ДАБ за преместването на украинските бежанци: Някои искат да останат първа линия на морето

До момента в България са влезли почти 300 000 души от Украйна, съобщи на брифинг във Варна председателят на Държавната агенция за бежанците Мариана Тошева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

който не го очакваше това от нахалните и нагли укри е пълен глупак!тепърва европа ще ропищи от претенциите им!

А някои искат да вземат кинти само извън сезона, когато стоят празни. Само казвам. Танту за кукуригу...

Gugnelid

Като почнат да ги изселват от 4 и 5-звездните хотели, ще ги изтърбушат до неузнаваемост. Искали на първа линия... а не искат ли на круизен кораб? Дейбиш наглата паплач дейбиш!

бежанци. Живи да ги ожалиш с тези "обосновани" искания. Чакам с нетърпение какъв бой ще ядат от концесионерите, когато поискат безплатно ползване на шезлонг и чадър. Явно ще опаковаме багажа за някъде по-далеч от Балканския полуостров.

Когато сам пуснеш вълка в кокошарника - сърди се на себе си. Състрадателната ми сестра пусна в гарсониерата, която наследи украинска бежанка, а тя за два месеца й развали семейството.Само за сведение.Изводите всеки сам да си прави.

Тия не бягат от войната, бягат от Украйна!

Gugnelid

Е?

Gugnelid

Абе май мъжът й е виновен, защо да е бежанката?

А, никой ли не ще на френската Ривиера, Карибите, Бали... Неа се излагаме пред чужденците я.

Един нормален сешоар е две духания. Да не мрънкат, ами да пълнят устите.

Като не им харесва обратно в Украйна !

Абсолютно си прав, но тук сложи в списъка с виновните за тази пародия с грижи за нафукани укромошеници и нашите алчни хотелиери. Полокомиха се за тези пари, които им даваха за настаняване, и сега какво, кога, как, къде... А в Германия настаняват тези паразити в спортни зали, на походни легла и с обща кухня... А сега предстои да се преразгледа бежанскиа статут на всеки укро пришълец, и ако не отговаря на германските критерии за бежанец, Айде, обратно към Украйна.

"Доброволци възнамеряват да уведомят с официални писма и снимки европейските институции за ситуацията с бежанците от Украйна в страната, тъй като очевидно действията на властта и придприетите мерки не работят. Това съобщи в предаването на Дарик „Реактивно“ Аделина Банакиева, граждански активист и доброволец. По думите й на лекари от Украйна е предлагано да берат рози. Според Банакиева бежанците ще продължават да напускат страната ни, защото са загубили войната с институциите в България. ... „Те се връщат в Украйна поради абсолютната невъзможност тук да се случва каквото и да било, което да гарантира тяхното физическо оцеляване. Не говоря само за дивотията с 15 лева за престой и храна на ден“, коментира Аделина Банакиева в ефира на Дарик. Това по думите й обрича тези хора на нищета. „Те дойдаха от война, за да влязат в нашата война и сега се връщат в тяхната си война. Войната с нашите институции те я загубиха“, заяви Банакиева." https://darik.bg/ukrainskite-bezanci-zagubiha-voinata-s-darzavata-i-instituciite-

и аз искам на първа линия но нямаме пари първа линия я гледаме само на компютъра

Да бе ! Тази говори небивалици !

Това е територията на Линда и мъжа и. Сега заработват, работейки ви. :)

Когато сам пуснеш вълка в кокошарника - сърди се на себе си. Състрадателната ми сестра пусна в гарсониерата, която наследи украинска бежанка, а тя за два месеца й развали семейството.Само за сведение.Изводите всеки сам да си прави. Аз пък се запознах с един чаровен украинец, той започна да ме люби по мъжки и хоп - и моето семейство се развали !

Абсолютно си прав, но тук сложи в списъка с виновните за тази пародия с грижи за нафукани укромошеници и нашите алчни хотелиери. Полокомиха се за тези пари, които им даваха за настаняване, и сега какво, кога, как, къде... А в Германия настаняват тези паразити в спортни зали, на походни легла и с обща кухня... А сега предстои да се преразгледа бежанскиа статут на всеки укро пришълец, и ако не отговаря на германските критерии за бежанец, Айде, обратно към Украйна.

Права е Аделина да я...таковам !

Имам един единствен въпрос към управляващите б.....ци : Българите роби ли се падат на фашизираните украинци за да ги издържаме ?!?

Като са лекари вместо да берат рози, може да им се предложи да мият кенефи !Какво чакат, че не им предложат ? Нашите вишисти как мият кенефи на Запад !

по един чепат х.. за тия недоклатени укри! С какво са по-различни от бежанците от Сирия и Афганистан, че не се сещам?!?

