Д-р Таня Андреева за новия COVID план: Битката трябва да се води далеч преди интензивните легла

Според бившия здравен министър една от причините за високата смъртност от коронавирус у нас е липсата на достатъчно медицински персонал, който да се грижи за тежките случаи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да сидят вкъщи и да се лекуват с традиционните средства - инхалации с лайка и сода, ччайове и др. И никакви ваксини с експерементални препарати. И по-далеч от болниците и лекари.

Високият брой на умряли СЪС ковид се дължи на: 1. Безрасъдното предписване на антибиотици в болниците, много на брой и различни едновременно 2. Убийственият протокол наложен в болниците 3. Използване на вентилатори и ремдесивир - нещо отречето вече 4. Ужасното състояние на болниците у нас

Изкуствената белодробна вентилация не е отречена. Това спасява живот, след като друго не помага. Глупости говориш, човече некомпетентен лаик.

Ремдесивир не е отречен при ковид. Напротив, част е от протокола при определени обстоятелства.

Права е госпожата - битката трябва да се води далеч пред интензивните легла - пред парламента.

Препоръчва се д-р Андреева Да вземе да гледа в тубата “КОЙ УБИВА БОЛНИТЕ ОТ КОВИД / с адв. Иван Денев

Нормална човешка имунна система предоставя 99.7% защита срещу вирусчето. Масовата смъртност в България се дължи на безразсъдното предписване на антибиотици, смъртоносният протокол за лекуване в БГ болниците, използването на вентилатори и ремдесивир които отдавна бяха отречени, ужасното състояние на българските болници.

Баси, колко си компетентен!

Баси, ти си титан на мисълта! Интелектуален великан! Истински съвременен Хипократ.

Да, ама не със синтетика. Затова има билки, добавки на определени витамини и микроелементи хомеопатия, хлорен диоксид... Ноооо това не влиза в промитите ви мозъци, нали?!

На приказки е лесно. Всичко звучи резонно и аргументирано, но как да ваксинираш всеки доброволно - това вече е задължително. Въпреки, че съм ваксиниран с 3 дози, мисля че решението дали да бъдеш ваксиниран или не - НЕ МОЖЕ да бъде взето от някой друг, особено, когато говорим за вирус, който тепърва почваме да разбираме. Може и да е грешно да не се ваксинираме, но също така може и да не. Времето ще покаже само. Всичко останало е налгане на мнение над личността.

купете си хювемек и го пийте както е указано и след 3-тия ден сте без симптоми , лично го изпитах.

С този вирус нашия организъм се справя сам без всякакви болници. И без ваксини, за които непрекъснато агресивно убеждавате хора.

Tова се прави с ивермеkтин и хидроксихлорохин ! https://americasfrontlinedoctors.org/covid/ivermectin/ https://americasfrontlinedoctors.org/covid/hydroxychloroquine/

Плана е под всякаква критика

Трябва да се направи така че лекарите да нямат интерес да убиват. Интереса им от какво идва? Всички се досещаме…Това би било най -ефективният начин за овладяване на ситуацията.Но някой явно има полза да не се овладява ситуацията, като същевремнно за това се обвиняват хорта които не искат да си вкарат отрова…

Ако ей сегаяи призоват в съда да дадете доказателства за думите си Дали ще успеете? Заради такива като вас лекарите не желаят да работят в България. Не е само заплащането. Заради такива като вас, медицинския персонал масово отказва да работи в covid отделения.

отказват да работят в ковид. 1000 лв е добра мотивация. Зная само за идна сестра от Пирогов,която не иска,закото я било страх да не умре. Останалите си чакат хилядарката. Спираш парите и тогава ще е зор да намериш кой да работи.

Досега я разбирах политиката правителството - да избият пенсионерите и хронично болните, защото те са им преди всичко разход, но да рискуват децата... Заради кръчмарите и малоумните избиратели на Възраждане.

А с грипа?? С него не се борим а??? Откъде ви копат такива продажници бе??

Причината е че нямало медицински персонал. Да, никога не бих се сетил. За такъв проницателен извод не знам какви престижни университети време да си завършил. Естествено няма нищо общо с пропагандата, която водихте цяла година само и само да се докопате до властта. Между другото ето и една от причините за недостига на лекари. За два дена две нападения на лекари. И също един лекар да работи в България, където да го направят, да го бият и да го обвиняват за глупостите на съответното правителство. И естествено-момента в прав текст ви обяснява че легла няма и няма и да има.

