Даниел Лорер: Създава се усещане за криза, каквато няма

Според бившия министър на иновациите и растежа служебното правителство е на тест пред обществото иска ли диверсификация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сития на гладния не вярва. Само не разбрах тоя бурсук, от къде го измислиха.

Няма за него и една шепа крадци и чужди подлоги наречени "елит". Една огромна част от хората за съжаление живее в мизерия и непрекъснати сметки и ограничения.

Лорер е прав изкуствено ни се внушава криза за да се възобновят руските интереси в БГ ! Вярно за шока в цените но това е навсякъде , не само тука има ръст! Само че останалите държави са помислели за доходите на населенията си и от години гонят ръст на заплати и пенсии ! А тука ви крадяха и за това ние не сме платежоспособни а сме както винаги последни по доходи !Но за това са виновни всички назад които са ни управлявали през годините ! Една шепа народ сме , а ни оставиха най-бедни !

"А тука Ви крадяха ..." Тебе не те ли крадяха? Или си от крадците ?

Копиленцето чит.утско да обясни дали е откраднал 350 млн "мазнинка" както се говори.

Какво лошо има да взимаме руски газ,пък и танкерите от САЩ да договорим и получим ако пък ни е много газа, може и да преподадем остатъците стига да не падне цената му,при тая липса все някъде ще го пласираме......

Каква криза? На държавната трапеза, всичко си беше на ред! Пълна до горе! Ако имаше, лена щеше да каже! Освен да е била на парапета!

Браво на човека, който по елегантен начин е показал на всички, че основните списващи под статията са копейките от "Възраждане". Няма да стане вашата. рООсия утече в канала на историята. И не, зимата НЯМА да мръзнем дрОгари, НЕ СМЕ В СУРГУТ( СИБИР). Да Ви е ясно, както на оня от Кремъл, който обясняваше, че сме изплискали кашата. НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ, КАШИ ЗА ЗАКУСКА НЕ ЯДЕМ. Банички, кифли,....

То криза няма само дето е 47%

Предлагам вземай си парцалките и дим да те нияма

Изобщо няма криза, ама за вас, дето си напълнихте гушите и не ви пука за нас! Скрийте се и не ни убеждавсйте колко сме добре, виждаме до къде ни докарахте, а зимата, ще е.....

Сит на гладен не вярва, и пълният джоб на г-н Лорер на празните ни джобове също.

Рапър, еврей и джендър на едно в партия без коментар очаквайте продължение да ви оправят, тази държава е за сериал с много сезони това не е нормално което се случва в момента и продължава последните 30 години ние сме едни мазохисти сами сме си виновни че ни мачкат толкова дълго

МРЪСНА ГНИДА ,ИЗЧЕЗНИ ЗА ВИНАГИ !

недей да говориш , не мисли че сме абдали и не виждаме какво става в държавата . Ти кажи като министър с какво допринесе за просперитета на държавата бе да ти ЕПМ чифутска , или така си вземаше заплата ?

Партията на продажните Пидируги - брей чета и не вярвам на очите си, аз ли живея в паралелна вселена или тоя мазен чорлав дявол? Явно много добре им се е отразило "управлението" тоест градежът на България и Българският данъкоплатец. Лъжи,лъжи, лъжи... от безсрамни по-безсрамни, ама това вече е невиждата наглост, гавра и подигравка.

...*грабежът

Баааа му и дебилите ококорени!

Най-големият проблем на цивилизацията е, че не имало Холокоста!!!

Не криза, вашето управление е погром. Повечето от нас съжаляват, че са гласували за вас.

Ненормалник. Да захвърлиш това, което имаше,и после да хукнеш да търсиш пак същото , но ,,дивррсифицирано,, и да се биеш в гърдите колко си работил?! Тоя луд лие или нас смята за луди. Или са си зас..ли очите и нямат срам

няма криза викаш?? няма, ама ще има! за тебе!! теб те уволниха, сега ще уволнят и жена ти, дето я назначи на държавна заплата! и ето ти криза!!

Лорел, за теб създадоха цяло синекурно министерство, за да си клатиш краката и да получаваш заплата от гладния български народ. За 6 месеца си направил една огромна НУЛА, и освен да държиш жена си за путката, докато Петков държеше Лена за гъза, нищо друго не си направил. Позор за теб и плюя в лицемерната ти уста.

Каква криза? На държавната трапеза, всичко си беше на ред! Пълна до горе! Ако имаше, лена щеше да каже! Освен да е била на парапета!

Тия от ПП всичките са лъжци и измамници, начело с простия Киро.

ТРЕСЕ ПАРАНОЯТА ! НЕ БОЙ СЯ ! САМО МАЛКО !

Ние сме в перманентна криза, криза нямало, пълен некадърник, дано не се подлъгват да гласуват хората за тоя прошляк.

Чифут!

Човече, излез от жълтите павета сред хората, ти живееш в паралелен свят. Криза има и лесно се проверява по сметките. Напълно се провалихте, поне се скрий да не дразниш!

то не бяха едни иновации, един разтеж, направо от глад и високи цени им събрах очите на простолюдието.

Липсата на газ за индустрията и домакинствата дизел 4 лева и инфлация 30% е лъжливо усещане за криза.

И аз да управлявам и да насочвам 4 млрд. Еврофондове и аз няма да виждам никви кризи около мен. Нещастен евреин държавен служител. Толкова по темата

Хахаха. Коментиращите, ще хванете Лорер за шлифера. …Нищо не били направили. Моля? Малко ли пара наляха в затъващите ви бизнеси- компенсации за тока, за Ковиди и за какво ли не. Вдигнаха заплатите. Вдигнаха пенсиите. Сложиха таван на тока и газта. ..И като почнаха да ръчкат л.йното и се размириса, се почна баталията на мафията. Маските паднаха и вече е ясно кок за кого работи. Възраждане, ДПС, ГЕРБ, БСП, Радев, Трифонов- всичките са руски подлоги.