Искат и ол инклузив почивка. Зеленото маймуне да плати за туристите си.

А нещо друго да искат? Капризи.

е за гласене, заедно с укрите!

Хайде по-леко с измислиците

Тези на „първа линия“ искат ли Рум-сервиз или ще чакат Рус-сервиз?

Проблемът трябва да бъде решен до есента и до началото на новата учебна година. Чака- рака цяло лято и после олеле...какво да ги правим,студено става,скъпо става...няма да мине! Който се прави на хитър ,да си носи последиците.

Да, това е ясно видимо и по улиците на Стария град в Пловдив...

Що да не искат хората бе ? Поне едно лято на море да изкарат след оня стрес дето са го преживели

"Някои искат да останат първа линия на морето" булгериен балъкен.. ббаахаха

Такава претенция ли е месо 2 пъти в седмицата? Много от бежанците са деца, имат нужда от месо за развитието си. Нима сме държава от третия свят?

Бях си резервирал стая на Паничище още от зимата, и тази седмица ми се обадиха, че резервацията ми не важала.... Сега вече ми е ясно защо е така. Укрите няколко месеца на моренце, а сега на балкан.... Браво бе.... П.п. Между другото, така правехми и ние простосмъртните по преме на оня гдният социализъм. Моренце, а после балкан..

Нямаше други бежанци? Или другите бежанци бягаха от военни операции на съюзниците. Българи ровят по кофите, ръгат се с ножове, палят се с бензин, скачат от етажи. Защо? Вероятно сте им осигурили райски условия за живот. Дайте една статистика за положението при което живеят българите, и то не малка част от тях. Ама те са втора ръка хора, така ли? И сега вместо социално да подпомогнете българите, изливате толкова пари за разни украинци. Не само това, ами "морално" подкрепяте като правите живота на хората още по-скъп и отчайващ. Какво стана с газта, оръжията, хвърчилата, заемите, еврото, ... ? Всичката Мара втасала, ние ще оправяме сега проблемите на украинците.

В никоя друга държава ЕС няма такъв цирк с украинските бежанци - хотели, 4, 5 звезди, пълен пансион, безплатни плажове, паркинги и услуги. Всички други ги настаниха в местата за бежанци и им върлиха по една торба хляб и консерви.

Бентли пред входа и златна кредитка в жабката нещат ли

Като искат два пъти месо на седмица да ходят на ресторант !

Ама разбира се, че на първа линия. По-назад е обидно някак си. А зимата - на най-хубавите зимни курорти.

И защо да не искат? Нека да останат, в случай че си плащат или работят там Българските чорбаджии отдавна търсят молдовци и украинци да им работят без пари в хотелите Не се съмнявам, че тази година няма да реват от глад за кадри

Вижте какво ! Помогнете на тия хора, както можете ! Дедите им бяха на Шипка с ген. Радецки. ТРИ ПОЛКА по 7 000 УКРАИНЦИ ДНЕШНИ, КАЗАЦИ. Без Тях НЯМАШЕ да говорим сега и да пишем на български тук. Разберете това ! Те ни спасиха точно на Шипка ! Днешните УКРАИНЦИ. Да се знае това !

Предлагам ПРОСТОКИРО де прехвърли БЪЛГАРИЯ на ЗЕЛЕНСКИ!

Ха честито! Като си подадохте .... сега олеле.

питай си хура

Ехаа... претенции да останат на първа линия на морето. То и аз искам да отида на почивка в първокласен хотел на морето и държавата да ми плати разходите, но неможело Хахаха.........

А руснаците колко бяха бе Минчо ?

Грешите, хората масово ги прибраха по домовете си, не им "хвърлят", а събират и обгрижват Нормално, повечето са изстрадали и са изгубили семейства или роднини Колкото до факта, че държавата не подготви по - икономични места за тях...нищо ново под слънцето...голяма част от тези активности бяха организирани и изпълнени от доброволци. В България Ганьо не работи за благото на ближния

Ами на корабчетото.. А извозване до първа линия в курорт ОДЕСА!!! На минирания плаж..

В момента в Украйна са останали само обикновените хорица, които се използват като заложници, като жив щит, а тарикатите имащи пари отдавна си платиха и заминаха нанякъде. От избягалите с най-многото пари са някъде на запад, а с по-малкото са тук.

И аз искам да карам лятото в Рибарица ...

А готови ли сте да си зарежете собствеността,събирана цял живот заради едната почивка? Да пратите синовете, братята си, бащите си на сигурна смърт, докато си "почивате" Или да заровите децата си безвреме, убити от нашественици Да зарежете старите си родители на произвола на окупатора? Дааа, много лесно се квичи по форумите, жалки сте