Даниел Лорер: Онези, които пипат Изборния кодекс, бутат страната към избори

В това няма никакво съмнение - имаме обичайните заподозрени: ГЕРБ, ДПС и БСП, които се занимават с него, заяви той

Обратно в новината

Коментари - Даниел Лорер: Онези, които пипат Изборния кодекс, бутат страната към избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лорер тези дето пипат закона те клатет и жена ти

Вие го променихте, помним. Вие пречите на формирането на правителството,но ще си получите заслуженото на следващите избори които искате да причините.

Голям си чвор.... Голям мислител , чифутин долен, гледаше как да грабиш само Естествено, че няма да има приятелство И вас няма да ви има Боккуци

Заминавай ти си.мошенници .американска сган.

1. изборите не са нещо лошо 2. не тласкат към избори. първо ще направят правителство на малцинството, ще си наьначат шеф на МВР, който да "гарантира честносттац на местните избори, да поразцъкат малко кинти от бюджета и фондовете и чак след това може да подаде оставка.

ЧифутоЛорера се оказа един мега крадец и корупционер.

По-добре нови избори отколкото простокирки и чифути.

Четете:няма да затваряме централи ама трябва да си намалят емисиите 60%.Е как?!Да запушим комините ли?Няма начин!Не по врат а по шия.

*80% Прогресивната секс поза се казва "само главичката".. така хем си вътре, хем си вънка (небинарна е, ама в другия смисъл на думата)...

С удоволствие бих му отрязал големия нос на тоя миндил

Утрепан да ти еб...майката.ЕВРОАТЛАНТИЧИСКИ ПЕДАЛИ НЕ ИСКАМЕ В НАЩА ДЪРЖАВА!ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ.ГЪРБДПС,ПП И БСП РАБОТЯТ ПРОТИВ БЪЛГАРИТЕ И ВЗИМАТ ПАРИ ЗА ТОВА!ПОЛИТИКАТА НИ Е ПОД ВСЯКВА КРИТИКА КОРУПЦИЯ ДА СИ ЕБ...МАЙКАТА

Айде Лорерка, след следващите избори да си ходиш на родината, че сте сънародници с един друг много "влиятелен" чифут, който има доказан опит в разсипване на държава.

Българин на евреин не вярва... Другарю Лорер....

еврейски измекяр, белене за теб, крадливо псе

Браво господин Лорер! Ти си нашият Зеленски! Ти си нашият вестоносец от свише! Всички се гордеем с тебе, ти си истински смелчага, точно като Зеленски и Яков Свердлов! И знаем че като истински паразит, на тебе няма да ти мигне окото да удавиш в кръв... гостоприемника си

Казват, че Кокорчо живее при този сладур и жена му. Каква ли интересна тройка са, а?

Нали във всяка СИК, РИК и прочие има представители и наблюдатели от всички партии, с какви фалшификации ни плащат тези. И на най-големите наивници им стана ясно, че процентът на тези е напомпан с машинките, както и на сиамското им близначе ДБ. Затова квичат като обезумели, защото без машинките реалният им процент е не повече от 10, а на гномчета от ДБ - 3-4.

Лорел, какъв " страхотен убавец" поредния ламтящ крадец. В очите ти лъжливи си личи душата ти как за пари ламти.

Микробите от ПП и ДБ още не могат да разберат че по голям политик и държавник от Бойко Борисов няма !

Тна наистина ли го каза това?

Крадците на милиарди от ПП и шепата слуги на Гнома заедно с помиярите от Боец не искат хартиени бюлетини, защото знаят, че при следващите избори ще изтекат в канала.

Ония, които пробутват изборен кодекс вместо закон ни водят към война.

че изборите не са ли нещо хубаво? а какво по-добро от избори до дупка с различни кодекси..

Не мога да търпя да ме управляват хора с съмнителни качестава и лъжци.Кирил се държи като хлапак на който са му отнели десерта,да не говорим че даде пенсии само на хора от чергата на родителите му. Политиката се учи в живота и винаги трябва да има разговори и компромиси,приемственост което не е типично за промяната.Не може да не разговаряш и да не зачиташ половината България. Боридов се чуди как да ви угоди за да направите правителство,но ПП и ДБ нехаят,не искали нити с Герб СДС,нити с ДПС ,нито с ИТН,нито с възраждане. По същата логика като в детската приказка ще ви кажа ,че вие сте станете пак управляващи нити в понеделник ,нито в вторник и така до неделя. Това правите вие! Навсякъде когато търсят кадри за промишленоста се иска добър и авторитетен стаж.А вие?Направо от скамейката и министри и управляващи. Направете го,докажете че ставате и пак се заявете. Ти например Кириле,никога не си взел отношение за черепа,и безброините му обвинения,едно до едно по смущаващи.Случайно ли е това?Надали!