Ходи да слагаш шапчицата и с тората под мишница да честваш сабат с кашер ядене от родата ти.

"С пет медицински хеликоптера извозват до Румъния пострадалите в тежката катастрофа с автобус на пътя Русе-Велико Търново. Първата въздушна линейка е кацнала около 11 часа на летището в Горна Оряховица. Всичките осем ранени туристи ще бъдат поетапно транспортирани." Това е държава. Не като вас. Седем месеца само приказки. Един хеликоптер за бяхте купили.

Е бате Бойко колко купи за 12 год?

И Вълко Червенков не беше кипил.

Медицински хеликоптер не купихте, но 8 допълнителни снимки на самолетчета договорихте. Де е Киро, на кирия.

А какво стана Киро на кирия и космата уруспсия.

В света на гъвкавите ограничения срещу кредити, кризата се случва, когато се втвърдят или ограниченията или съпротивата. Да видим как ще реагира европа при затягане на коланите.. топла вода, 2-3 градуса по студено и прочее дивотии..

Ако са 2-3 градуса и 200-300 кило калории, пак добре, за тези дето са свикнали да живеят на 21 градуса и да хапват по 2000+ ккал, не знам какъв им е процента. За тези, които гладуват и пускат топлото само вечер, за да могат да заспят, там нещата хич не са оптимистични.

Хайде бе, ко ривете? С по няколко имота сте, продавайте и ще си покриете разходите. Германците нямат като вас по 5 апартамента.

А вие създавате усещане, че нямате реална преценка за ситуацията. Дотолкова сте те откъснали от действителността, че няма накъде повече.

Усещането е нещо субективно - за един няма криза, за други има, на един не му е студено през зимата, много други зъзнат. На един всичко му е наред, че и отгоре ... ,а останалите ...

оня с мустачките май е бил прав

Абе, вие сте шайка нагли безогледни безобразници. Разказхте играта на хората и държавата.

Те на хората и каквото и да им направиш, все някой друг им е виновен- Бг манталитет. Все някой има е задължен за нещо. Никой нищо не ви дължи цървули.

Че Копейкин се ваксинира.

Важното е , че си безбожно тъп и безполезен.

Махайте този парцал!!!!

Не може вечно да се създава усещане за благополучие.

Не бе, всичко е цветя и рози.

За шест месеца тъпако оставихте Държавата без газ.Каква диверсификация без източници на газ.Преписвате си азерския договор,който е сключен през 2013.Нямате никаква заслуга.Единствено разбихте Държавата в името на комисиона и то пак за руски газ.Тъпаци и олигофрени.Съд за Киро,Гуглена,Асен,Лорер и цялата олигофренична пасмина ПП.

Ако някой те поеме отзад защото вече му е писнало от твоите глупости не се панирай, това е само усещане

,,криза няма,,стоки има,пари няма.

Литмус Лорер лъже лайшки. Диверсификация е когато изполваш различни доставчици, а ПП искаха да премахнат Русия и да я заменят на 100% със скъпи американски фирми, което е корупция и лобизъм.

Лъжеш и говориш за неща, които не разбираш.

Нахалството на Лорерите, ухилените и почетените не е без причина! Всички / и аз също/ много приказваме, ама да знаете - изборите ще ги натъкмят с машинките! Грехът на Р Радев е, че на Разпети петък / в 12 без 5 / обнародва промените в изборния кодекс, които вкараха машинките в играта! На Разпети петък нищо се не прави, само се скърби! Но, кой го е еня?! Тогава всичко беше се съюзило против Баце а еуфорията голяма! Сега нещата са други, но машинките са Факторът! Който държи ключа за машинките, той ще командва!

криза няма за вас, защото имате десетократно по-високи доходи от средния българин.

Като влизам в магазина ще виждам цените двойно по-ниски и ще се радвам как са ни оправили,а зимата ще си мисля за лятото и няма да имам усещане за студ.

Този перефразира друг един класик : Лиляна Павлова : - корупция няма. Тя е усещане. Ученикът е надминал учителя

Каква криза? На държавната трапеза, всичко си беше на ред! Пълна до горе! Ако имаше, лена щеше да каже! Освен да е била на парапета!

Тази лена, Кога ще я освободят от всички длъжности, Дето взима по 14 000 лв/месец?

Говорите като ГЕРБ като загубиха властта!

Хомо шуробаджанашката група на кокорчо, Организирала спонтанен протест против Служебното правителство! Беше малък прайд

Щом Събев плаща, а всички от Еконт, Участват?

Лореал е изключително голям манипулатор, крадец и мръсник. Този субект не е свършил за 5 (пет) стотинки работа в живота си! Единственото което е правил е да регистрира разни старТЪПИ, еднорози и други еврейски измишльотини и чрез тях да източва разни европейски и други фондове. Този ни зомбира, както Алф хипнотизираше Лъки, че е геврек! И че всичко у нас е цветя и рози! Сякаш ние живеем на остров Нова Зеландия или Тасмания и не виждаме какво е положението у нас. Най-вече по джоба си! Докога ще давате трибуна на тези Пеераси и Пишлемета? Не затвор, не разстрел, трябва да им отрежат ръцете, и едно ухо, да им извадят едно око и да ги оставят да се мъчат, за да разберат, че не може така да си правиш та-шак със съдбата на пет милиона българи!