Данаил Кирилов показа дипломата си за висше образование

Министърът на правосъдието е завършил право в СУ със среден успех 5.75

Обратно в новината

Коментари - Данаил Кирилов показа дипломата си за висше образование | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Амбициозен некадърник!

Дани,Дани запек няма да те хване

Кадър на БКП, и правото му е от времето на БКП. Все едно няма диплома....

ГЕРБ са партията с най много купени дипломи. Познавам техен общински съветник, завършил е спортно училище, никога не е бил в университет, но изведнъж казва че има две висши образования. ДВЕ, не едно !!! Същият тъпак като Барни Ръбъл. Барни , до скоро имаше обяви че могат да ти продадат диплома от всеки университет. 5.75 от Софисйкият университее за тоя тъпак ?!? Ти сериозно ли ???

Стойността на дипломата на Данаилчо Кирилов е равностойна на шофьорската книжка, на който и да е циганин от Факултета.

Можеш да имаш диплома, Данаилчо, но си тъпак по рождение. А, родиш ли се тъп,това обикновено е за дълго. А, при теб е за винаги.

Щях да пиша коментар ,но се отказах.............ако Д.К. е пич и прочете вашите коментари ще си подаде оставката. Но май е Пичка))))))))))

СУ най-добрият университет, с най-малоумните кадри.

кви селяндури само завършват юридическия ПУЦ и Крал Мас

с диплома, без диплома ...се тая смятам аз. Лошото е че заради такива "юристи" плащаме ние - матр'яла.

Този и сто дипломи да покаже, пак ще си остане най-голямото недоразумение в българската политика наравно с Плевнята и Цецо Шпайка.

Този дебил да каже колко пъти се е явил на изпит заедно с групата си и колко пъти с протокол-дава се оценка без да те изпитват/като за наши хора/.Така че това нищо не значи.Гледайки яловите му слугински напъни като пишман юрист е доста съмнително въобще как я е купил.

То качеството на образованието зависи както от нивото на университета, в частност от преподавателите, така и от отношението на обучавания. Да завършиш с отличен успех в университета е критерий най-малко за това , че си амбициозен човек и че не си подценявал учебните предмети, опитал си се да извлечеш максимума за времето, отредено за обучение. Такъв човек обикновено е амбициозен и след това в професионалната си кариера, опитва се да направи повече, обръща внимание на детайлите. Някак не ми се струва сериозно тройкаджии да критикуват системата за обучение, както и университетите. Тройкаджийството не е повод за гордост, а по-скоро за мърлящина, претупване на работата, без поглед към детайлите. Нека да има повече отличници, пък да видим тогава дали няма да сме по-добре.

Прав сте, но защо министърът изглежда с толкова сервилно поведение към началниците си и управляващата партия. когато имаш компетентност, трябва да имаш и силен характер да защитиш знанията си , които се очаква да са формирали и светогледа и възгледите ти. Все повече ми липсва романтизма на " Храстът казал на дървото" на Васко Кръпката. Къде в тази система и тази държава е това дърво, което право срешу бурите стои, за да оцеляват храстите край него. Виждате ли Даниел Кирилов като такова дърво! Аз - не!

Освен диплома ,като завършиш за да си правоспособен юрист се караше и едногодишен стаж в съда след който също има изпит.Там поне се вижда какво се работи като пишеш призовки,съдебни актове и т.н.Интересно колко му е успеха от практическия изпит , че то и Пламен Георгиев имаше диплома за завършено обучение по испански език но някои испанец трудно би разбрал за какво става дума.Важното е , че човека е наш и послушен.Няма да го обиждаме , че не знае много работи.Може да си строи каквото си поиска.Нали той командваше парада.

ако не беше си показал дипломата щехте да злобеете,че няма диплома сега злобеете защото има ми а завършете и вие висшето със отличен и тогава злобейте макар че на простия му е по лесно да плюе по хората

Калинки на Герб са с фалшиви дипломи! Я без печат, я без подпис, я с 13 правописни грешки! Нали знаеш, че Бърни е ъъъъъ-кащ олигофрен!

И от кога се става юрист за 4 години - нещо шменти-капели има в цялата история.

Оглупял е от толкова много учене! Чак му личи като мисли!

Че този индивид има диплома за бавноразвиващ се!

