Д-р Мирослав Ненков напуска ВМА заради конфликт с ръководството

Анестезиологът заяви, че според ръководството на болницата неговите интервюта и позиции по актуални теми вредят на имиджа й

Обратно в новината

Коментари - Д-р Мирослав Ненков напуска ВМА заради конфликт с ръководството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДР Ненков явно има проблем когато немож дасе сработиш колектива колектива тихо начуква. ВмА е болница не политическа сцена американо мекерето ДР Ненков

Ако иска да работи в друга болница и да запази мястото си в ефира....дали ще иска обаче? Заповед си е заповед, да работиш във ВМА означава дисциплина. Нека пробва в друга болница ..но трябва да работи

Заради този отвратяга, Ненков, спрях да слушам Дарик!

пак квичене от русоробите искат си компотите и консервите

Ти пък кой беше, мишок. Никой не се интересува от твоето напускане.

Истината за напускането на д-р Ненков е, че той изразява ДЕСНИ становища по много актуални въпроси, а болшинството лекари и сестри във ВМА са с ЛЕВИ убеждения, направо КОМУНИСТИЧЕСКИ ! вярвайте ми- пряк наблюдател съм не един път. И вярвайте ми, че тази болница не е прехваленото ВМА.

Д-р Ненков е човек и доктор с активна човешка позиция. Всичко което казва между вицовете за компроментирана българска държавност управлявана от неприятни типове би трябвало да отвори очите на повечето хора. Не разбирам как може да има хора да атакуват д-р Ненков в тази ситуация (долу из коментарите) Налице е политически натиск на работното място. Мутафчийски трябва да бъде наказан или уволнен а д-р Ненков да бъде компенсиран.

Този герберастки миндил рева при Цурка, как го уволнили, пък той бил най-обикновен лекар в болницата и от него нищо не зависело, пък другия гербераст го е уволнил, щото много лала. Да се чуди човек, щом се определя като последна дупка на кавала, как така е бил министър. И дали практиката е министри да стават такива мишки.А иначе, оня, дето бореше всеки ден ковида и ни обещаваше да мрем, със сигурност му има зъб, защото са го пренебрегнали за сметка на по-тъп, но за сметка на това по-верен другар.

Вицовете, които Ненков сипе в ДСрадиото Дарик, не са нито смешни, нито остроумни. Те са цинични, при това цинизъм заради самия цинизъм, грозно обидни и той се гаври с обикновени хора. Какво би казал, ако някой се подиграва така с неговата ку.ка?

Ми - кой те кара да ги слушаш? Ефир - бол. Радиостанции - с лопата да ги ринеш.

Хем ги слуша ,хем реве - това му е целта. Много иска и той да е като доктора, но нито може, нито му стиска!

Във Военна болница има един абсолютен некадърник уролог-шоумен, който по-симпатичните пациенти ги прехвърля към частния си кабинет до съдебната палата.

Тоя Ненков е едно огромно леке - нагло, цинично и безмоозъчно и просташко. Послушайте го в Дарик с иния от падъци на дюзата

Ей нещо много те яд на доктора!?

Недй така, бе човек. Герберастките чалгари ще те разпнат, зер техен верен другар е в беда.

ВМА е в министерство на отбраната, там си има устав, правила и норми на поведение. Доктор Ненков, разказва смешни вицове, но ако желае да изразява и политическата си позиция просто трябва да намери друго работно място. Военните по презумпция ( и устав ) следва да се отнасят с уважение и респект към главнокомандващия си. Ако неговите са се изчерпали - няма лошо, с тази професия и опит едва ли ще му е трудно да се реализира.

Той не офицер! Хлъц....

във военизиран обект...сигурно получава и надбавки по този повод... Не е редно лекар да се меси в политиката...руши се доверието с пациентите...

Той не е фуражка бе фатмак!

тъпаци не четете ли ако изразяваш мнението си не на работното място ти не рушиш устоите на вма ,можеш и да наебеш жената на ближния гербаджия но трябва да е в извън работно време . миро това го е спазвал останалото е гадна плъзгава схема усвоена от Герберите за уволнение на честни хора . Браво на Ненков - умните хора а те са малко ще го разберат той не плаща данък обществено мнение .

