17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добра идея! В моя случай,за жалост GP-то ми беше починало, аз разбрах след 5 месеца,когато ми се наложи хоспитализация...и беше голям екшън!

А в нашия случай, в момента, в който разбрахме за болен от ковид в семейството, се оказа, че нашата лична лекарка е влязла току що в болница в тежко състояние... Трябваше да издирвам кой я замества, за да звъня на нея за консултации...

Личния ми лекар почина и точно в пикът на пандемията и аз не знам. Случайно разбрах, когато се опитах да се свържа да питам за ваксините. И питах НЗОК как може такова безобразие, отговорът бе, че по закон не са задължени, ама съм можел да си проверявам в страницата. Няма такава подигравка!

Да въведе рубрика,,Джипи,, в По света и у нас и 5 дни да се съобщава за лекар, прекратил дейността си. Така за няколко минути на седмица ще поддържам информацията. Иначе през наколко дни по тел... - Работите ли? ..

...ха...ха ..Вие сте почти ,,крепостни селяни,,, в 21 век. ...ха..ха...

Та нали Митов и Биков трябва извънредно да дават брифинги. Няма достатъчно ефирно време. За джипито ти ще се кахърят !

Това ще е ,,новина,, , която може може се отнася до всеки.

Няма да стане! То кой ли ни еб... за слива нас?

ДОКТОР ЛИ Е НЕЗНАМ ВЕЧЕ ЗА БОЙКА СОТИРОВА ОТ 28 В СОФИЯ СТАВА ДУМА ЛЕКУВА САМО ПО ТЕЛЕФОНА САМО И ВЪОБЩЕ НЕИСКА ДА И СЕ ХОДИ НА МЯСТО МОДЕРНА РАБОТА ФИКТИВНИ ГОДИШНИ ПРЕГЛЕДИ АБЕ УЖАС ВЕЧЕ НЯМА КОЙ ДА ТЕ ПРЕГЛЕДА САМО ОНЛАЙН ВЕЧЕ ЛЕКУВА И НИКОЙ НЕ ИМ ДЪРЖИ СМЕТКА ЗА НИЩО ИМА НЕЩО МНОГО СБЪРКАНО ТУКА АМА МНОГО СБЪРКАНО