А другите не се ли държаха като деца когато тръгнаха да свалят кабинета Петков? Тъкмо тръгна наистина да става някаква промяна в тая закърняла и пропаднала държава, и всички се обединиха срещу това! Гласувах и пак ще гласувам за ПП, защото желая най накрая нещо да се случи тук, а и само за това че направиха безплатни детските градини, и ми повишиха значително заплащането! Ме ме интересува какво ще става после, и без това се живее от ден за ден

Защо не поясниш каква промяна стана, аз виждам само една благодарение на неграмотността им цените хвърчат и държавата задлъжня с милиярди! Я поискай да си покажат харвардските дипломи дето ги нямат тия самазванци! А ти им вярвай!

Какво друго предлагаш да пипат? Те са свикнали все нещо да пипат с ръце. Защото пак ли да си пипат...., а? Недей така, дай им шанс да пипнат и нещо друго за удоволствие и професионално удовлетворение в тоя живот. Пусни им дори и Азис с парчето "Напипай го!" Нека музиката да звучи! Да се лее, да се лее...

Ами да го пипат Кодекса, за да не пипате мадуровките. Щом така виете на умряло значи измамата с машините е грандиозна.

Как няма да видят на умряло, на изборите социолозите им даваха макс 12-13% а те изкараха 20%. На по предните избори им даваха 17-18%а те вземаха , че спечелиха с 25% та въпросът ми е дали нямат едни 7-8% отгоре със софтуера на Мадуро. И как няма да видят на умряло, То е същото и за тиквата с хартиените бюлетини за това реве да се върнат. В България честни избори няма, все едно да има девствена проститутка.

Абе май ще се откаже прав Чичко Хитлер за евреите. Този екземпляр явно е решил да въведе в България а антисемитизма. И даже и мен да настрои срещу евреите. Този зе опитва да ни плаши с избори. Но от почти две години всички ни плашат с предсрочни избори. И не само ни плашат, но вече си имаме 4 броя. И както е тръгнало ще си имаме поне още 4. До преди година ПП и компания неистово искаха избори. Избори до дупка. Избори до пълна победа. И те променяха Изборния кодекс за щяло и нещяло. Само и само да спечелят. Е, добре. Спечелиха. Дойдоха на власт. Управляваха 7 месеца. И......се провалиха. С гръм и трясък. Натресиха ни нова политическа криза. И на поредните предсрочни избори ГЕРБ ги помете. Категорично. С техния си Избирателен кодекс. На следващите предсрочни избори ББ пак ще спечели. А ПП върви надолу. По пътя на чалгасарите . Уж ги подкрепям у били стотици хиляди, а даже в София не могат да събират на митинги 1000 души. Толкова им е масовата подкрепа. В дву илионнс София. Ето затова ги е страх от избори. Преди повече от две години духът не изпуснат от бутилката. Искахте промяна. Получих те промяна. И Продължавам промяната. Резултата. Галипиращи цени ,висока инфлация, Хаос във всичко, спрени европари....След няколко служебни правителство и 7 месеца управление пълен провал. И някой ще трябва да отговаря за това....Лайньо Радев с вдигнатия юмрук, Кирчо Лъжеца, Кокорчо крадеца и компания. Имантрата че за всичко ви е виновен ББ вече не минава. Управляваше повече от година и половина. А резултата е Пълен Провал.

Тоя е баси крадеца, заедно с жена му. Само като му видиш гнусната мутра и разбираш че е мошенник.

Тоя с черноморските хотели за украинци се налапка добре.

Няма такъв филм. Не може да има такъв план или да се осъществи такъв план в България поради факта, че нито едно евро няма да влезе в България от Германия или друга цивилизована държава, докато българското президенство, българският парламент и българските партии са под диктата и пряката намеса на КРЕМЪЛ! Преди беше яж “кура ми Янко”, сега е яж “кура ми Мунчо”.

