РБ: България не може да си позволи ново ляво управление

България не може да си позволи ляво управление, каза Даниел Вълчев, член на Изпълнителния съвет на Реформаторски блок, на пресконференция във Варна.

Обратно в новината

Коментари - РБ: България не може да си позволи ново ляво управление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ндсв-арско праисторическо изкопаемо да чака комисията за отнемане на имущество, откъде взе милионите за вилата си в италия. Тоя престъпник е не само против лявото, той, може да се обзаложите, че е и против съдебната система и разследванията за корупция, това му е девиза в живота - крадеш безнаказано

не може да си позволи да даде управлението на шепа миризливи л....,които дори незнаят към кого принадлежат.

Абе, може ли някой да даде смислено обяснение, като какво чудо е това "реформаторски блок"? От какви партии се състои, кои са техните лидери, какви са им програмите? Като се имат за толкова читави, защо всеки не излезе със своята партия, със своята отговорност, със своя авторитет, и да застане пред хората? Щото РБ са кръгла нула, нищо, политически кариеристичен проект на провалили се лидери на измислени партии, от предишни избори!Интересно, как може да има свестни хора, които да се връзват на такива недоразумения, като Пръмова, Лукарски, Москов и др. И трябва да се промени изборният закон. В избори участват само политически партии или формации. След това, тия , които влязат в парламента, да си правят каквито искат коалиции. А то сега, събрали се 5 партии, едвам получили гласове , необходими за една партия да влезе в парламента, седнали да ме учат как са единствената алтернатива на България!

Ако се окажат над 4%бариера, това ще е сигурен индикатор, че изборите са парлама, а резултатите се нагласяват.... От тук и тая самоуверена мутра на снимката

бащата ляв комунист, детенцето десен комунист, свиркайте си и не им обръщайте внимание. навремето ни караха насила на партийни заседания, а сега насила ни пробутват разни нежелани от нас хора

Не може да си позволим и ваше управление. Вече НЕ! Видяхме ви при НДСВ - последна разпродажба на каквото е останало, всичко на промоция за определини наши хора...нагледци сте!

Даниелчо, българите не могат да си позволят повече да ги управляват изроди като Деформаторския блок, Раданчовата република и Ицовия Дай, които се отъркваха в полите на престъпната групировка ГЕРБ.

След ляво може дясно,понеже има какво да се краде.Обратното е невъзможно-няма нищо освен дългове.

Май бъркаш кой прави пари и кой прави разходи. :))) От кога специалистите по дефицит и планова икономика имате идея как работи икономиката? :))

Реформаторите = послушковци на Бойко!!!

ТИ ЛИ ЩЕ КАЖЕШ, БЕ МИНДИЛ, ДЕТО СЕ ЧУДИШ ОТ КОЯ В КОЯ ПАРТИЯ ДА МИТКАШ. НАЛЯГАЙ СИ ПАРЦАЛИТЕ.

ЗА БОГА БРАТЯ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! Гласът Ви няма да бъде купен, той направо ще бъде ОТКРАДНАТ. "Схемата е отработена", щото всички са маскари и схемаджии. По-добре излезте да протестирате, дано гласът Ви се чуе. Само тогава може да има резултат

Може или не може, ще го мислим след 26 т.м. А ти от деформаторският блок гледай да влезеш в НС, че може и да го гледаш от вън!

Виж ся, Даниелчо, Спрете да говорите от името на народа и България! Писнало ни е от изявления на умствено дегенерерирали маргинали от типа на: "българите искат", "гражданите не искат", "България може/не може", "народът иска/не иска", че дори и "Да(й) България"! България не само може, но и ще "си позволи" такова управление, каквото решат българските граждани на изборите. Ако пак се опитате да преиначите вота и да създадете поредните безпринципни коалицийки само и само да се докопате до кокала - пак ще г отнесете, но се опасаявам, че следващия път няма да ви се размине само с предсрочни избори. Що се отнася до "дясното", точно ти не следва да говориш за "дясно", защото либералите и неолибералите по дефиниция са в ляво от центъра. Вие сте точно толкова десни, колкото Обединените патриотари са патриоти - т.е. изобщо не сте такива. Айде спрете да ни правите на малоумни! Все сте един дол политици (думата вече е станала обидна в българския език) - демагози, кадърни и работещи само и единствено да оправят личното си благосъстояние...