Барни ръбъла на правото е министър от 5 април 2019.За това време успя да стане за смях като джурка едни числа във ВКС ,успя да почива цял месец през Август и да покаже една посредствена диплома!!!Между другото - Данаилеее какво стана с избягалите затворници от затвора в Стара Загора?Отговорност?! Оставка?!

в "Свободна Европа" имаше статия за това как този "отличник" действа, за да може определена фирма да продължи да осигурява храната в затворите ...за едни милиарди ставаше въпрос.

И обществени поръчки управлява успешно, и послъгва в ефир, и подписва абсурдни документи.... Ама истинско "острие на правото"

С диплома човек може да направи само едно да си избърше задника защото може много да знаеш но нищо да не може да правиш самообразованието е най важното нещо в живота защото е самоосъзнато без принуда и с огромно желание това е личен процес и прогрес университета е щампа стари знания на комплексари професори Т образно кръстовище. и загубено време казарма фатмаци политици живота е един не го подарявайте на такива хора!

ДАНИ е от Димитровград. Много умен и красив народ, но по разпределение навреме са ги пратили малко по на юг. Учителката по икономика, завършила в Русия, супер умна. Но първо тя бе и на нейно една крадла, бедна.. И затова казвам не партии, а личности. Кой не харесва ДАНИ, негов проблем. В съда никой лошо не сме чули, но за бабата, откъде я намерих те, питай цц Асен бб

тоя ма надмина по раболепие

СУ - най-престижният университет с възпитаници от сой

това е било едно време, сега е хаос и претенции

Оставете го Барни. Дайте да видим дипломата на Вожда, и докторската му дисертация. В Афера показаха само последната и страница с използваната литература - 14 източника, от които три български, един - руски, останалите - на немски и английски. А как ги е прочел Бацо - това явно е държавна тайна зад девет печата, предвид езиковите му (не)умения!

Вземаш си книга на руски превод от английски. Четеш руския превод а за пред хората пишеш оригиналния автор и заглавие. Не е престъпление!

и кой му е написал дипломната работа? Щото от това, което показва като качества сега.....

Къде е саморъчният подпис? Без него дипломата е невалидна.

Някой да е виждал друг юрист завършил право за 4 години? За подписа и мърлявото - нищо чудно - претенциите на СУ са обратно пропорционални на действителното - жалко за свестните там - все още се намират - макар и в малцинство

Jaxon

на какво 'селско' ниво сме тази власт,едва ли в Австрия например се замерят с дипломи..

Много странна диплома на юрист - то в СУ бъкат от дипломирани и хабилитирани калинки, но няма кой да каже "Царят е гол" -жалко за нацията, жалко за жеста на дарителите, жалко за будителите

Трябва да е обучаван по индивидуален учебен план - 4 годишен общ такъв поне от 20 години няма - 5 или 6 години се учи, ако е задочно. По мърлявото и липсата на подпис - може да се допусне, че е изготвена от някоя калинка в СУ .

Един комсомолец с диплома добре вършещ работа на кукловодите от ДС.

трябваше ВИТИЗ да завърши, по щеше да му се отдава ! В киното или театъра винаги щеше да играе малоумника ...!

Глупак си ти! Не можеш да покажеш диплома за висше образование дори с тройки, ама пишеш тук и плюеш. Малоумника си ти! Опитай се да уважаваш хората около теб!

Барни всеки де посещава фитнеса срещу румънското посолство, иска му се поне на вид да го докара, като не може с право

Човек с отлична диплома, а излъчва такава натурална и ествествена простота. :)

:))) Ми, Барни Ръбъл!

не "простота" , ПРОСТОТИЯ , безочливост и наглост .