Друга опорка имаш ли тролче

Нужна е революция Мутрите са комунисти Комунистите са мутри МВР са ОПГ, мутри Мутрите са полицаи Полицаите комунисти

Имахте мнозинство и си избрахте вашия вариант на избори всичко беше по ноти и никой не протестира защото това е демокрацията, имаш мнозинство дирижира хора. Сега обаче когато палачинката се обърна и други искат да пипат закона вече не е добре и митинги. В митингите сте силни вече го видяхме. Ама хайде стига вече с тези булшевишки методи по улиците дайте малко демокрация и дискусии и преговори. Ами да България е тръгнала към избори още с резултатите от предишните избори на всеки му е ясно. Също на всеки му е ясно, че нещо трябва да се промени за да се променят и резултатите. Ама явно нещо ви е страх със промяната на изборния закон, защо ли? И не ми говорете за манипулации и смяна на вота защото ЦИК е в ръцете на президента, а не в ръцете на никоя от тези партиии дето цитирате. Май кода ви се обърка и сега ви е страх от други по точни резултати.

Всъщност човека го каз амного просто с хартиените бмлетини от грешки в протоколите се елиминират гласовете на цели български градове.Е няма как като сте прости да искате да сте добре

ама то не е така. А когато някой машинки сами си казаха, че нещо не им се връзват сметките, проблем няма.

Шибано мазно еврейче! Ходи си у шибания израел и стига дрънка простотии! Достатъчно милиони открадна за 6 месеца. Нагло същество, повръща ми се като му видя мазната зализана мутра. Как може някой нормален българин да вярва на лъжите на тия крадци от подмяната?

Тези още ли се мотат из народното събрание?! Хайде да разтурят седянката, че няма смисъл повече да им плащаме по 10 000 лв. месечна заплата, за да се шматкат там и да ни разиграват театър, че правителство ще правят, Няма смисъл от правителство на некадърниците. Избори до дупка, докато активността на избирателите стане 0.1 % и американците вдигнат ръце от нас. Иначе правителство няма да има независимо дали гласуваме на машини, с хартия или смесено - просто ни втръсна от идиоти, правещи се, че нещо проумяват от политика.

Господине, А ПОНЕ това ПРОУМЕЙТЕ, Че МАНИПУЛАЦИИТЕ на Изборите НЕ Стават от тове че Избирателите са Гласували с ХАРТИЕНА Бюлетина или АПАРАТНО/МАШИННО а от ТОВА че ВЛАСТИМАЩИТЕ които са Зависими от ПАРТИЙНИТЕ ОЛИГАРХИИ НЕ ОСИГОРЯВАТ Сигурност, ТОЧНОТО БРОЕНЕ и ОТЧИТАНЕТО на ФАКТИЧЕСКИТЕ Резолтати!!! МАНИПУЛИРАНЕТО на Изборите се ИЗВЪРШВА от Властимащите ЧРЕЗ Закони и Разпоредби ОГРАНИЧАВАЩИ Свободния Избор на Избирателите и чрез ТЕХНИЧЕСКИ МАНИПУЛАЦИИ от ПАРТИЙНИТЕ им ОЛИГАРХИИ !!!

Тоя го е страх да си го помисли, ама се напъна и го изрече. Палячовцииииииииииииии Уакали сте се яката от страх.

Марш бе,пеерас долен. Без машинките ви,нема да ви има и вас в парламента, разсипници нагли.

Само чифта не се беше изказал от простите плебеи!!!

Само чифта не се беше изказал от простите плебеи!!!

Машините са поръчани от СИК, доминирана от ГЕРБ и ДПС. А фактите в България ясно показват, че при гласуване с хартия половин милион гласа стават невалидни т.е. става грубо изкривяване на вота:!

Добре се, и така да е. Ами махнете ги тогава. Докарайте нови. Свръхинтелигентни. Или там каквито и да са. След като не стават, просто ги махнете. И ги забранете със закон Като в Германия. Но вие искахте машини с които да спечелите изборите. Е, няма такива машини. Просто хората не ви искат. 60 процента просто не гласуваха. Теглиха ви една майна, значи. А от останалите 40 процента за еас са гласували 20 процента. Тоест, преведено на български имаме подкрепа та на 8 процента от хората. Толкова. Останалото са мечти. На злобни, некадърни осевдо революционери..

сус бре чифут

Този толкова ми харесва че бих го изчукал,хаха

Но само у устенцата му.