17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко е смешно вие да ми говорите за манипулации..

Дира също стана жертва на руска кибератака проведена от путинботовете. През деня пишат срещу България и подкрепят всяко мнение и новина за Путин, а през ноща са програмирани да предлагат търговски съобщения за всемъзможни боклуци и продукти от пиле мляко и основно порнография...

По малко отваряй порно сайтове. Имаш кеш с това съдържание, затова ти се лепват порнообяви. Това че си гледаш порно, също Путин ти е виновен? Мамин сладък

Реклами не ми се лепят никакви, но говорехме за изявите на путинботовете в коментарите , ако не си разбрала. А те публикуват тук какво лапнала някоя рускиня, друга рускиня какво си сложила между кракат и т.н. ...Естествено достатъчно умните разбират, как да отбягват и това, но все пак е тук и присъства и всички знаем къде водят линковете на путинботките....може и деца да отварят тук сайтовете, редно ли е такива съобщения да има...

Виждате ли двойния стандарт: в Израел арестува палестинци за призиви в социалните мрежи (без да са извършили нещо). А в Европа и САЩ организации на първите изискват да се отворят границите, за да се осигури свободен достъп на терористи , които даже имат снимки на отрязани глави на телефоните.

" Правителството задължително трябва да наблюдава тези сайтове и социални мрежи и, когато забележи подобни дейности, да извести компаниите собственици, за да ги помоли да премахнат това съдържание." Ха-ха, правителствата са най-големите цензури и манипулатори. "Вече видяхме пример за това от руснаците срещу украинците, как прекъсват тока например." Да-де, само че украинците спряха тока, водата и газа към Крим. И прекъснаха пътищата. Г-н Даниел е жив манипулатор. Подобно на домакина си.

Израелци не искат ли да споделят как е анексирани територия на Палестина и какви методи избират за война с тях?

е го интервюрат....какво прави, когато влезе в кошарата....без да са го усетили гоите-овцете.

Китай ще се разшири на север, ще схруска руската кочина за закуска и тогава Запада ще има сериозен съперник, било то в кибер пространството или в реалността.

Много правилен никнейм "жжж" - точно като бръмбари в главата ти

Руската пропаганда промива мозъците на хората Пазете се от фалшиви новини и жълти сайтове.

Не съм чувал някой да напада русия или Китай с кибер средства. Тези, които трябва да се пазят от фалшиви новини и вируси са САЩ и ЕС. Познайте от кого?

Ясно е, че не си чул. Земи прочети

"фалшивите новини могат да променят нагласите и да повлияват на хората", само ако тези хора нямат собствено мнение. Ако си наясно с нещата, никакви фалшивите новини не могат да променят мнението ти и позицията ти!

да наистина е трудно да се спечели война само с кибер средства... особено ако противника няма такива. А Марк Твен още през далечната 1870 година в разказа "Кандидат за губернатор" е осмял използването на валшиви новини в предизборната борба.

Я се видят, я не!!!