Даниел Митов е фаворит за премиер в новия кабинет, който Бойко Борисов ще предложи

След като беше част от ДСБ и ДБГ, преди няколко дни бившият външен министър стана член на ГЕРБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още по темата https://newsonthegotoday.com/ul7xsw

Прекрасен млад човек е Даниел Митов, дано го видим по-скоро редом с премиерите на другите европейски страни, та да се гордеем, че сме такава хубава нация! Стискам палци!

Имам си конкуренция! Летим от цвят на цвят, докато ни перне някой, изотзад. Тогав пак полита тя и дири нов цветок. Само да е здрав и "едноок". Да мушка силно и дълбоко, със големото си "око". А пък таз пчеличка хвърковата, пак ще си е в занаята. Кой каквото можи, само да и го наложи. из "Бабини девитини"

Истината, която през нощта беше изтрита от подлия модератор на ДИР, събрала около 45 одобрения: Ecтecтвeнo, хитрaтa Тиквa, e нaяcнo, чe в нoвoтo НC щe бъдe блaмирaн, нямa дa мoжe дa взeмe влacттa oтнoвo. Зaтoвa cтрaхливeцът и бeзcрaмник, трябвaшe дa пocтaви за изгорял бушон някoe пoлитичecкo лeкe, кoeтo дa избърши ругaтнитe и хрaчкитe в пaрлaмeнтa и дa пoeмe цeлия рeзил и cрaм нa OПГ ГРOБ. Мeн мнoгo мe рaдвa, чe ce cпря тoчнo на тоя мазен червей, aнтибългaрин, прeдaтeл, жидoмacoн и aгeнт нa ЦРУ, пиoнкa гъзoлизник нa нaй-гoлeмитe врaгoвe нa Бългaрия. Тoй тaкa или инaчe, това очилато нищожество и политически педал cи зacлужaвa вcички цвeтни ругaтни и парламентарни шутoвe, cлeд кaтo се е съгласил в спешен порядък да гo измъкнaт oт нaфтaлинa кaтo oшaшaвeн мишoк, за да изиграе ролята на бламирана мишена. И cлeд тoвa изoбщo дa нe му виждaмe мaзнaтa зурлa.

Ашколсун, аркадаш! Вярно си го рекъл! Таковз е това нещо: мазно, лигаво, педалско, само да плюваш връз него! За това и оня дърт тарикат го мацнал най-отпред. Ма то са не усеща, горкото. Седиси си с тиха усмивка, срещу моделката от нс и чака да го поФалят :)

Засрами се от себе си, Гай Турий нерегистриран, какви глупости само си написал!

бокова калинка...

Тоя няма да стане премиер!

ЕТО ТОВА Е ЛИДЕР - посочен от синагогата, одобрен от американците и предложен от ромския лидер Боко

Хващам се на бас,че тоя еврейчик Даниел Митов е наложен на Бойко Борисов от Американското посолство !!!

SirBob

Е, като всичко останало. Боко очевидно е просто кукла на конци, дърпани от Козяк.

Ако Нинова реши, правителство на ГЕРБ+ДПС и БСП може да е факт утре . 75+43+30=148 депутати и стабилно правителство. Да благодарим на БСП ако наистина останат Северно на думите и делата си от последните 11 години . Всъщност БСП са единствената Опозиция на ГЕРБ. Всички други бяха в леглото на ГЕРБ . Без ИТН разбира се.

Ей тия американци не случиха на харизматичен слугинаж в България. Който и да вземем от последните години все не става - Плевнелиев, Борисов, Цв.Цв., а и този къдравелко, То и руснаците не са по-добре с обслужващите ги кадри в България, което е пълно потвърждение на Теорията на Иво Христов за броя на дебилите на територията.

А пак Мараба-Шалом от Грудово! Не искам да бъда голословен, но първо човека е Евреин с Българско име! От там трябва да се почне и свърши всичко. Има доверието на Израел, на САЩ, на ЦРУ. А ние тука в Грудово чакаме да дойдат Евреите и да вземат България, след като намалеем още малко да има място и за кибуци и за нови Еврейски квартали. Ще има Енвестици, еййй! Милиарди шекели ще изсипят хората! Една част една 1/10 ще я дадът на Турция,ама нали сме комшулар, трябва да ги уважим. Ко каза бат'Бойко да им дадем сега Кърджали, да не искат после Филибето! А съм си купил един черен сутиен, ще го срежа на две за кипа. Едната ще нося, другата изпрана. Циганята ще стегнат както арабите при тях. Че тук в Грудово, с два ротвайлера едва удържам положението да не ме окрадат. Пускам им вечер Мария Илиева, певицата след като ги нахрання и вият на нея като върколаци. Така и циганите не смеят да припарват. Дойдоха от полицията и ми написаха предупредителен протокол . Ако влезе крадец и го разкъсат, въпреки че има табели " Зли кучета" ще ме съдят. Трябва да са вързани и само с лая си да плашат крадеца,а не да го разкъсат. Ама и аз се изхитрих, писах "Зли кучета вързани, но с китайски вериги, дали ще се скъсат не отговарям". Циганите не са толкова глупави и разбират и заобикалят. Та такива ми ти работи! Хубаво си е момчето, юдейче защитава си Ционизма. Ще докара Израелци! Ай, Шалом ви на всички!

