Да носиш детето си на гръб заради унищожените улици в Мизия

Асфалт е положен само на няколко места, хората се притесняват от зимата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След голямото наводнение 2014год. в Мизия почти нищо не се направи, колко пари са отпуснати и къде заминаха никой не ти казва.Тази година след ужасния порой 10.07.18 пак почти нищо не се направи ,,местните управници,, ли са виновни или парите изчезват още от ,,по-високо,, няма кой да ти отговори.

Някой знае ли? Искам да й пратя

Тази жена сега е пенсионерка, беше леличка в детска градина ,,Незабравка,, попитайте там, аз знам само че се казва Венета. Работлива и много добър човек,детето и е отличничка в училището.

За какво плащаме данаци

За екскурзията до Хамерика

a живущите там какво направиха по въпроса? знаят ли как се хваща лопата?

Глупак нещастен, тебе глава няма да те боли! Познай защо.

Абсолютно безебразие! Къде е сега онзи фукльо - премиерът?

На фото сесия в щатите

Интересно - колко им трябва на държавата за да има пари да реагира адекватно в критични ситуации. Разликата между фиша ми за заплата и превода в сметката ми е 800 лева - прибира ги държавата! След това всичко, което купувам с останалите пари има 20% ДДС - значи държавата ми прибира още една шеста (начина на облагане е особен, затова е 1/6, а не 1/5), а доста голяма част от стоките които купувам са с акциз - значи държавата прибира още. Като се добавят парите, които работодателя ми внася за осигуровки и това, че аз плащам имотни данъци и данък на МПС - на годишна база се оказа, че държавата прибира под свое управление малко над половината доход, който генерирам. Ами искам да виждам нещо да се прави с тези пари в полза на хората.

били, те отиват за пенсии на баба ти, и съответно на още трима никога неработили роми! били, те отиват за твоето и на детето ти здравеопазване, и на още трима роми и децата им , които никога не са плащали! били, те отиват за пътища по които се движиш ти, и още трима роми, и трима българи, които никога не са плащали ни данък мпс, ни винетка, и дори данък сгради не си плащат!

ох, разпл-акАх се...

ми аз ли да я нося на гръб?

община мизия! в тази община е и село крушовица, дала на България видният борец за равенство братство и социализъм, любимият председател на стогодишната партия на народа бсп, и дръзновен ръководител на опозицията, дрОгарката нинова! ма що са такива мизерници там бе, като имат такъв прекрасен съселянин??

Че са за съд - за съд са, но излишно се драматизира се играе по емоционалната струна с майката, носеща парализираната си дъщеря на гръб. С инвалидна количка ще и е много по-лесно, стига с тези циркове.

То инвалидната количка да не е уазка бе.

Нали това е смисъла на статията, че инвалидна количка не може да се движи по улицата, защото няма нормална настилка.

а ти що неразгледаш хубаво кадрите дето е типосал тоя пореден " журналист" стил димитър върбанов? ми виж това дето трябва да е тротоар, входната врата и петте стълби надолу към пътя, виж и джунглата в ляво от вратата, и си помисли от колко десетилетия е тъй! сигурно от времето на майката на тая майка дето си носи щерката!

Коментарът ти ми прилича на вица за милиционера и тавата с банички.

Африканските стандарти на европейска България! Къде са парите от ЕС за инфраструктура? Това нагледно са успехите на правителството....

Кмета на Мизия или някой от заместниците му да отиде със служебния автомобил, който гражданите са му купили, и лично да закара това момиче на училище.

Град Мизия не е включен в пътя, през който американската армия трябва да премине скоростно за да се дислоцира в Бургас. Затова е изоставен.

неее, в мизия я управлява кадър на ндсв! от 2005г! а мераци за кмет виолин крушовленски има още от 1999г! а американската армия до бургас ще иде с десант по въздух и вода

нали асфалт не се яде, смо.таняци?? гледайте от хубавата страна на тази несгода! от как нямате асфалт никой не е катастрофирал на вашата улица, няма смачкан пешеходец, и екологичната обстановка е подобрена поради липса на движение на автомобили!

С парите изхарчени за оня Бойковия асфалт можеха да се асфалтират всички пътища в България... Те тоя, 140 пъти по-скъп, асфалт не се яде!

Скъп,скъп,колко да е скъп,кажи ако знаеш!Не само мантри.

можеше, ама него направихте, нали смо.таняко! ама ЩЕ го направите, нали, другия път когато дойдете на власт. ако не ви налегна амнезията както винаги!

БОЙКО СЕ НАСРА ДА ГОВОРИ ЛЪЖИ , А ФАНДЪКОВА САМО КРАДЕ !

Срамно и отвратително е това управление на държавата!И пак е як този български народ!Издържлив,и с чувство за хумор,понякога пиперливо,но нашенско!!!

НПР ББ види тази снимка и да прати пак Н.Ненков да види каква организация е сътворил. Позор.

Нанков