Данаил Кирилов завършва право в Софийския университет. "Станах член на БСП през 1997 г., във времената, когато всички бяха станали сини", споделя той пред в. "Стандарт" през 2007 г. През 1998 тогава 28-годишният юрист поема защитата на бившия премиер Жан Виденов по делото, заведено от банкера Атанас Тилев. Източник, близък до правителството на Виденов, разказва, че връзката между бившия премиер и младия адвокат е станала през депутата от БСП от Великото народно събрание Пламен Вълканов, с когото той работел, а и двамата били от Димитровград. Три години по-късно Данаил Кирилов влиза в изпълнителната власт, като оглавява кабинета на министъра на регионалното развитие в правителството на Симеон Сакскобургготски Костадин Паскалев. Макар и официално да е в "лично качество" в "царското" управление, Паскалев е виден представител на червената партия. През 2002 г. той подаде оставка и стана съветник на президента Георги Първанов. Година по-късно Данаил Кирилов влиза в управлението на фирмата "Д Прайм", учредена от строителния предприемач от Силистра Светлозар Бъчваров (от решение на Върховния административен съд от 2007 г. става ясно, че срещу него е имало разследване за данъчни престъпления) и сина на зам.-министъра на регионалното развитие от ДПС Хасан Хасан - Дениз. В управлението на фирмата влиза и Валери Цветанов, който през 2008 г. стана земеделски министър, също от квотата на ДПС. Дружеството се занимава с консултантска дейност, свързана с европейските фондове. В друга фирма, учредена след излизането му от изпълнителната власт - "И-Финанси", Кирилов е съдружник със: съпругата на Костадин Паскалев - Йорданка, свързания с ВИС и дългогодишен началник на кабинета на регионалния министър Йордан Татарски, Любка Спириева (шеф на пресцентъра на Костадин Паскалев като регионален министър), Николай Младенов (също ръководител на отдел в регионалното министерство). Тогава Данаил Кирилов учредява и адвокатско съдружие с дъщерята на Паскалев - Елена. Същата година Дананил Кирилов, който е част от БСП - Лозенец, се връща в политиката, като е избран за общински съветник в София от БСП. Според източник на "Капитал" от тогавашното ръководство на софийската организация той е бил поставен на избираемо място по волята на Румен Овчаров. "На следваща година буквално с Божидар Димитров се направиха на интересни. Постепенно ги поизолирахме. Не впачатляваше с нищо, освен че на събрания вдигаха двамата с Димитров опозиционни лозунги, на практика - нищо. Чудех се как е бил началник на кабинета на Паскалев", разказва източникът ни. "Попадна на избираема позиция, защото тогава имаше силно говорене срещу старите и изхабените лица, а той беше от младите. Добър юрист, даже леко педантичен, на моменти в крайности. Нямаше добро отношение към Овчаров, факт. Не ме изненадва сегашната му позиция, защото е умен", добавя друг източник от червената партия. Трансфер към ГЕРБ През 2007 г. Стефан Софиянски е избран за депутат, а след частичните местни избори кмет на столицата става Бойко Борисов. Той няма общински съветници, но постепенно успява да привлече. Данаил Кирилов е един от тях. Заедно с него червената група в общинския съвет напуска и Божидар Димитров. "Перфектен изпълнител, но да прави политика не го бива. Това му е доста над нивото. Иначе е много амбициозен, работоспособен (работеха по 20 часа понякога на ден), макар че е муден и бавен в комуникациите. Главата му сече. Не е некадърен, но е в пълна услуга на ГЕРБ. При мен не бих го търпял такъв. Като общински съветник от БСП в София имаше проблеми с Румен Овчаров. Навремето не искаше да става слуга на Овчаров, а стана на Цветан Цветанов", коментира червен политик. За трансфера си в ГЕРБ Данаил Кирилов казва пред в. "Стандарт", че "не може да се примири и съгласи с нереалните обещания", а "да следваш изискванията на хората не е популизъм". През 2007 г. отново е общински съветник, но този път от ГЕРБ. Оглавява стопанската комисия в Столичния общински съвет и временната комисия по преструктурирането на общинските дружества. Не успява да доизкара мандата си, защото през 2009 г., когато ГЕРБ печелят централната власт, той е назначен за областен управител на София. През 2011 г. името на Кирилов е замесено в корупционен скандал. След като кандидатурата на Росен Плевнелиев за президент е издигната от ГЕРБ, вътрешният министър и шеф на предизборния щаб Цветан Цветанов съобщи, че през 2007 г. трима съветници от предходния състав на общинския съвет, известни като "брокерите", поискали от Плевнелиев 500 хил. евро подкуп, за да му "се решат проблемите" със сделката с "Бизнес парк София". Става дума за замяна на общински имоти, върху, които е трябвало да бъде построен бизнес паркът. Общинският съветник от БСП Георги Кадиев тогава даде пресконференция, на която посочи, че става дума за Орлин Иванов, Радослав Тошев и Данаил Кирилов. Впоследствие тримата заведоха дело срещу Кадиев, което спечелиха. Същата година гражданското сдружение "Ана Политковская" подава сигнал до прокуратурата във връзка с твърденията за искания подкуп. Софийска градска прокуратура отказа да образува досъдебно производство по сигнала. Проверката е наблюдавана от Румяна Арнаудова, която днес е говорител на Сотир Цацаров и ръководител на специализираното звено "Антикорупция".

