17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъй като селянията набира скорост, трябва и наказанията да се вдигнат!

какво било агресия, кой измислял референдумите - вчера един мускулест дрисльо ме заклещи на бензиностанция между градинка и неговия камион с ремарке-влезе срещу знака - забранено влизането. Защото съм жена, защото съм с малка кола, защото е тиква загубена недодялана-без извинение

Кой малоумник измисля тези референдуми?

Когато става въпрос за чужденци - максимално наказание. Когато някой българин отиде където и да е по-света ако направи такова нещо - го съсипват - глоби по 5 000€, арести и тем подобни. За западния наглец , гръка- само максимално наказание по-закон.

Между нагъл грък и нагъл мангал няма разлика.

Безмислено поставена анкета. АКО става въпрос за НЕПРЕДИЗВИКАНА агресия - с две ръце съм за по-строго наказание. Но ако агресията е ПРЕДИЗВИКАНА - в много случаи "агресора" зслужава медал за гражданска доблест!

Еми долу горе така...да те бият и да седиш не върви. Според мене,ако имаше действащи закони и як къртовски труд за наказание-я мина,я каменоломна,ще се замисли човек. Ама мечти...

АКО НЯМА ДЖЕНДЪРИ, НЯМА ДА ИМА И АГРЕСИЯ !!!

Може ли това да е въпрос??? Въпрос се задава, когато искаш да научиш отговора, а тук е ясно какво ще ти отговорят. Така че анкетата е безсмислена!!! ПП Аз отговорих с "НЕ" - естествено! - на глупав въпрос - глупав отговор!!!:)

Какво точно е, определението за агресия ... !? Защото, вместо свобода на словото, се говори, и за език на агресията .. !

Полицаите в България са пълни простаци,повечето са събирани от кол и въже. Българските полицаи нямат елементарна култура и образование.

най-опасна е агресията на управлението!!!

СТРОГИ ТРЯВА ДА СА ОСОБЕННО ЗА ЦИГАНИТЕ, КОИТО МАСОВО ПО 50 ЧОВЕКА НАКУП СКАЧАТ НА ЕДНА БАБА ЗА 5 ЛЕВА......САМО, ЧЕ ЕДВА ЛИ ВИ Е ТОВА ЦЕЛТА, ПО СКОРО КОПИЕ ИСКАТЕ НА ПРОВАЛИЛАТА СЕ ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ...

ТЕ И СЕГА СА МНОГО СТРОГИ НАКАЗАНИЯТА ЗА АГРЕСИЯ, ВЪПРОСА Е, ЧЕ НЕ СЕ СПАЗВАТ ОТ ОРГАНИТЕ В КОИТО Е ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ.........КАКВИТО И КОНВЕНЦИИ ДА НИ СЛАГАТЕ НЯМА ДА ИМА РЕЗУЛТАТ ДОКАТО ГЕРБ Е НА ВЛАСТ..

Глупако, провалила се е конвенцията в мухлясалият ти ганглий, наречен мозък. Само ние, Русия и Азербайджан не сме я подписали.

mnogo iasno che triabva da sa po visoki nali gi gledam kvo praviat nemcite po kompleksiteeee chto ne gi praviat tia nechta v tiaxnata si darjava chtoto che ima ob6to polezen trud i che plachta na ob6tinataa

не е лошо след присъдата да го почерпят и пак да го поканят ако е пропуснал някои да се поправи

агресията е нещо хубаво в условията на война. САЩ например, само с агресия пичелът и крадната.

Затвор до 5 месеца и 10 000 евро глоба за пияни и разпищолени типове

Сборът на отговорите прави 100,18 !

Някои никак необичат Референдумите но иначе се правят на големи демократи ! Реално обаче са просто тарикати. Такива обаче управляват България, съответно няма начин да не е най-бедна в Европа! Иначе очите им все в Швейцария, парите също!

tozi avstriez puk i koito i da e da mi zastane i sled moita agresia vednaga mu ostaviam 500lv.

