Дали това е началото на края на президентското управление на Тръмп?

Ако задействат процес на импийчмънт срещу Тръмп, демократите може да се окажат най-губещата страна

Обратно в новината

Коментари - Дали това е началото на края на президентското управление на Тръмп? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горбачов с неговата "перестройка" беше разработка на американците!Справка в "Шпигел" след падането на БРЕЖНЕВ!!Пиша го с главни букви защото 20 г. ТОЙ даваше наБългария всичко коетп поискахме в троен размер!Ако Тръмп е разработка на руснаците това е паритет и нищо повече!За русофобите малко инфо:Русия е платила на Турция след войната милиони в злато за нас!Факт упорито премълчаван от грантаджиите!

Похотливия дедо е искал да топне чушката в нещо чуждо че словенската проститутка му е омръзнала вече. Те пък го ловнали и сега - на пангара. Който иска да топи чушки в чужди панички ще си носи последствията. Краварска работа. И тоя буклук им е президент на изключителната нация. Говедара си е говедар каквото и да ти говори.

Както писах и преди, някъде през март-май догодина шансовете Тръмп да освободи президентския пост са доста големи!

Нанси Пелоси е congresswoman, не е congressman. И е бая зехир......между другото.

не чета нито статията, нито коментарите. Само зная ЗЛОЖЕЛАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ МРАЗЯТ И ТРЪМП

Чукча писател, не читател. Смешник.

наближава време ще викаш НЕ БЕ

Въпрос:Възможно ли е дядката да се Е НАПРАВИЛ САМ ПРЕЗИДЕНТ.Не ЗАЩОТО ДНЕС ТАКА НЕ СТАВА. Въпрос:Това значи ли че некой го е направил президент?ДА ТОЧНО ТОВА ОЗНАЧАВА. Въпрос:Това значи ли че дедето НЕ МОЖЕ ДА ПРИКАЗВА И ВЪРШИ ГЛУПОСТИ НА СВОЯ ГЛАВА?Да ТОЧНО ТОВА ОЗНАЧАВА. Въпрос:Този който диктува неговото поведение цели ли нещо и какво може да е то.Сигурация че цели. И как да разберем какви са целите му.Е ми требва да погледнем на резултатите от поведението на дядката.Дали можем да ги наречем конструктивни или деструктивни...Разбира се че бъдещето ше покаже,НО да седим и чакаме да доде бъдещето може да се окаже малко късничко след като това бъдеще дойде.Значи требва да гадаем или прогнозираме или не знам какво.За да не си губа времето в много приказки ще го кажа така.Ако резултатите след време се окажат distructive това много ,ама адски много ше прилича на това дето се е случило в германия след онеа 10г от 1920 до 1930г.А те са превръщане на германия в помийна яма и тогава идиота хитлер става допустим.Колкото и това да противоречи на здравия разум.И разликата от тогава е ше е само в мащабите на случилото се-тогава и сега.Тогава е била само германия,сега е дооооста по-широк периметъра.Веднага ше скочите,ТОВА ЗНАЧИ ВОЙНА.Ми не значи.Просто тези които кажат това живет с некакви представи за войната ама от времето когато не е имало атомно оръжие.Представи както се казва НЕАДЕКВАТНИ на днешното състояние на нещата.Тези чиято рожба е всв сигурно си дават сметка за това.Само не ми казвайте Е МИ ВСВ СЕ СЛУЧИ ЕЙ ТАКА БЕ-СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВА.Хаха ,не сме в детската градина все пак нито сме идиоти,за да ни се излиза с такива обяснения.И сега нещо много важно:СТАВА ДУМА ЗА ЖИЛЕТКИТЕ И СЛУЧИЛОТО СЕ СНОЩИ У ФРАНЦАТА.Клоновете на алгоритъма са два:това е ПРОВОКАЦИЯ НА ВЛАСТИТЕ ЗА ДА СЕ ЗАБРАНАТ ЖИЛЕКИТЕ ИЛИ НЕ Е ТЕХНА ПРОВОКАЦИЯ.Мен ме интересува клона АКО Е ПРОВОКАЦИЯ НА ВЛАСТИТЕ.И големия извод ако това е провокация е ЧЕ ЖИЛЕТКИТЕ НЕ СА КОНТРОЛИРАНИ ОТ ТЕЗИ КОИТО СА СЛОЖИЛИ МАКРОН ЗА ПРЕЗИДЕНТ(знае се какъв е бил преди да стане президент-тоест кой го е назначил за такъв).Това е много важно.ТОВАЕ СЪВЪРШЕННО НОВА СИТУАЦИЯ-ШЕФОВЕТЕ НА МАКРОНА СИГУРНО И НА ДЕДЕТО СА ЗАГУБИЛИ КОНТРОЛА НАД СИТЮЕЙШЪНА.Нещо което не им се случва много често.Май за последно е било 1980г когато свидната им рожба(разбира се съветска русия ) банкрутира.НО УСПЕХА ДА Я СПАСАТ ОТ РАЗПАДАНЕ.Как го направиха питайте тех.То и бебетата знаат как стана-с цената на енергоресурсите света плати за това,но КАК УСПЕХА ДА НАВИЯТ ОСТАНАЛИТЕ ИГРАЧИ които не са от техния отбор да се съгласат на това политическо решение...Ми не знам.

