Даниел Митов: Ще има разместване на пластове в световен мащаб заради COVID-19

Според него е важна скоростта на икономическите мерки в криза, а не толкова правилността им

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може замисъла на правителството да е бил само 5% от парите да се похарчат. Щото ако не е тъй много лесно мярката може да мине в 80 на 20 или в друг формат.

Тоя жидопедераст откъде го изчоплиха?! Пак ли ще се миндосва гадът, да обърква всичко, да изпълнява всякакви антибългарски заповедди на козяците!?

герберастите изпълняват само лайняни заповеди на рушняшката измет, другото, дето го плямпаш е мръсотията с която е задръстен рехавият ти мозък, ако изобщо го има!

Я питайте германците защо като социализма е толкова лош за България, Централна и Източна Европа , по времето на канцлера Меркел ГЕРМАНЦИТЕ НАЦИОНaЛИЗИРАХА 70% ОТ СОБСТВЕНОТО СИ ПРОИЗВОДСТВО за последните 30 години под хибридната формата на ПУБЛИЧНИ КОМПАНИИ –ВИЖ ИНТЕРНЕТ АДРЕЗА ОТТОЛо. https://en.wikipedia.org/wiki/State-ownedenterprisesof_Germany

"Уикипедия няма статия с това точно име. Моля, потърсете държавно предприятие на Германия в Wikipedia, за да проверите за алтернативни заглавия или правописи. Влезте или създайте акаунт, за да стартирате статията на държавната компания за Германия, или използвайте съветника за членове или добавете заявка за него. Търсете „Държавно предприятие на Германия“ в съществуващи статии. Потърсете страници в Wikipedia, които водят до това заглавие." ДрОгарьО, защо пищиш така от яд и защо плагиатстваш чужди имена, А? И отговаряй точно на въпроса, недей да плямпаш като тъпо комунде в аосуто!

Останалите 95% къде са стигнали?

русия, китай, китай русия!? А бре комундета келяви /от всички партии в НС/ , не разбрахте ли, че колкото и да се пънете и двете чумави империи са на ръба на разпадането и ако не е САЩ да поддържа икономиката на китай /преди/, щеше да се превърне във втора северна корея! Сега всичко зависи от това какви санкции ще поеме китай, ще се извини ли на света /за предпочитане е на колене/ за причиненото зло и ще признае ли, че беше извършено в съюз с вече бившата империя на злото /щото това вече е империя на коленичил, пропукал се глинен "колос"! Мечтайте си за разпад на САЩ /ХА, ХА, ХА/ ,за разпад на ЕС /ХА, ХА, ХА/, за разпад на демокрацията в света и диктатура на посрания от всякъде комунизЪм /ХА, ХА, ХА/!

абе деди, това и в лудницата и в дойче зеле не го пропагандират.САЩ както казва най големият им икономист е бананаво република останала без банани.Колокото и да се пъне резултата е такъв какъвто е последните 30 години.

Наскачахте ченгетата от позитано 20! Споко бре, ще ви отвееме плявата и на вас, русоробчета! :)

циклоп ли си каталог 50 ли си?! ,ама явно още си живееш в комунтизма и иделогиите.Малко си закъснял с едни 30-40 години откато твоя любем САЩ стана хартиен тигър а за ЕС въобще няма какво да говморим-военно политическо и вечме икономическо джудже където всеки е сам за себе си колкото и целувки и прегръдки да си правят в стиил Брежнев на форуми и симпизоиуми предизвикват само СМЯХ.

вярно си избрал името си, многоточие, нищо не значещо в случая, както и неадекватните ти смешни думи, просто червено нищожество, тънещо в червени опорки от аонсуто! Ма то отдавна се знае, че там само смръдлива воня се лее, бре никаквецо! Ай, бегай в кенефа на позитано 20, там ви е мястото на червените боклуци!

И защо изтрихте коментара ми, ДИР-ници? Значи, коментар, в който най-обедната дума е грантаджия се трие, а коментари в които Митов е наречен мастия се оставят? Ми, ОК! Митова е долно, продажно, дребно по душа същества, което за пари и власт би продало майка си, жена си (или съпруга си - зависи какъв го играе в двойката), родината си и целия свят.

Защото за това им плащат. Свободата на словото е само на книга

Този много се е оял за кратко време.