Просто Кирчо клекна пред РСМ по настояване на шефа, сега ще клекне и ще въведе от юли зафължителна ваксинация, при която при отказ де факто ще се отнема имуществото на неваксинираните посредством глоби, които ще събира НАП с помоща на целия ресурс на държавата.

Първо беше масовата ваксинация( конспирация). След това дойде Зеленият сертификат , без когото не можеш да пътуваш и посещаваш обществени места( пак конспирация преди 2 години), понеже сертификатът не върши работа, защото лесно се фалшифицира, а и ваксинираните и те се заразяват и боледуват, ето, идва чипирането с имплант под кожата на ръката или тялото( сега конспирация, след година- горчива реалност). Световниятсатанински елит ще се оправдае, че само с чип може да следи реалното здравословно състояние на идивида- температура, пулс, оксидация на кръвта( сатурация), кръвни телца, състав на кръвта, налягане, наличие на антитела, къде се намира индивидът и спазва ли локдаун, наложени мерки и ограничения..Конспирация, а

Ти трябва мозък а не чип. За съжаление науката все още не е напреднала до такава степен.

Абе ти тъп ли си??? Не четеш ли? Я виж Швеция идиот!!

Четеме различни неща или поне Вие с вашата липса на мозък не може да осмислите какво четете. Всички държави с високо ниво на ваксинирани имат по-малко починали отколкото в България. И броя на починалите неваксинирани надвишава в пъти броя на починалите ваксинирани. Разбира се за такива като вас, е невъзможно да осмислите нещо подобно. Заради това и вие го отричате или започвате да си измисляте какви ли не причини. Което съгласен съм, показва все пак наличието на някакъв вид елементарно мислене. Но за съжаление този ваш елементарен мисловен процес е далеч от нивото на всеки обикновен човек. Което естествено си личи най-вече по броя на хората подскачащи по площадите срещу ваксините.

В бг. Защо европанени плаща за всеки лекар заминал на запад. Свободното движение а хората се оказва полезно за западна Европа и бедствие за източна Европа. Същото важи и за ед сестрите иболногледачите. За съжале иенямаме държавници.

Я кажи къде са плащанията да взема и аз .

Нужна е адекватна доболнична Ковид-помощ. Вече 2 години Джипитата са елиминирани от короната и не желаят да лекуват. Няма как да имате персонал.

Въобще не мога да разбера защо едни "доказали се" специалисти толкова охотно споделят своите виждания!

А бе тая армия и полиция за какво са ви? Изкарайте ги по местата , където трябва да се спазват мерките и ще настане ред !Българина е страхлив и беден Щом го глобиш само един ще се разнесе мълвата и всички ще спазват правилата А не разни да се целуват в метрото и загрели да не носят маските ,разни старци с маски под брадата и тинейджъри които напук не носят маските .

По темата ковид се изказа куцо и сакато.Досега май не сме чули мнение само от офталмолог и стоматолог за да е пълен набора.То не бяха щабове ,комисии от всякакви общи специалисти.Само не се чува мнението на истинските специалисти.И всички повтарят фалшивата мантра-бодете се . И колкото повече толкова по сигурно.Единственото , което стана ясно от всичко това е , че пишман докторите въобще нямат представа как да лекуват тази болест и още по малко с какви лекарства.

А бе пич, ковид 19 е открит от офталмолог. Така че не си прав. Има изказване и от офталмолози.

Таня Андреева е права в този случай. Трябва да се гледа не колко хиляди са се заразили с новия слабо вирулентен вариант Омикрон, а да не се пълнят болниците с тежко болни и най-вече интензивните отделения, от където умират най-много пациенти. В случая това е важното. Как ще стане? Ми не знам. Но само ваксините едва ли ще помогнат. Може и да помагат, но съм убеден че никой не е сигурен до каква степен, и най-учените професори и академици не са наясно, но ги е срам да си признаят да не се изложат. Засилена профилактика на социално значимите заболявания е необходима, защото ако гледаме статистиката, най-много починали с КОВИД-19 има сред възрастните между 70 и 90 години (които често си умират само от "придружаващите" заболявания и без КОВИД-19), такива като инсулти, инфаркти, затлъстяване, диабет и други подобни. Ако тези заболявания намалеят, съответно ще намалеят и болните от КОВИД-19 в интензивните отделения. Друго не знам, но за това съм сигурен!