Пари срещу мълчанието на две жени. Абе много му се събра не знам Мелания да не и писне и да му връчи на този Пич нейният Импийчмънт. Накрая този ще остане и без семейство.

"В петък федерални прокурори пуснаха две бомби" Първата беше за това как преди не знам си колко години Тръмп е имал сексуални отношения с две порно актриси и как по време на изборите платил на едната за да си мълчи,с пари от своя джоб!Което значи че прокурорите не могат да го съдят тъй като не е извършил реално престъпление,нищо че е неморално и практика на всеки във властта на САЩ! И втората бомба,която е още по Ужасна за Тръмп,а именно че "бившият ръководител на предизборния му екип" не съдейства напълно на разследващите и даже ги лъже,въпреки че се е съгласил да съдейства!!!!!!Какъв ужас ... ама само за прокурорите хахаххаха. До колкото до импийчмънт Тръмп няма за какво да се тревожи!Защото миналата година всички имаха шанс да внесат вот за импийчмън,но малко преди датата за внасяне на вота всички се отказаха независимо колко го ненавиждат и мразят,поради бог знае каква причина?!

Българските медии свалят отново американският президент !

Значи, Тръмп дори и да е нарушил законите, да не му дирим калем, така ли? :)) Иначе лошо? Кои точно хора ще се отвратат от това, че някой преследва Тръм за това, че е нарушил закона? Тия дето така или иначе гласуват за него. И не, няма вече американци, на които им е през оная работа. Да беше някой шушмигав преиздент републиканец, да не му обръщаш внимание, ама с Оранжевия не става. Или си ок с него или го мразиш и в червата си. Вие да познавате някой, дето казва, че Тръмп горе-долу става или горе-долу не става? Хората или смятат, че е новия месия или, че е новия антихрист. Разбира се, ако новия ти месия се държи по този начин, нещо е много зле с религията ти. :))

началото на края??? едва ли, по скоро началото на поредните надежди-говежди на истеблишмънта да се отърве от Тръмп.

Е, щото той, Тръмп не е част от истаблишмънта, а? :)) Като почнете да го представяте тоя със златната тоалетна за героя на работническата класа и ставате смешни. Поне да го бяхте научили как да ползва чадър, а? :)) Представяте ли си на 72 да не можеш да затвориш един чадър, щото все друг ти го е правил досега? Ако имате друго обяснение, защо заряза така чадъра съм склонен да го чуя. :))

че кой пък го представя кат герой на пролетариата? номерот е, че по цел свет го виждат като новия фюрер в похода срещу либерианството. И си викат: фюрера има нужда от нес, днес и сега, бой по сороз! ний сме героите и ше ни земат кат добри индианци, накрая. Патреотете тука например, се имат за достойни чеда тръмпови. ако не набиат некой-негър-гей през деня и не ограбат евреин на дребно същата вечер, се едно са го предали. окж така, нема таквиз действиас и троленето по форумите плюс оссана тръмпи, ти вожде наш е приемливо. в краен случай може и дрънкане за европа на нациите и как най-богоугодното дело е да псуваш меркел.

време е а гоуема война. ше се напада россиа?

Дрън-дрън, чи пляс!

е в това че Джером Корси, журналист и политически анализатор, предяви иск във Федерален съд срещу прокурорът Мюлер за това че последния го е изнудвал за да лъжесвидетелствува срещу Тръмп;)