Малоумните референдуми не спират да валят в ДИР! Задавате въпрос без да бъде конкретизиран... за коя агресия става дума? На пътя? Домашно насилие? Служебна агресия? Агресия в интернет? Детска агресия? Или пак става дума само за агресия над жените? Като че ли мъжете не биват жертви в някои от случаите Каква е дефиницията ви за агресия и как ние да преценим какви наказания искаме като не е уточнено за каква агресия става дума?

dani_sht@

Ами има си хубава българска дума за целта: враждебност. Аз съм твърд противник на всякакви форми на агресия, включително и вербална!!!

Ама значи съвсенм друго.Враждебният човек демонстрира отрицателно отношение към теб и толкоз.Агресивният те заплашва по някакъв начин.Вербално или физически.Айде драснипалниклечковците да не ръсите щедро акъл.

Кой от видивете агресия искаш да стимулираш.Или пишеш да покажеш колко си умен.Дааа ама то друго се получава

Това което се случва е напълно безотговорно от страна на институциите. Глобата трябва да бъде 5000 евро.

Още ме е яд, че оня ненормалник - шведа се измъкна само с парична глоба, ей го и тоя австрийски кретен - същата работа !! Разберете най-сетне - не се ли борим срещу дребните престъпления, няма никога да се справим с тежката престъпност. Била украинка, бил еди-кой си - човешко същество е... Подробностите не ме интересуват, а самото престъпление !! Съдилищата у нас си умиват ръцете по най-бързия начи с админ. наказание...

Оказва се ,че и работническата класа на запада ни води второ качаство хора и могат да ни унижават,както си искат.Както се случва с храните.Ядем второ качество храни, а плащаме за първо качество,нищо че знаят, че сме бедни.Но за високите цени ги надуват наште алчни търговци.

Закони има, но първо не знаем какви са и второ не се прилагат. После ще си говорим дали трябва да станат по-строги..

Какви наказания ли? Арести, бой и екстрадация обратно в селото за селските дебили. За чужденците - арести, бой, глоби и пак екстрадация.

А такива като теб и мен, като ни арестуват и пребият, къде да ни екстадират?

не можем избяга зад граница понеже има ограда

Мен защо да ме екстрадирват? Аз си живея в града, а дори и да съм в друг град, пак ще работя наука, така че няма нужда да те екстрадирват, щом имаш принос към обществото.

ми глей ся, има разлика шъ знайш! ако аз, брата или синът сме агресивни към някого, е простено и разбираемо! но, ако някой друг е агресивен към мене, брата или дъщерята си е престъпление и трябва да се накаже с поне доживотен затвор разбираш ли мъ значи?!

Не! Робите заслужават шамари. Като не им харесва, да покажат че заслужават по добри закони като се защитават и излезат по улиците да изринат тези които се гаврят с тях вече 30г!

Ама чакайте сега тази жена е нападната по време на работа,нанесен и е удар и сега има закони който наказват това деание,просто съдебната система е атрофирала от огромни заплати и бонуси и ней пука за хората...

и лекарите и зъболекарите също и администрацията

ГРАЖДАНИТЕ ДА ИМАТ ПРАВО ДА ОТГОВОРЯТ НА АГРЕСИЯТА, ДА СЕ РЕВИЗИРА ПРАГА НА НЕИЗБЕЖНАТА САМООТБРАНА ЗА ВЪЗДЪРЖАНЕ НА АГРЕСОРИТЕ, ОСОБЕНО ПРИ НАПАДЕНИЕ В ДОМА, В ОФИСА, МАГАЗИНА ИЛИ ДРУГ БИЗНЕС. ВИДЕОМАТЕРИАЛА ДА ИМА ПОВЕЧЕ СИЛА В СЪДА. ПОДОБРЯВАНЕ ЗАЩИТАТА НА СВИДЕТЕЛИТЕ, УСКОРЯВАНЕ НА СЪДЕБНИТЕ ПРОЦЕДУРИ.

Разбира се.с това цивилизовани хора се различават от дивите животни.