Шкемби,и теб те наместиха...големият ваксър,га лишеже дуп@рите на щаба беше добър.А то така или иначе май си е повече по медиите.

Какво ти рече - отиваш, ама никъде не отиваш?? Това му е любимо - особно като демонстрираше невероятни умения по управление на ковид кризата?? От тогава се е скрил в миша дупка - та мишока е той, не е дорасъл за плъх кретена!! Генерал е колкото и банкята!!

Като иска да говори да стане говорител а не ужким лекар

Ей, чудеса направиха ОПГ ПП да активизират всички "спящи клетки".

Този последно комик ли е или доктор. Разбираемо е защо в болниците е мор.

Комичен доктор.

Трява ред. Ще ми се усмихваш и изразяваш мисли, на своя глава без да питаш началника- къде се намираш?

В една нормална държава всеки може да изказва лично мнение. Другото е болшившзъм/фашизъм/тоталитаризъм все едно...

Когато си под пагон, нещата са много различни. Никой не го е спрял да говори. Той има избор - дали да остане под пагон или да напусне. Човекът е направил своят избор. Иска да си плямпа и да лекува. Навсякъде ще го вземат, но вече няма да е под пагон.

В Америка всички доктори политиканстват и заказват тъпи вицове по цял ден. Ужас, сега разбирам защо е такъв мор в бг болниците

Да така е , НО това е ВМИ и там си има правила. Поведението на доктора в последно време говори, че хем ми се занимава с политика, ама не баш. Тук не става дума за мнението му по повод нашето здравеопазване. Става дума за друго или ако не ми изнася ще кажа, че ми се нарушава свободата на словото. Политиката е за политиците, а здравеопазването за лекарите. И по двете неща има много да се желае. Смесването не води до някакъв конструктивизъм и за това сме на този хал.

Ковидарите не се ли подкрепят? И двамата са противняри.

Ама , нидейти сега така вее. Той Черният генерал е сущий демократ! Не вервам той да спъва евроатлантическият път, и демократичните промени в България! Той да налага цензура - нееее, това е комлпот срещу Мутафчийски. Използват д-р Ненков, за да уязвят Баце! Браво доктор Ненков! Както винаги почтен и честен Човек!

Това освинено плямпало е следващата номинация за премиер на ПП И ДБ , след Денков ! За какво се прави на луд този хуморестик,че не изразявал политически позиции !

Или както обикновенно след разпада на по стария "нов десен" проект , това плямпало ще направи най нов десен проект да връзва баламите !

Ама ти верно си голямо плямпало! :-)

Не са харесали дебелашките му шеги! Всички да са живи и здрави!

Браво, докторе! Както винаги пример за достойноство!!!

Докторът прекали и е пример за достойнство ха, ха, ха. Сбъркан народ.

Познавам задочно д-р Ненков от изявите му най-вече в "Дарик радио" , които сега са ограничени само в петък сутрин, но имаше време, в което наистина се чудех как работодателите му( ВМА) го търпят, тъ като беше постоянното присъствие в "Дарик кафе" сутрин, и то не за "Здравна беседа", както се обябвява участието му, а за , меко казано идиотски разговори , изпълнени с дебелашки хумор, нецензурни вицове и просташки смях. Смятам, че наистина вреди на имиджа на ВМА, тъй като той винаги подчертава къде работи и не е коректно тази институция да бъде свързвана с подобен тип поведение, което е безобидно и дори симпатично за приятелски разговор, но не и за разговор в ефира.

Все пак ВМА е военизирана структура и трябва да има ред. Чест му прави все пак, че е напуснал, лекари се търсят навсякъде и не е прав да критикува Мутафчийски.

И тоя изперка! Да не са му предложили министерско кресло?

Не познавам д-р Ненков, но с медийните изяви не един път ме е разсмивал ( а не е ли точно това от което има нужда светът - повече усмихнати ). Не винаги съм бил на едно мнение с него по политически теми, но това не ми пречи да го уважавам като човек. Разбира се анестезиолози се търсят в България и той няма да остане без работа, но все пак поклон пред действията да отстоява позицията си. Докторе, омерзен съм от политическата обстановка в страната ( без изключения ), омерзен съм и от институциите ( вече нямат тежест пред обществото).