Поради какъв интерес Р. Овч. е номинирал Барни за общински съветник? Не става ясно и защо след всички тези хамелеонщини, ГЕРБ са го прибрали, че и чак издигнали до такива постове към днешна дата?

Отговорът е с 3 букви - БКП.

Да можеше поне нещо да прави след като има такава Диплома и то от СУ.

Една певица отива на почивка в Турция. На гишето за тграничен документ я питат за професията. Тя отговаря: певица- Турският граничар казва на колегата си, който пише - гювендия. Чула нашата и се обидила, ама аз съм голяма певица, имам диплома, не съм гювендия. Турчинът диктува на колегата си: Баш гювендия с тапия!!!

Не знам защо, но всеки път като му видя физиономията и ме напушва смях, даже преди да Сие отворил устата

Министърът очевидно е бил съвестен студент и е придобил много знания по време на следването си, поздравления за което. Това още повече засилва недоумението защо не прилага тези знания на практика, а върши действията, които върши...... и то в такава компания.... а може би всеки интелектуалец в обкръжението на еднокножния бива превръщан в мутренска маша... много жалко!

Убавец! Браво, Барни!

Барни Ръбъла весели матряла

тя и Цецка я показа , пък и БХ е "доктор" ама....

Калинка, ама с диплома.

Не като кмета си!

Калинка с калинкаджийска диплома - за 4 години магистър юрист не се става.

Аз съм завършил по същото време ЮФ на СУ.Дипломата е истинска. По това време за плащане за вземане на изпит не е ставало дума въобще. Спрете да пишете глупости.Друг е въпроса дали Кирилов става за министър.

Това което разбирам е, че Барни Ръбъл е бил добър зубрач. А от зубър обикновено рядко става добър професионалист!

Разбираш грънци.

Хакнал си е дипломата хахахахаа

Не си я е хакнал, а я е джуркал!

Документ без подпис и печат какъв документ е ?Никакъв ! Мижи да те лажем...

Има си ги подписите и печатите. Така изглеждаха дипломите по него време. Друг е въпросът, че наистина отличниците рядко са добри в практиката и този младеж е учебникарски пример.

Това "наистина" се базира на какъв опит? Щото в моя 22-годишен такъв е точно обратното...

Първо гледай, после плюй, че плюнката отива по тебе!

"Тапията едва ли е доказателство за това какво имаш в главата" да може би за всички други университети да е вярно това! НОО за СУ, Юредическия.....Право.....абсурд!!! А и това е през 1992...този ще има 16 спрумо сегашните оценки...този е машинка в специалността си....от компютри може и да не разбира....ама от право определено да!

1995 година да ви говори нещо?????Нещо не помните студентските ''протести'' дето изявените в тях бая се облажиха???? Щом тоя е ''машинка'' в правото значи въобще право в България няма:(((((

Какви студентски протести е имало 1995 г. бе? Протестите бяха в края на 1996 г. и самото начало на 1997 г. Имаше и студентска стачка може би в началото на 1991 г. или 1992. Беше около месец.

В БЪЛГАРИЯ ВИЛНЕЕШЕ ПРАВОТО НА МУТРИТЕ ! ВИДНО Е , ЧЕ УГОДНО ДОБРЕ Е УСВОИЛ МАТЕРИАЛА НА ПОСЛУШНИКА !!! С ТАЗИ ДИПЛОМА Е САМО ЗА СМЯХ!

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30118045.html

Моят професор казваше, че в неговата 40 годишна практика не е видял отличник да преуспее. Явно имало изключения, ;-)

Добре, че не съм министър, че с тая диплома от 4,16 съм само за кучетата.