И това недоумение в българската политика го извадиха от нафталина, поотупаха го малко, поизчеткаха го и ето го сега в пълния му блясък. Направи грандиозното откритие за недоверие и изостряне на отношения между САЩ и Китай, Русия и т.н. Малей - страхотен ум! Откри нещо, дето го обсъждаме в ДИР от маса време насам! Оня ден имаше статия за Студена война между САЩ и Китай, Бай Дончо Червената перука отдавна за всичко обвинява Китай, Русия и т.н. и т.н. И говори ни Митов за "разместване на пластовете".... Митооов, Митов - разместването на пластовете си има име и се нарича земетресение. Но това е когато се разместват земните пластове. В сферата на международните отношения разместването на пластовете, земетресението носи друго име - обикновено е война, а в по-леката форма е разпадането на държави, съюзи и международни организации. Та кво ще разпадаш бе Митов - НАТО, ЕС, ООН, РФ или САЩ? Как го виждаш това, бе Митов?! Ама толкова ти беше грантовия капацитет и като външен мнистър. Не си мръднал и на йота. Преди години, жена ми (която тогава все още вярваше в някои неща) беше кандидатствала за грант в една организация - отговаряше на всички условия. Яви се на интервю и не успя. След интервюто, шефът на организацията я викна настрани и й каза право в очите - "Не се обиждайте. Твърде сте образована и умна за нас. Няма да постигнем целите си с такива като вас." Митов обаче си е традиционен грантаджия.

От коментара се разбира, че жена ти е голяма работа, а Митов и/или хората му, понеже не разбират не са забелязали това. Всъщност понеже съм свързан с футбола се сещам, колко родители губят енергия, време и надежди в България, че децата им са гениални футболероси, пък накрая ги прецакали корумпирани треньори и така вече 20 години няма един, ама един конвертируем. Говорих с Джеки /12 год капитан на РБ/, па Джеки вика- кадърното винаги играе, отборът трявба да върви напред, а примерно по крилото като се са се събрали 4-5 никъди се отваря корупцията за тях. При тебе случаят е същият, съпругата ти е някъде по крилото и не се пени на Дани, щото не можеш и на малкото му пръстче да стъпиш. Кое ще се разпадне ли, човекът насочва тактично, защото ще го изядет такива като теб ако каже направо ЕС.

Ти май нещо си се засегнал на жена. Споко бе - Дани не е по футболистите, предпочита гр-ебците и няма да ти изневери с цял футболен отбор. Само с националния по академично гр-ебане! :)

Не знам за разместване на суперсили, но ако си направите труда да напишете в гугъл израза "двете световни суперсили" ще се изненадате, че ще видите преимуществено само две държави : САЩ и Китай. Това са имената на двете държави, които са най-често спрягани като такива през последните няколко месеца. Извинявайте, но покрай кризата с коронавируса Путинова Русия съвсем се изгуби, видя се действителната й роля и цена като световен играч. Путин вече може да претендира да бъде световен лидер, НО САМО като младшия партньор Си Дзи Пин.

ина други им се иска ама късно е либе за китка.Так си мислеше и Барак Обама докато Рсия без особени усилия иззе геополтически езони в света н САЩ /Бл.Изток, Африка Южна Амерка къдет сКитай си поделят зоните не влиание -икономически и политичски.А САЩ са със силно затихващи функици.Още повече, че без технологиите които Русия продава на Киатй разбира се "експротен вариант/ , последните си остават военно джудже все още.Що се отнася до ковид 19- видЯ се здравна система на САЩ и Руся -в САЩ близдо 100 000 починали, в Русия където са направени 8 млн.теста /най много в света/- починталите са 3000 души.

хаха, на теб ти се иска. Само дето проруските сили в Либия вече ядат пердах. Защо ли? Защото може би руските рубли вече никакви ги няма. Онанирай си в къщи пред портрета на Путин и си мечтай. Скоро ще има гладни бунтове в Русията, помни ми думата!

Щото в Сирия американците победиха и свали ха правителството хахаха. Либия е следващата просто е въпрос на време

Не пишман-вата, на Рассия и се иска - само тя обича да дърдори за 'многополюсен свят' белкин някой я вземе за полюс. Китай предпочита двуполюсния модел, не зачита съюзи (само че номера не минава с ЕС) и опитва да се договоря с всяка държава поотделно от позиция на силата. Рашка да е била някога канена на многостранни икономически преговори с Китай? Не нали. Точно така, от Рашка се иска само да си дава ресурсите на безценица и да си мълчи в ъгъла.

Ватааа вата, Ако направиш една равносметка какво реално са спечелили 'пАбедителите' в Сирия, картинкатахич не розова. Поне $200 милиарда ще са нужни за реконструкция след 'ювелирните бАмбардировки'- руснаците единствено могат сложат ръка на и без това мижавите доходи от износ на ресурси на нещастната държава и с това сам ще си спечелят за дълго 'любовта' на местното население.

