Да не оставяме планетата на пророците на апокалипсиса!

Много са пророците, които обявяват, че само свиването на икономиката ще спаси човечеството и екосистемите от затоплянето на климата. Точно обратното, науката и напредъкът ще позволят да бъде ограничено вредното влияние на човека върху околната среда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имало е и други цивилизации и ще има и други :3

И да, да да - не си ли променим мисленето ще има земетресения, но планетата няма да изчезне, защото не е виновна за нищо. И да, да, да спрете да се взимате за нещо повече от другия, само, заради професия, пари и дрехи. И да, да, да не се ли спре с изкуствените изобретения светът почти ще приключи, но земята НЕ. И да, да, да светът сме хората. И да, да, да спрете да сте лицемери, които ги е срам да кажат, че ще се изпикаят или изсерат, сякаш това е нещо нечовешко. Вижте докъде сте се докарали. И да, да, да , и Иисус беше на Земята, но го разпънаха-виждате ли, че промяна в съзнанието няма. Не се ли промените, не Земята ще изчезне, а хората. И дори и сегашните глупави, материалистични говеда да изчезнат и човек да не остане, онази висша сила знае как пак да я засели. А чрез пророците 20 000 пъти ви се даде шанс да се осъзнаете, но си останахте пак същите материалистични, повърхностни и необичащи себе си добичета.

Политиците трябва да се водят от по-визсши подбуди за своята активност отколкото днешните простако-популистки-консумативни идеи от типа "Америкаските ливади за американските овце" или "Руските степи за руските магарета"...Глобализацията не може да бъде спряна. Корона вирусът е глобален проблем, както климата, емиграцията, търговията...Глобалните проблеми изискват глобални решения. Глобални решения могат да вземат и прилагат управници с глобално мислена.! Не такива със селско мислене и манталитет.

Дрогаре,мийте си мутрите и трътките със домашен сапун ,за да не заразите пак народа с коронавируса,след чумите луканов,виденов и олигарски! Бойко не е длъжен да ви подмива ,къпе , пере цял живот и да възтанновява 3 пъти клета Майка България от червената мизерия и зараза!!!

Че то, кога е имало по-голяма морална и материална мизерия от сегашната? Като гледам, как неграмотници като теб станаха пропагандисти на Бойко, срещу мизерно заплащане, чудя се какво още ни очаква... Червено, зелено или оранжево боядисани, все по-надолу се сриваме.

Прави впечатление, че доста пари се наливат и от двете страни, за да се обяснява че идва апокалипсис или че няма нищо. Факт са промените в климата и човешкия принос за това е несъмнен. Дали това е единствената причина не знам, но само с мантри че нищо не зависи от нас нещата няма да се оправят.

това е всичко