Данъчни блокираха имущество на Ценко Чоков и синовете му

Богатството на подсъдимия бивш кмет е оценено на 3.9 млн. лева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наближават избори! И ГЕРБ се подготвят отдалече, за да личи по-малко. Митьо Очите, Арабаджиеви, Ценко Чоков и още знайни и незнайни. От една страна показват борба с престъпността. От друга прерязват паричните потоци на конкуренцията (т.е. опозицията), като потоците не се прекъсват, а се овладяват и пренасочват. Също така показват на "съмняващите се" какво се случва с тези, които не носят колкото трябва и на когото трябва. А и част от запорираното имущество може и да се изгуби някъде по системата. Или да се продаде на когото трябва, чрез търг, разбира се. Мисля че ни предстоят още епизоди от "Бойко срещу лошите". Предстой да видим.

Този ценен ценко беше на власт като седераст, като "независим" подпрян от бсп, като гейбераст и накрая като еничар от дпс. И за толкоз години е успял да издои от това малко селце и половината му землище повече от 5млн! Сметайте за какъв грабеж "става на въпрос"! Сега си помислете за онзи другия, дето беше царски пазвантин, после стана царски дупетат но не рачи да влезе в НС, след това Доган му подари пагони за ЧРД и он му целиваше кунките и нататък си знаете. Та он яха не едно село а целата ни майковина! Сметайте там за какво "става на въпрос"!

„Процесът” на Франц Кафка в действие.

"Като последен удар Чоков получил и акт от НАП" Милият, да го съжалиш! пък ДИРниците са станали жълтокафеви...

Таз' година Чоко , догодина - Боко !

Пуснете болният човечец, милост нямате ли ?

Можело значи. И така трябва, макар че сега ще изпълзят разни мишоци които ще тръбят, че има диктатура, че няма свобода на словото и т.н.

А Чоко когато правеше оргиите с ланци от по 500 гр. по него и всичко се снимаше, защо не му бе влошено здравословното състояние??? Сега изведнъж се влошило. Ами, че той още малко ще се изкара и херувимче. Ама, като има тъпанари да му се връзват на това човекоподобно, така ще е.

Срещнах го в Александровска болница. Едвам се влачеше с патерици. А очите и главата му реагираха като котешки. Това не е болен човек, ви казвам. Ама кой да ме пита. Не съм толко тъп и корумпиран.

Ти па кво се оплакваш. не пърдя ли и ти по Правителствена болница, уж вдигнал резко кръвното? Аре знаем те и тебе...

tonk11

Нищо не разбираш бе! Значи танците в кръчмата с чалга певиците всъщност са лечебна гимнастика! Ама за напреднали и затова са с ланци! Да се усложни упражнението! А вискито в чашата е упражнение за трениране на пръстите на ръката щото неговите са засегнати от коварната болест и така ги раздвижва! Той не пие от чашата а я държи за да си калява волята!

Не са прости, много умни са даже, за да го пуснат, той им е напълнил гушите...

След като един прост селски кмет като него има имущество за почти 4 милиона, предстете си за какво става дума. В добавка е и престъпник, които години наред си прави необозпояван каквото си поиска. Политик издиган от няколко партии. Сами си правети изводи има ли държава и институции или не.

KureBledi

Кмет е бил, но и земеделец - работи 10 000 дка, от което би трябвало да има годишна печалба от около 700 000 лв. Т.е имуществото за 3.9 млн лв не е много, предвид факта, че е земеделец от над 10 години

Този човек общо взето е герой. Наказваше престъпниците веднага и адекватно. Удариха го, защото даваше пример за борба с престъпността и не се вписваше в джендър концепцията на еврогейовете.

Шо са ни гръмниш - право в задника, щот там ти е малкото мозък, който ти подсказва да плещиш простотии!

Крайно време беше да го делнат този отпадък !

Най- после се сетиха , но остана ли какво да се запорира ?

Кратуно куха, не четеш ли?!? Запорирано е имущество за 3.9 млн лева!!! Толко ли сте про3ти комундетата на КУРаНАЛИЯ???

Блажени са вярващите! И този ще си плати на когото трябва като всички останали и ще бъде невинен...

Късно е чадо, понякога трябва да се изпуска парата.

Още един "честен" бизнесмен, ама много честен, ще плюе по държавата и ще врещи, че е невинен и са му нарушени правата, че е обект на политическо преследване, че "те" нямат право и т.н. и т.н. И веднага ще започнат платените противници на законността в България да вият в хор и да подкрепят "несправедливо" очернения човечец. А на такива мястото им е зад решетките и имуществото им следва да се сведе до раирания костюм.

БРАВО НА БОЙКО И ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ!!!!!!! Така се действа с бандити-смачкване под всяка възможна форма!! Нека скоро и малко политици да удари, престъпници като г-жа Лъжа, Доган, ПееФски, агент Гоце!!! Браво Боко!!

Какъв Бойко бе, боклук! Тоя Ценко беше кандидат от ГЕРБ за кмет, после отиде в ДПС! Просто не се е отчел, решил е, че е станал "голуем"! Аман от прости тролове!