Това от какъв пол е??!

глупак

Супер удпешна и подходяща кандидатура, изцяло в унисон със изображението зад гърба му (на снимката).

Къдравата Сю за наш министър-председател?! Звучи като Плевнела за президент. Офф- повръщамм........

Защо биографията на този боклук, започва от 2002г.??? Няма майка и баща, нама род и Родина. Просто политическа курва...

Няма баща ,майка,него леля му родила ! ! !

Г-н Митов потвърди ролята си на една политическа фурнаджийска лопата. Но той ще си остане само с номинацията.

тепърва ще става член на ГЕРБ. Досега е обиколил всички партии, само на БСП не е бил член.

Политически проститутки...

И тоя са го дупили от няколко страни щом е решил да става подлога на корумпираната и крадлива Тиква.

трицветна шушумига и американска подлога.

Хахахахаха! ХААА ХАХАХАХАХАААА!!!! И даже не се смея на ПКП за фон.

Как не се намери един истински генерал да изчисти целия този политически боклук.

И 8а взриви св.Неделя

Тук съм.

Защо, има си генерал - сърдитко Румчо с празното чекмедженце.

предложението на митов е геополитическо, съобразно нуждите на нашите господари - да прокарва твърда про-натовска,европейска и русофобска линия в предвид скорошната война за "защита" на украйна от руснаците.

Премиер ще съм - АЗ!

ха ха "не искал да разделя нацията като Радев" - на тоя кат отвори уста и всяка дума му е Радев, не може да диша ако не плюе по него.Не знам кой кого разделя, ама със сигурност знам кой съсипа и катастрофира държавата и хазната.Иде Видовден за всички продажници.Иначе не е изненада че ще "предложите" силно про-европейски и натовски човек, какъвто е нужен на господарите ни, инак кой ще пусне американски войски и даде държавата за плацдарм срещу Русия.

Как няма всяка дума да му е Радев? Преди да се появи Президентът, Боко си царуваше еднолично и правеше каквото си ще.

Първоначално той беше обвинен в престъпление по служба, но след това обвинението му беше изменено в злоупотреба с доверие. Благодарение на горните обвинения,сега търпи развитие,като депутат от ГЕРБ и евентуален Министър председател. Аман от ренегати и калинки.

Тука само малоумници пишат. Този бил евреин, онзи бил евреин. Та вие трябва да сте благодарите, ако евреин вземе да ни управлява. Да сте видяли в какъв разцвет е Израел? Видяхте, че от българите нищо не става. Сами се топим в казана в ада.

Ами вземи да се поограмотиш малко и ще разбереш. Пък вземи малко да поживееш в Израел и ела ми се обади.

Израел е в разцвет като САЩ, защото амишите (Ротшилд, Рокфелер, Дюпон и н.) всяка година им дават незнам каква по размер "Американска помощ". На българите обаче, продават "зелени" F16.(демек, гол Бай Хой)

Хаха тия си правят майтап. Това показва че в партията няма един читав кандидат.

никога не е имало, а само послушни надупени слуги, ние само наливаме в хазната.

Това значи дистанционно управление от Израел.

трябва някой който преди всичко с европейските лидери може да общува, а този може би ще се справи.

Този може да се справи и да изпълни окончателното решение на "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Да, ИМА ТАКЪВ НАРОД.

"общува" т.е. слугува, нали!

е прекрасен избор, особено на фона на олигофрените от ОФ то.

Политическите проститутки тип Кунева не са на почит. Митов сега стана.

Мъка ! Мъка ! Колко мъка има ! Доживяхме Къдравата Сю да го номивират за премиер !? Нямаше да се учудя БМБ да беше номинирал дори и Лъчко М !

накъдря косата. А сега трябва да се бърза светкавично и хирургически точно.

Ние българите - хилядолетен враг на робовладелците, ако отново допуснем след Бойко Борисов евреин да е министър председател ... то правителствената "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" може да бъде напълно изпълнена. Знам че това мнение не е угодно някому, но такава е реалността. Първи места в света по смъртност, ниска раждаемост и свобода на словото. Моите кански викове "проклинат цяла Вселена", и знам, че Там те са ги проглушили.