Цитати "И тъй като този вариант е по-заразен, се очаква, че повече хора ще имат нужда от лечение в болница." И без това Омикрон протича по-леко

Официална статистика: Смърт от ваксини до вчера: AZ-245 AZ - COM 4 COM - 400 JANSS 176 MOD - 66 Общо за 2021 - 891 души Умножете по 5, поне! https://data.egov.bg/organisation/datasets/resourceView/e6a72183-28e0-486a-b4e4-b5db8b60a900?fbclid=IwAR22OT4Qd0pX7rmVsMtpCRW0hQGLeRjIBmYh7QhPOX73gjv0JISNqb8yhxY

Тва е статистика на починалите, които са били ваксинирани в даден момент, а не починали в следствие на ваксинацията. Ако се ваксинираш и те блъсне кола не ти е виновна ваксината малоумнико.

Сериозно ли си толкова тъп? ... Да не ходите на някакви курсове, специализации? ... Не мисля, че е само талант! https://data.egov.bg/organisation/dataset/eedf3375-b250-4ee4-80d2-7ec67367bb99

Не, глупако! ... Това са тези които не могат да ги отрекат или скрият! Никой не води подобна статистика, за каквато твърдиш! ... Малоумно е!

Абе, големи разбирачи сте всички бивши министри. Вие всички вкупом години наред обезкървявате държавните болници. Превърнахте здравеопазването в доходен бизнес за частните лечебни заведения, които никнат като гъби след дъжд в големите градове, а малките общински болници изнемогват...

Хахха. Всички са се притеснили, че ако има локдаун, няма да ходят на работа. Аз не съм работил вече от 3 години и половина и като гледам не съм умрял от глад. Ям, пия и се кефя на живота. Има време ще работите. Пропуснали няколко месеца без работа и голямата драма

Брат, то е ясно, че ако си без работа за година-две няма да умреш от глад. И аз също съм в тая ситуация, от 2019 без работа пък даже и на екскурзии ходя изобщо не говорим да съм останал гладен. Хората просто обичат да всяват паника и да се правят на жертви - о не без работа сме.

Хората се правят на жертви. Ковид кризата ги е засегнала. Като гледам половината ми съседи карат коли за по 100хил лв, много ги е засегнала кризата, думи нямам

Приятел, откак почна епидемията, доходът ми се увеличи с хиляди. Не че преди не е бил сходен- увеличението е да кажем 40%, че не ми се смята. И е топ осигурителен доход за страната, плащам на месец хиляди данъци. Просто имах късмет с нови проекти, които са търсени в момента и квалификация да сме малко точно с умения за тях. Не е въпросът лично човек дали е ок или не. Въпросът е, че при обедняване на масата няма да имаш работа или поне добре платена и след 10г, няма да има оборот да се качват доходи и т.н. Богатството идва, когато около теб масата са богати и имат да плащат и на теб. Трайна безработица и загуба на умения и даваш пример колко е сладко. Ами, живей си. Но на останалите истериите ни пречат.

TheBeast

Само , че как тези неща да бъдат обяснени на безсмъртните бокопитеци !

Тази докторка няма грам идея какво е това интензивно лечение. Никога не е лекувала тежко болни, никога не е лекувала мъже. Дори като акушер-гинеколог е посредствена. Беше министър, щото спа с някой. Пълна скръб.

а единственото което трябваше всъщност да каже е : носети си маските, спазвайте дистанция и се ваксинирайте

Или увийте се с маски, защото не се знае откъде ще ви влезе вируса и се зазидайте в мазето, за да пазите не себе си, а другите, преди това изкупете тоалетната хартия. Ние ще затворим планините, природа, парковете и ще изкъртим пейките, за да не сяда вируса. Набодените разнасят свободно заразата със сертификат така, че изпълните ли това ще живеете в новото "нормално".

Запазете спокойствие и убивайте зомбита!

Любимото ми е някой бивш като се изтъпани и започне да казва какво трябва да се направи. Ти какво направи като беше министър?!

тази лаладжийка колко струва

Стига сте наричали лечението на ковид Битка, щастливци сме,че не сме съвременници на някоя от войните, които са били едно време, е тва е битка

само че по време на вийните сме загубили по малко хора

Колко сме загубили Балканските и Първата Световна?