И ние сме омерзени от теб

Човека с главно “Ч” има морал и достонство …

Доктор Ненков даде прекрасен урок на всички какво се прави, когато някой ти ограничава свободата! Да е жив и здрав! А мишлетата нека си живуркат сгушени и приведени в жалките си душички!

Когато си в армията се подчиняваш на армейските закони. Ако е искал да си плямпа на воля, не е трябвало да облича униформата. Армията не е за всеки. В София болници да искаш. Но във ВМА трябва да спазваш определени правила. Трудно ви е да проумеете какво е това, но свиквайте. Навсякъде по света има закони - писани и неписани, които се спазват.

Познавам Миро Ненков, работихме заедно няколко години в миналото. Човек с изключително чуство за хумор и отличен професионалист като лекар. С лична позиция и мнение. А Венци М. си е типичен военен. Такъв е манталитетйт във ВМА, всичко е на команден принцип. "Като не ти харесва, напусни" - това е крилатата фраза от десетилетия. Повечето стоят и си трайкат, щото там им е играта. Аз лично, си бих камшика отдавна. От там, пък и въобще, щото не ме кефи да търпя. Гледам, сега и Миро напуска. Всеки си има път, живи и здрави.

Какъв "военен" е Муфтата?... Това че са му лепнали пагони, защото такъв е постът му, не го прави военен. А това, че се държи, като командващ армия е друг въпрос... И той е толкова генерал, колкото и оня дебел шлангаджия от Банкя, БорисOFF!

Много си прост Саше. Прочети (ако можеш) малко и тогава ще разбереш статута на военните лекари. Участието в мисии за тебе малко ли е?

Като ти гледам изказът, едва ли си бил лекар. Вероятно си бил санитар, но не е за теб тази професия. Теб те влече да си ТРОЛ. Харесва ти да пишеш лъжи за центове. Да ти спускат опорки. Аман от такива демУкрати.

Радев затяга примката ! Вижда България рамо до рамо с Русия и Беларус ! Слава на БКП !

На простия човек, всичко му изглежда просто, ясно и лесно... Да, за теб става въпрос!

Изключително противен, арогантен, тлъст тип с чугунена тлава . Имащ се за каймака... д-р НЯнков

явно лично го познаваш или просто и ти си от малоумните хейтърчета...

Но Д-р Ненков често прекалява с изявите и пресолява манджата. Да имаш собствено мнение не означава непременно да го развява по телевизиите. С това олеква.

Така де, само Балтов и оня с присадената коса могат.

Ако не си забелязал, д-р Балтов се отказа да е депутат, за да си работи като лекар

Браво на Юутафчийски. Прав е Мутафчийски, правилно му е поставил ултиматум да избира за кого да се грижи. Дали за пациентите, дали за избирателите. Сега си върши работата наполовина и като лекар и като политик, защото има половин работен ден като политик и половин работен ден като лекар. Половин свършена работа на практика е несвършена работа. Две напоюови а свършени работи са две несвършени работи. Или си "журналист", или си ТВ менте "експерт" или си политик, или си лекар. Не може да си всичко ефновременно. Смятам че е невъзможно хем да си по цял ден из разни ТВ, хем да лекуваш пациенти. Човек не може да носе 2 дини под една мишница. Деня е 24 чада, 8 чада сън, 1,5 чада хранене, 1-2 часа лична хигиена, 1-2 часа отиване и връщане от работното място. Остават 8-10 чада които са недостатъчни за да е хем политик и да работи за избирателите, хем да е лекар и да се грижи за пациентите си. Нито има достаъчно време за избирате си, нито за пациентите си.

A тогава Балтов как съвместяваше и като депутат и като шеф на най-голямата и единствена "Университетската Многопрофилна Болница за Активно Лечение и Спешна Медицина „Н.И. Пирогов”? По-малко отговорна ли е да си шеф на тази единствена в България по рода си болнца?

