаше наличен при идването на СДС, също бе раздаден и варварски разгонен (съпоставка може съвсем лесно да се направи, като просто се разгледа как изглеждат хората на митингите, независимо от партията в началото на 90-те, и как сега и колко са), а пък след това ББ успешно блокира всичко индустриално сериозно, което може да донесе развитие, приходи и самостоятелност на България. ББ също използва, че няма да го вкарат в затвора за измамите, лъжите и престъпленията му, защото не само политиците, но и спецслужбите и съдилищата ни също са преподчинени на окупационните сили. И посланието на ГЕРБ не е патерица, а тояга: виждате ли български избиратели, това е положението и вие абсолютно нищо не можете да направите; единствената възможност да продължава агонията ви са фондовете на ЕС; нас ни хвалят най-много в Брюксел и само на нас ще дадат нещо; критерий за избора ви не трябва да е вашето отношение към дейността на една или друга партия или политик, а какво е отношението към тази партия или политик на брюкселските чиновници, така че си правете сметката със съзнанието, че демокрация има точно толкова, колкото и пазарната икономика и гласувайте по европейски.

to4no tova e ku4kata koiato osra za 10g zdraveopazvaneto

Това за преднината съвсем сигурна ли сте? Как ще ви се отрази тази сага с апартаментите? Според мен, зле! Освен това на социологическите проучвания много не се доверявайте. За тях трябват пари, а вие ги имате в излишък!

тая па... патерица, патерица се дава на нещо, което може да се движи само, а ГЕРБ са си отвсякъде в интензивното, а апаратът към който са включени им прелива еврофондове и така са като живи, по документи. Тоя цирк ще свърши, когато бъде изключен апарата. Но на Брюксел така им е по-изгодно. Парите потъващи в България са добра инвестиция за тях: 1) имат васална власт, която ще изпълни всяка тяхна прищявка 2) държавата е такава кочина, че всичко гледа да бяга и така мазната част на ЕС-то има евтина, а също и квалифицирана работна ръка 3) тук трябва да остане кочина, защото иначе в Германия и подобните й, ще си останат без болногледачи, без бели роби в цехове и кладници и ще им рухне цялата социална система. А пък Дариткова е поредния полезен иди.т, който ще прави всичко възможно положението в страната да остане непроменено, със заветната цел един ден да хване позицийка в ЕК. Банално. До втръсване.

След като няма нужда от патерица, защо претопява СДС? СДС-то бяха до тука, край с тях. Жалко за хората, които им вярваха, но явно, че парите и властта са по-силни от всяко човешко чувство. Продажни душици дребни.

Права е, нямат нужда от "патерица", само от МИШО КОНСТАНТИНОВ да им нагласи резултатите

Нас ни управлава мафията ГЕРБ с главатари ББ и ЦвЦв /БКП и ДС/ и затова страната ни вече достига дъното.

Г-жа Дариткова по-добре да каже как да се оправи здравната система, че с тия „търговски дружества“ вече на народа здраве не му остана. Да не говорим за корупцията и непоносимо мизерните условия в болниците. Да се коментират минали изборни резултати е лесно, но ненужно. Виж, ако госпожата коментира високата смъртност в България поради недомисленото здравеопазване, друга работа. Но тя не ще да го прави. А като изтъква „достойнствата“ на СДС пропуска да каже, кога бившите лидери на тази партия, която съсипа всичко в страната ни, ще бъдат предадени на съд и въобще дали някога ще им бъде потърсена някаква отговорност. ГЕРБ това трябва да го знаят или да са мислили по този въпрос през последните десет години.

Ами като нямате нужда защо се правите на фалшиви ''инвалиди'' като си вземате патерици???? От ей таквиз като тая ''всезнаещата'' протестират сестрите защото и като доктор е била толкова ''всезнаеща'' щом реално не знае проблемите и за това по големи каши забърква..

ГЕРБ се усетиха, някой без шансове за парламенти иска да ги използва като ракета носител :)))

А после, Корнелия Нинова била г-жа Лъжа!!!!

Не пречи люспата да бъде асимилирана. Стига Христов да оцени жеста...

я тая се опъва на джендърските директиви от Брюксела?

Цецко и Цецка имаха нужда от апартамент. В панелка ли да живеят,те градят България.

Аз и съпругами сме гербаджии. Имаме висок доход. Комунистите са бедни и прости. С ГЕРП напред

Значи част от вашите пари сте ги откраднали от мен.

Въшльо.Ако имаш пари няма да си тук.

Ще ви отпуснем по ''заслуги'' още 5 сантиметра на дупката ви белким ви сложат някой лев за отвъдното.....

Много правилно казано, браво. Обаче един дебел маркуч много добре ще ви се отрази и да видите тогава как изведнъж ще започнете да купувате апартаменти из Кипър и други оазиси, щото това което имате тук ще остане за бедният проскубан от вас народ.

Всеки ден по различен начин ни облъчват с това как рейтинга на ГЕРБ се покачва. Значи нещата са точно обратното на пропагандата.

Щом няма нужда от патерица явно има нужда от помощ престъпната ви шайка която наричате партия. На всички е ясно, че боко си пазарува партии и шартийки а гласоподавателите ви са толкова зомбирани/малоумни, че и маймуна ще подкрепят само да е от герб.

Като нямате нужда от патерици, защо все си каните по някого? И не вие побеждавате БСП, а европейската /и не само/ политическа конюнктура. Факт! Всеки умеещ да мисли образован българин знае това.

Губят изборите и търсят съмишленици за унищожението на пасмината. Най-добри ликвидатори са седерастите.

Защо не отидеш да преслушваш със слушалка болните,а се буташ в политиката. Колко квадратни метра апартамент искаш да си купиш. Защо пречите да се реформира здравеопазването -защото няма да може да си купувате апартаментч ета

Вероятно е права. Той Цветанов вече е наредил изборните резултати

И Цачева имаше преднина от 10% според социолозите, но тук гласовете се разпиляват по много партии, а 20% не е за хвалене.