Хайде сега да се ограмотим малко и да погледнен статискиката на НСИ. За над 100годишен период 1918г. и 2021г. са годините с най-много починали съответно около 150хил и около 147хил. През 1918г. е първа световна война и испански грип. За 2021г. какво е оправданието?

Оправдание няма и няма нужда от него. Има ясна статистика. 1. От или с ковид умират практически 0 под 40, а тия над са повече в тренда на естествената смъртност. Рисковите са над 60, особено над 70. 2. Имаме застаряло и години напред застаряващо население и ще имаме не над 120000, а и над 150000 умрели с години наред. По 10% над 70 да умират естествено на година, ще са 100000 умрели само там. Хората не живеят до 100+ масово. Умрели ще има винаги над 70-80 години в огромен дял. Ако в годината, която цитираш, е имало 2 милиона над 60, на бас, че са щели да умрат не 120000, а 220000. Застаряването и подържането на възрастни дълго с лечение е от последните десетилетия. Това е по таблиците на infostat.bg - население по гражданство, възраст и пол, умирания по възраст(5 годишни възрастови групи). За съжаление няма още данните за 2021, но мисля, че е очевидно, че ще са като 2020та като разбивка. население и смъртност 2019 възраст , брой , прираст брой , умрели , прираст умрели 0-9 , 660040 , -10352 , 468 , 264 10-19 , 655195 , 5195 , 222 , 7 20-29 , 692250 , -35118 , 471 , -9 30-39 , 956388 , -106332 , 1227 , -18 40-49 , 1055350 , -7370 , 3556 , 22 50-59 , 953355 , 6826 , 8329 , -430 60-69 , 938635 , -15449 , 19047 , -86 70+ , 1040269 , 20737 , 74763 , 115 общо , 6951482 , , 108083 , -135 население и смъртност 2020 възраст , брой , прираст брой , умрели , прираст умрели 0-9 , 651660 , -8380 , 401 , -67 10-19 , 661592 , 6397 , 190 , -32 20-29 , 670806 , -21444 , 436 , -35 30-39 , 953393 , -2995 , 1289 , 62 40-49 , 1050347 , -5003 , 4073 , 517 50-59 , 956606 , 3251 , 9972 , 1643 60-69 , 919675 , -18960 , 22078 , 3031 70+ , 1052469 , 12200 , 86296 , 11533 общо , 6916548 , , 124735 , 16652 Това от МЗ за ковид: Умрели от ковид от 1.1.2021 до 31.12.2021 0-19 10 20-29 63 30-39 260 40-49 821 50-59 2041 60-69 5408 70+ 14452 Общо 23055

В Германия една медицинска сестра обгрижва до 4 броя легла, в България до 40 броя ... Е какво да си говорим... Бокич, къде е медицинския персонал,м?

Бокич какво общо има тук? Властта е в Резидента вече почти година! Като има почти пълна приемственост между служебния кабинет и продължаваме подмяната! Една година е ужасно много време....Ни овлядяват здравната криза, нито някакви икономически мерки, нито адекватни действия в образованието, инфлацията расте, а те се кланят на РСМ и правят съвет при Резидента по този въпрос щото е на първо място. Макетата като изпълнят поетия ангажимент и спрад да крадат нашата история и култура и да заличават паметниците тогава ще влезат в ЕС. Позицията е ясна и няма нужда все да я предъвкваме. Дано американското мекере просто Киро не клекне!

все за търговските дружества. пардон за "болниците", мислим.... Е те точно заради това и смъртността е най-висока в ЕС. И това не е само следствие на коронката. Преди това пак си беше същото. Отиваш в някое търговско дружество, пардон "болница", и те гледат като портфейл. И това при все, че си плащаш доброзорно здравните осигуровки.

Ти да видиш, сетихте се да го кажете, че липсата на персонал и възможност за грижи са довели до високата смъртност!!! Да питат Боко за 12 години с колко човека намаля медицинския персонал в България - лекари, сестри, санитари и т.н ...

Нека отговори здравния министър, какъв е плана за задържане на новозавършилите медицина лекари в България. До 90-та година въпреки унищожително ниските заплати изход нямаше. Но сега при отворените граници, до кога ще попълваме липсаите на медицински персонал в Западна европа? Няма защо да хвърляме вината на неваксинираните, че са умрели и повишили смъртността от ковид.