ще ще ще ядат пердах ще ще вече за 100 тен път го слушам това,обаче вместо това Русея много елегантнто иззе в движение зоните на влияние на фалиралото гето САЩ с 30 тлрн. дълг, 1 трилион търговски дефицит месечно, дълг 100 хилади умрели от вируса, 18 млн. бездомници, 102 млн. без здравни осигровки, 66 млн. на купони за храна ежегодно и дотук 30 млн.безработни. Икономика : 95 % фондов балон-фалиран и 5 % шистови петролна иднудктрия която руснаците катурнаха още през месец 02/2020г. поради отказа си намаляване на добива и оттам ниска цена сринала шистована индесттия .Това ли е колоса САЩ -бананов слон поставен на дървени трупчета.

ако прочетете в гугЪл... кво да чета гугъл, там кой ли не пише , даже русата златка гнига издаде, а черната три книги написа.Въпросът е, че САЩ от 30 години са бананава държава без банани /Джоузеф Стиглиц/ и са полюс в света ама на който никой не обръща внимание.Факт.Другото са въжделения на грантояди за още малко грантове от Америка за България ама вече и те не ги раздават.ПАри нЕма каза Тръмп.

Прекрасно участие на изключителния политик Дани Митов!

докато курнеля е в БСП бойче е бетон

Държава, която не може да произведе една маска или един литър чист денатуриран спирт няма право да съществува.

А домашният спирт брои ли си.

Писах ти "+"! Домашният не се брои. Не се брои, защото: Първо не е заслуга на държавата, тя реално се бори срещу него, за да не обърква плановете на н.в. Киро. Второ - той не е чист денатуриран спирт прилаган за външна дезинфекция, а вълшебно средство за вътрешна дезинфекция (може да се използва и за външна дезинфекция, но това си е престъпление).

Ние забравихме за този Българомразец , някой ни припомнят ! Все хомики ни слагат за Министри на Външните Работи и еврейки продажни за Външни Министри ! Гласуваш за един , а ти Назначават друг ! Оставка на Борисов и неговата Клика !

Министъра на външните работи, министърът на отбраната и министърът на финансите се определят от едно посолство. Министър председателят няма думата.

на тоя пореден грантояд да не би да му спряха парите от фондация "розови гащички за БГ", че го изтърсиха по телевизора след толкова време да разкаже някой виц.

Баси глупостите...

добре де, ама защо всички стават такива големи експерти след като станат бивши? и защо дир все на бивши дава трибуна??

Този е по-зле и от сегашната министърка на външните работи, пост който в колония като България трябва да се ликвидира.

"важно мерките да са бързи, не толкова правилни," Ей, това трябва да си запиша. Много "умна" мисъл. Не важно накъде тичаш,важното е да тичаш. Луд умора нема,само се поти. И този е бил външен министър.

това е мисъл на Уди Алън - не е важно какво правим, важното е да го правим бързо

Шефът на "Човешки ресурси" към кандидата за работа: "Писали сте, че сте много бърз по математика. Колко прави 7х5?" "64". "Съжалявам, не е вярно!" "Аз не съм писал, че съм точен!"

Верно ли цъкльо.....вземи се скрий някъде.

Къдравата Сю откъде я извадиха? Прави се, че има някакво собствено мнение, не разбрахме да има такова докато беше външен министър, каквото му кажаат от Америка.

И този изпълзя! И всички бивши едни умности ръсят нямам думи! Не разбирам защо ги търсят за мнение още повече, че бил външен министър да дава мнение по икономически въпроси. Каквото и да кажат е само хвърляне на думи на вятъра.

По-добре да бяхте поканили тиквата, поне смях да има... Какъв е този измисленяк?!? Много говоря, нищо не казвам! Ами пуснете някое анимационно филмче, като няма с какво да си запълните програмата, аман от нищоправци и псевдо "експерти"!

Един истински държавен мъж с ясен поглед в бъдещето допринесъл много за своята родина

хахаха

Къдравата Сю - мъж?

Коя е неговата страна?

Постът ви е некоректен. Човек е такъв пол какъвто се чувства

Митов иска да каже, че ще има Ялта 2? Край на долара като световна резервна валута. Разпадане на света на четири самостоятелни валутни-икономически зони? Разпад на ЕС?Едни с Германия и Русия? Франция и Бенелюкс с Магреба заедно с Малкабритания. Кажи бе Митов.

Какъв е смисълът от бързи, но неправилни мерки? Залудо работи, залудо не стой?

Уникум! Неувероятно! Епохално! Ще гласувам за теб, Диди! Въобще вие с това име сте едни такива мъдреци, еша си нямате и никой не може да повтори премъдростите ви и да претвори делата ви! Браво!Затова не ставам министър, да не се меря с такива светила, пуснали приживе едно-две клишета колкото да оправдаят коженото кресло и фиша в края на весеца......

къдравата сю е уникално противно същество- помяр

Този отдавна трябваше да е в затвора.

нещо за масовото оакване на САЩ не спомена ли?