Коментари - Да ти дадат тялото на мъж, а не на починалата ти майка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да ни прости... :( Да не стигаме до медици.. Ще си умрем като кучета... :Х :(

Слагайте си поне маските правилно, за да имате някакви претенции, иначе каквотор такова - нали според вас няма нужда от мерки.

думата лекар вече е голяма ОБИДА!!!!! другото им име е ТЪРГАШИ!!!!

Еййй голяма работа станало... сякаш в това време майка му е щяла да избяга! Нито майка му щеше да бъде погребана от друг, нищо човека щеше да погребе чужд мъж. На хорицата в болницата им е така напечено за живите, че едва ли може да се приеме за гокяма грешка да объркат мъртвите!

Елате да приберете трупа. Ама той не е на майка ви. Чакайте да я потърсим. Намерихме я - умряла е в реанимацията...

От болницата отрекоха да е станала грешка, като обясниха случката като рутинна процедура по разпознаване на починал човек, предава Нова тв. Ако не беше жалко, щеше да е смешно. Разпознаване... тия са за трепане. И после - що биели докторчетата???? Ми как няма да ги биеш бе?

Изроди, пак в близките е вината разбира се, надигнали грешния чаршаф...Не мога да повярвам, дано не е истина. Не стига, че си сгрешил, ами дори не си признаваш или извиняваш!!!Това само за България е нормално, в цял свят такъв цирк няма!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Там е един голям кошмар изживяла съм го и вярвам на Господина (Бащами беше хвърлен като куче пред входа на моргата)

Поведението на болницата ми прилича малко на реакцията на хванат в крачка със свалени гащи - "не е това, което си мислиш".

че и нагли от болницата

Що не пишете за това, че хора, които са в добро общо състояние и в съзнание, които могат да се обслужват сами, но само малко са болни от корона, се държат вързани в реанимацията и на памперси, акто евреи в концлагер? Защо ѝм се забранява да се движат. Аааа, сещам се, за да могат по-бърже да получат декубитални рани и да угаснат и физически и психически "ОТ КОРОНАТА". Защо държат труповете в стаята при болните (вероятно пак заради психическия натиск). Защо на пациентите ѝм се прибират телефоните под предтекст, че влияели на апаратурата? И накрая, какво по дяволите ѝм вливат в системите и ѝм пускат в маркучите на кислородните маски? Аз досега една снимка на пациент не съм видял да е "изтекла", пък дори и по случайност в пространството. Явно който снима и издава четата, после става част от статистиката - "изписват" го с краката напред!

чист кислород! това ѝм дават. чистия кислород не става за дишане - отравя организма и при високо парциално налягане е токсичен. отравянетопричинява гърчове, подобно на епилептичен припадък, който води до удавяне (вода в дробовете). кислородът има и силен токсичен ефект върху централната нервна система и по-конкретно върху мозъка.

Маската на брадата - както чекмеджето я носеше...

По тъпото заглавие познах, че го е писал Каменов. А статията с грешки затвърди убеждението ми.

Съвсем ви свършиха новините май......