А можем ли да си позволим ОТНОВО ,,левашко.. управление...?

ТОЗИ ОХЛЮВ СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ПАСТИР НА СТАДО ОВЦЕ. ОПИТВА СЕ ДА ВНУШИ НА СТАДОТО ЧЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА СТАДОТО СЪВПАДАТ С НЕГОВИТЕ . ОПИТАЛИ СА СЕ В ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО ДА ГО НАУЧАТ НА ДЕМАГОГИЯ .... АМЪ НЕ СЕ ПОЛУЧАВА ФОКУСЪТ .

Това е истината - никакво ляво управление за България!

Да "живеят" политическите проститутки, че кой ще ни дава акъл...

Гласуваш за реформаторите получаваш Бойко! А, честито!!!

А крадливо дясно може.Обяснете ми как на дясният Костов ,дъщеря му има цял етаж на цар Борис 3 от обществена сграда даден под наем на изгорялата КТБ,скромен наем от около 30 000 лв на месец.Момиче на 20 и няколкогодини,а нашите деца ще гласуват за вас десните демек за нея да придобие още един етаж.Сиктер от пространството БОКЛУЦИ.

Не знам дали България може да си позволи ляво управление, но виж съм сигурен че не може да преживее още едно Ваше управление

Този не беше ли който въведе делегираните бюджети, парите следват ученика и развали седянката и царски министър в тройната коалиция ???

На кака Куневчето , бе

Ляви, десни, тесни - всички са от едно котило. Важното е да се докопат до властта и да смучат. Този царист сега СДС-ар ли е станал за кокала.

Ами като не може, защо се натискате, бе? Щото сте царе на трансформациите, от рода да тунинговате комунистическата номенклатура Кунева, до виден демократ-рИформатор, ли? И да я съберете пак с другаря ББ, друг верен син на Партията, да творят десен комунизъм?

Най обичам Сулю и Пулю да говорят от името на България!

И ИВАН-дурак от МОСКВа може ли?

Я ТИ И ОСТАНАЛИТЕ ЕВРЕИ, ХВАЩАЙТЕ САМОЛЕТА И ПРАВО В ИЗРАЕЛ!!! ТАМ АКО ВИ ПУСНАТ В КНЕСЕТА, ЩЕ СЕ ПРАВИТЕ НА НАЧАЛНИЦИ!!! ТУК, ЩЕ ТРАЕТЕ И ЩЕ СИ НАЛЕГАТЕ ПАРЦАЛИТЕ ДА НЕМА РИТНИЦИ В ГЛАВАТА!

Десните леваци с големите мераци.

Ти лично ти направи децата ни неграмотни.Така ли ти отърна?След стачката на учителите,образованието тръгна стремглаво надолу.За съжаление нищо не може да се поправи.На учителите няма как да им се отнеме частната практика и да им се вмени ,че трябва да преподават в училище.Няма.И купища пари да наливате ,всичко е опропастено.

Това е вярно, но но като няма десни кандидати на тези избори, какво правим - не гласуваме. Когато се създаде дясна партия с квалифицирани хора, които разбират, че индивидуалното добруване минава през общото добруване - тоест не се краде, а се разпределя правилно според каузите и приоритетите, тогава - да.

Ще убедиш ли и Турските гласоподаватели в същото?

Седянката е разтурена. Радан Кънев си начеса егото, като положи максимум усилия да разбива дясното- и успя. Не спря да плюе по ГЕБР. Та сега явно се задава на хоризонта Кур...

Къде го видя това дясно - само за вдигане на заплати ми говорят?

Искам ново ляво управление! За една година! Да идва Жан Виденов, та да ни набие чивиите!

Аз пък искам Бойко, за да вземе още 30 млрд. заеми и да вдигне цените на всички още по 10

Че кво му е лошото ББ да ми вдигне цената 10 пъти! Таман ще се изравним с "Гейропата"!

Хайде вдигайте седянката. Десни, леви, все сте бивши комуняги и доносници.

Няма ляво, няма дясно. Има 28 години левашко управление. Бих гласувал единствено за Лаура Кьовеши и Моника Маковей ако бяха кандидати.

От снимката ни гледа човекът, който предизвика най-мащабната учителска стачка в българската история, участник в прословутата седянка с Орешарски. Припомням и голямата му гордост - делегираните бюджети, които продължават да нанасят удари върху образованието. Който лесно забравя, нека гласува за него.