Направете си справка - д-р Балтов не е бил едновременно депутат и шеф на Пирогов

Във Фейсбук той (Балтов) благодари на всички, които са го подкрепили, и посочва, че е избрал професията си на ортопед пред депутатския пост, тъй като поради нормативни ограничения депутатът няма право да бъде на друг трудов договор, дори и да е лекар. Нo ne mu e попречило да се кадидатира, докато е бил?????

В мбал търговище няма анестиолози Идвайте ....

Да ама в Търговище нямате ТВ, по която да се изявява, нито МЗ, нито парюамент ... . Затова ще си остане в София. Където ще работи 2 часа в ТВ, 2 часа в парламента и МЗ като съветник, 2 часа анестезиолог в Медицинска академия, 2 чада за придвижване между 3-те работни места. Ще работи на 3 местс по 2 чада и ще взима по 3 бр. месечни заплати за пълен 8 часов работен ден.

Кой ти каза, че нямаме телевизия? Ние да не селските панелки на София из полета, че да нямаме телевизия? https://targovishte.tv/

д-р НЕНКОВ

От толкова шапкари на ръководни постове в държавата почти забравихме за Мутафчиев, но той пак напомни за себе си. За съжаление не с добро.

Евала! Миро е пич, за разлика от разни мишоци, овце и останал добитък.

Нормални е, кТо си в конфликт с ръководството и н най-смотаната фирма, е въпрос на време да те уволнят или да напуснеш по принуда или по собствена идея.

Разликата е, че ВМА не е частна фирмичка, а държаван болница, ама карай... Простотията вече всичко е приватизирала, включително и самата държава.

От сърце препоръчвам на д-р Ненков да се вземе в ръце и да свали поне 20 кг, защото диабетът и инфарктът чукат на вратата му. И да се занимава повече с медицина, защото политиката нещо не му се отдава.

Аз пък ти пожелавам, да му станеш пациент. И преди да те "приспи" , да му кажеш тези свои възгледи за телосложението му! Как си, добре ли си, да не те стяга гръдният кош?

Защо правиш глупости, бе докторе! Такъв специалист не трябва да се води по емоции. Връщай се - пациентите ти имат нужда от теб!!!!

Ненков: "нашият президент прилича на руски генерал, че премиерът Борисов е манипулатор, че главният прокурор е слаб актьор - неща, които аз мисля" https://bgnes.bg/news/d-r-miroslav-nenkov-napuska-vma-zabranili-mu-da-izkazva-mnenieto-si/ https://www.mediapool.bg/d-r-miroslav-nenkov-napusna-vma-zaradi-zabrana-da-govori-v-mediite-news348175.html А пък Мутафчийски е добър лекар, но стана рицар на Румен Ралчев от УБО. По същия път мина и Маргарита Попова, иначе читав юрист, говорител на Борис Велчев и вице на Плевнелиев.

Аман от "разбирачи". Браво за постъпката докторе!

Другарю Ненков, цирк Балкански търси клоуни, които са с тапия за анестезиолог са с предимство!

от кво лекуваш хората, кажи му анестезиолог и не го обиждай повече

Ако ти се наложи операция няма да допускаш кикакво анестиолози до себе си. Тъй де...нали не са доктори

Тоя ми харесваше като клоун по дарик, после стана ваксинатор и ми опрптивя

доктора да си е доктор, даскала да си е даскал, инженера да си е инженер... за празните лакърдии си имаме политици

Който му църка в ушенцето, ще му се изцърка и на друго място ...

Я да чуем какъв добър доход си изкарвал???? Не си ли бил на заплата.

Айде стига завист. Стани анестезиолог и изкарвай и ти добър доход.

Какво биха казали на битите под колоните младежи протестиращи срещу модела на ББ, ПП. ДБ,които правят с него общо управление???

Не съм д-р Ненков, но бих ти отговорил така - Дръж приятелите си близо, враговете още по-близо

Тоя ще е поредния който ще прави партия....

Те с Мишо Дюзев, Иво Райчев и Шкумбата отдавна имат партия, партията на веселяците. Кефят ме.