Виж за еврейската жилка не знаех. Ако наистина е така - ЖАЛНА НИ МАЙКА.

е еврейка. От този факт следва, че и той е от племето.

Е,как да не знаеш? На сватбата си беше с еврейска шапчица" ,кипа". Няма по.голям измекярин от Бойко Борисов. Готов е да ни продаде и на дявола,окото му няма да мигне.

Поредният некадърник, че дори и даден под съд, ега ти "личностите"на Толупа, май от околовръстното ги събира. Този и за чеп на зеле не става, камо ли за премиер. Така е, такива кашони останаха. Поредният соросоид - "десен" бил човека, малее!!!, сигурно ако му видиш истинското СВ се червенее от петолъчки по роднинска линия.

И "синее" по кръвна линия.

Рядко лайно е този.

Това предложение на ББ показва, че той неотклонно следва своята теория за магарето. Преди време ни убеждаваше, че и магаре да предложи за президент , то ще бъде избрано, а сега се опитва да ни убеди, че и магаре да предложи за министър- председател, то ще бъде прието от НС.

Млад кариерист е този Даниел Митов, но поне е добре образован и има вид на интелигентен човек за разлика от Бойко. Иначе е арогантен и няма никакви принципи. Затова е залегнал здраво пред „големия брат“ зад океана, но ако утре политическият вятър задуха от изток, сигурно ще стане и член на БСП само и само да прогресира. То ако ГЕРБ търсят такива ветропоказатели, това не е единственият такъв при тях. Достатъчно е само да си спомним за бившите антибойковисти и днешни бойкови блюдолизци като Антон Тодоров, Тома Биков и Деница Сачева.

Поздравявам редактора за снимката към тази новина - тя казва всичко. На заден план е една ПКП, а на преде план - ПСП. Банката с кадри на ГЕРБ е като една кофа пълна с ПП / прости председатели/.

Моля да ме извините, но по-тъпо предложение за премиер не съм чувала! Фактът, че е бил член на няколко партии не говори добре за г-н Митов. Той трябва първо да изкара курсове за комуникативност, няма добър изказ, хората няма да го припознаят, защото той винаги е изпълнявал чужди заповеди, трудно мисли, трудно му се разбира какво иска да каже... Няма да коментирам тъпото изказване на Бойко Борисов, че от него по-добър премиер няма!!! Боже пази България от самохвалци!!!

аман от политически проститутки , нагаждачи и слуги

Тоя що годе е читав, ами другите партийки какви ли олигофрени ще презложат- нещо от рода на Тошко Сценаристчето, наречен за кратко Тошко Африкански!

кво му е читавото?

хамелионче

А какво ще кажеш за хамелеончетата Нинова,Манолова,Дончева,Капан,.......?

Ами всичките в парламента са от една боя, предполагам, че си съгласен. Синове, деца и внуци на ЧЕРВЕНИ ХАЙДУЦИ.

Ако тая стане премиер, ще признаем всички искания на Македония и ще отворим натовски бази.

Още един самонагаждащ се лагер тръгнал от ДСБ ,минал през Пръмова -Кунева и кацал на Борисовия.Това ,че ще предложи Боко корупцията Дани за премиер стана ясно от публичните му изяви преди седмица ,когато започна да плюе по Радев.Сега къде ли и в коя партия ще намери след ГЕРБ ново пристанище видния Бойков ,,евроантлантик " от комунистическо потекло Дани Митов ,само той си знае.

Тоя ли беше Къдравата Сю ?;)))) смяххх

Тоя. Тафров къв беше?

.... туй тулупът от Банкя най-мн оог гио обича такива фаворитки - политически проститутки. Вече има опит с няколко дузини. Този с очилцата ще е поредната такава скачаща калинка.

Браво Бойко,чудесен избор!

този , както министър Ангелов ми се струват сбъркани

И какво им е сбърканото?

ами Вуте . сбъркали са партията... щом си там значи си или подлога или ПКП...

Ами я ми кажи лидерът и хора от твоята партия,та да си направя и аз заключенията!

Нали никой не се заблуждава ,че нещо от него ще зависи.Той е последната,но най-незначителна брънка от една дълга верига започваща от Държавният департамент ,минаваща през Козяк и Банкя ,я той е най-последен.Някога когато бях малък имаше една игрива песничка на Сенди Шоу ,казваше се " Puppet on a String"".Та тази песничка е все едно писана за него,а същото се отнася и за един друг ,който се стреми към идеалното стереометрично тяло.

Този сравнително млад политически хамелион ??? Няма как!

И така разбрахме от Боко Тиквата ,че Господ е сърбин от Амстердам.

Господ е българин и се е Зарекъл България да има ВЕЧНО.