сеформаторите - не виждам нищо дясно - всички сте бивши царисти - нали бяхте от кохортата на крадлив дедо. НДСВ май беше центристка партия, а сега изведнъж се писахте десни. Изтъняха ви джобовете и сега пак се натискате за постове и голямата баница. Дайте нещо на народа, че май скоро с тояги ще ви подгоним.

Тоя иска да каже, че на РБ не им отърва ляво управление, защото няма да могат да захлебят... Иначе си спомняме лукарски, москов, ненчев - все "успешни" министри ...

ВълчеФ Остават ви СЕДЕМ ДЕНА ДО КРАЯ. Пускай ХРОНОМЕТЪРА на обратно броене. Вече е в Обхвата

светльо витков и той ли е от вас?Значи не ставате.Докъде се докарахме да няма държава ,да няма за кой да гласуваш.Е,няма,всички са били и искат пак.Но не стават,това е.

Не,НЕУВАЖАЕМИ Вълчев. Как да се доверя на десни от РБ2 като там сте куневистите. А точно ти пък се появи в критичен момент и почна да плюеш по почтените реформатори от ДСБ.Ти разби РБ. Няма да гласувам за РБ2.Не,не сте десни вие от РБ2,защото ти, Даниел Вълчев, си съдружник на ченгето Любен Гоцев и сарайско-библиотекарската клика,а "младите" Антони Тренчев /кръстник му е Андрей Луканов/ и Димитър Дечев /баща му беше депутат в бургаската листа на БСП преди няколко Парламента/ или е пък е десен хиподила Светльо Витков,зет на куката Бриго Аспарухов.Да продължавам ли?! Десни единствено са почтените кандидати на НОВА РЕПУБЛИКА и те са моите фаворити в дясно. А,ти,заедно с твоя Кбурготски се оттегляйте в покой и забрава..

Народе как може да се гласува за тези ченгета от Реформаторски блок и Глас народен ! Пак ще Ви излъжат и отново ще се питате защо така бедно живеем и защо младите хора бягат навън. НИКОГА не гласувайте за старите муцуни ченгета от РФ- Глас хиподилски БригоАспаруховски. Пазете бъдещето на децата си !

Абе бай Тошо беше ви намерил цаката като ви пращаше да си "почивате" по лагери , той е усещал човека , че освен да крадете за нищо друго не ставате!

По-паразитна партия от Реформаторския блок няма. Махайте се некадърници.

тоя РБ, ако бяха жени все със свалени гащи щяха да ходят!

Да питам?-На лукавият-парвенюто младата булка не емигрира ли в Америка?

ама вие не сте десни, а сте по зле от левите! Искам истински десни ,които да премахнат всичко така наречено СОЦИАЛНО.

какво значи ляво управление??? БСП да не е лява партия?

Новите демократи, бивши комунистически дейци, са по лошо от ляво управление!Лошото е, че лявото се управлява, именно, от такива, като описаните по - горе!

Понатрупахме малко кинти - време е за ляво управление да ги поизхарчи !:)

Даа, време е разни дянковци, горановци и борисовци да опукат резервите на държавата, здравната каса и пенсионните фондове.

Страх те е, за приватизираното ли?Вярно е, не може да си позволиш народната "любов"!

България не може да си позволи ДЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК. - МИГРЕНА КУНЕВА- Ооу ЙЕС - КЛЕСАВИЯ МОКЕТ - ДЕЛАВЕРАДЖИЯТА - ЗЕЛЕНОГОРКИ- Неуспешния кмет - ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ - СЕДЯНКАТА - ДОКТОР МЕНГЕЛЕ- ЖИВАКА - ВИТКОФФ - ЛУКАВСКИ-НИЩОПАВЕЦА

Айде и тоя! Вълчев, за "народа" няма никакво значение дали управлението ще е ляво или дясно! След 27 г. КРАДЛИВ преход, единствено от значение е да се спре краденето! А дали ще продължи с вас в управлението, е от значение само за вас!

РБ: България не може да си позволи ново ляво управление, както и министри и депутати от РБ

Защо плачете за изборите в Турция. Нали вие като съуправляващи ни насадихте този модел.

Ние вече не можем да си позволим крадливо ДЯСНО управление! Обедняхме до край. Всичко окрадохте и разпродадохте! Дясно значи само едно: Богатите- по-богати, а бедните- по-бедни!!!