17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пропуснали са да наградят д-р бакалов от "Nационалната Kардиологична Болница, защото успя през месец април да парализира, да осакати за цял живот една млада жена, която е била за операция на тромбоемболия на крака. Три пъти е правил неуспешна спинална упойка, след това я e минал на обща упойка (с антикоагуланти!!!!!) и на края се оказва, че е причинил субдурален хематом в огромни размери. И вместо веднага да декомпреситра (до2-4 часа), той я е държал 30 часса "да я наблюдава"- или дали ще оживее. Чули ли сте лекари за по- голямо медицинско невежество и за умишлено осакатяване на човек. Ха сега измислете колко е невинен и така нататък. Обяснете защо в СВофия при три неврохирургии този велик специалист" не е потърсил неврохирургична помощ, за да си поправи грешката. Можете да го наградите за "велика некомпетентност" и за убийство на един млад живот"

Доктор Бакалов от НКБ.

Значи, само в София има лекари??? Нима извън т.н. столица няма други достойни лекари? Това вече става нагло и нелепо... Да извадят от структурата на БЛС София и да учредят нейния статут като върховен и единствен!

Браво! Др.Георгиев направи операцията на дъщеря ми! Велик човек, благодаря му отново

А какво ще кажат пациентите!?

А какво ще кажат пациентите!?

И каква е легитимността на БЛС и на БЗС ???? 10-20%....Слагайте си значки на ревера и грамоти по стените просто се легитимира съответната ОПГ!!!

Да живее БЛС! Целта е да има мачкащи и демотивиращи стлуктури!!!

"новороденото и вродените малформации" Нов почин ----липсата на Здравеопазване и пълна липса на превантивна Лекарска диагностика преди раждане, да превърне обществото в охилени идйоти

Няма пациенти , те са желаното портмоне на доктора. Няма доктор , има ЕбатиТърговеца

Скоро няма да остане ненаграден лекар в БГ. Просто, от останалите 2-3 хил лекари в трудова възраст, които все още не са се пропили, обезверили или примирили с реалността, всеки ще получи някаква награда за проявената упоритост да остане и лекува този оскотял народ. В страна, в която никой не уважава лекарите, това е и логичното развитие на събитията.

Благодаря Ви отново доц. д-р Кътева. Заслужавате много. Бъдете здрава.

Д-р Цвятко Георгиев заслужава абсолютно всички награди, които може да му се дадат и най-голямата награда - благодарността за цял живот на родителите и близките на спасените от него деца! Да е жив и здрав и дано получи и истинско признание и от държавата и общество ни като му се осигурят адекватни съвременни условия за работа и заслужено адекватно финансово покритие на невероятно високия му професионализъм на световно ниво, граничещ с чудеса, които ежедневно твори. И не само това, а преди всичко изключителната човечност и съпричастие към тревогите и болките на хората в такива тежки моменти, отношение и поведение каквито не съм срещала досега в България. БЛАГОДАРЯ ВИ, ДОКТОР ГЕОРГИЕВ! Благодаря Ви, че спасихте малката ми внучка Мария, която е едно усмихнато слънчице и ни радва всеки божи ден! Бог да Ви благослови!