Не ми говори за финансиране, ами главните доктори болниците вместо да си заделят по 80 000лв заплати да си ги върнат обратно

Нито К*рвезова, нито прост(о) Киро знаят къде се намират

неадекватен здравен министър и изкукал образователен ще си мрем на воля! Права е Андреева! Даже училищата не затвориха,а всички знаем,че оттам тръгна и се подхранва заразата!

И как го знаете, като за първите 40 000 теста имаше 5 (ПЕТ) положителни в училищата, след което решиха да я крият тази информация.

23 септември 2021 "Децата не заразяват с ковид, но биват заразявани" Каза в сутрешния блок на БиТиВи директорът на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Ива Христова.

С две думи, фиктивни легла може да изпишат и милиони, ама фиктивни лекари трудно.

Преди година гледах един доктор в САЩ, който пред тяхна топ здравна инстанция изнесе доклад за това, как прилага лечение при своите пациенти с ковид и предотвратява стигането до болнично лечение. И човекът питаше защо не се говори за това, а директно се минава на кампания за лечение. Това е и моето питане: не може нищо да не работи в началната фаза след заразяване.

*Кампания за ваксиниране

Money, money money It's always sunny in the richmen's world..... Или по български- Тигре, тигре.... Всичко е пари и, ако може, още повече пари.

Тези в началната фаза на заразяване крият,за да не са под карантина.Отивст в болница,когато положението отива на зле.И става хитрата сврака с двата крака.

ТАЗИ ШМАТКА, КАКВО ГОВОРЕШЕ ПО ВРЕМЕТО НА ЩАБА, КАКВО ГОВОРИ СЕГА !! НА ТАКИВА, ЗАБРАНА ДА ПРАКТИКУВАТ, ДАЖЕ И ПРОФЕСИЯ САНИТАР !!!

Лошия ковид замина, остана Омикрон хремата, която е като всека хрема. Искат да наложат новото нормално, завинаги.

Не виждам защо я плюят колегите по долу. Едно доста балансирано и разумно изказване на фона на цялата паника и натиск за боцкане в медиите.

Стига с тия простотии! Омикрон се доказа като настинка с практически 0 смъртност и при ваксинирани, и при неваксинирани. В същото време навсякъде ваксините се доказа, че срещу заразяване с него са с ефективност 0, а най-много заради щъкащите сертифицирани да се ускори заразяването и те да се заразяват двойно и тройно спрямо неваксинираните. В момента никакви мерки няма да променят нищо- ще имаме за последно много заразени до обхващане на всички с естествения имунитет, а болниците няма да са пълни, няма да има и много умрели. Разбира се, винаги има шанс 1:10000 да се разболее по-тежко, ама това и при обикновена настинка в комбинация със слабо сърце или нещо такова е ставало, става и ще става. Ваксините и мерките в момента са излишни и се доказа, че освен тормоз за доброзорна ваксинация не са нищо друго. Може ли да имаме дълъг период с равен коефециент на заразяване на ваксинирани и неваксинирани и да говорим, че ваксината и сертификатът пазят от разпространение? И айде да не се правим на улави, че никой не е забелязал. Ако е така, то трябва да се уволнят всички статистици в МЗ.

Старите шматки вече не им вярваме, и ето излиза нова продажна шматка да плаши. Но всички шматки са толкова оглупели, че говорят само едни и същи глупости, които отдавна се изтърката и хората дори не ги четат и слушат.

Не е проблем говоренето на глупости, проблем е, че те лъжат за всичко като дърти цигани.

Личната гинеколожка на Моника Йосифовна(Станишевна)!

Аха, здравната каса готова ли е , ше я точим ли....?

Колко лесно и приятно е да си бърбориш незаангажирано ...

Ама вие точно това направихте - започваме да се бием, когато леглата свършат. 10,000 нови заразени днес, мерки няма, Киро у македонско. Стоя и гледам с интерес - след 2 седмици няма да има кьораво легло, ще свършат даже и 50-годишните русенски легла в Арена Армеец. След което, идваме за вас с голямата метла.

С доганя ли идвате?

Затворените паркове и градини,глобите за сядане на пейка,да си разхождаш кучето,но не може детето,КПП на София?