Д-р Кацаров разпореди анализ на системата през епидемията заради многото жертви

Националният център по обществено здраве и анализи трябва да предаде доклада си в рамките на 30 дни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ехаа, това също е свързано с подготовка за изборите...

От служебния кабинет се скъсаха от проверки и нищо не намериха- само празни приказки. Досега нищо смислено. Дайте им по едно златно кюлче на тези министри, че да направят нещо полезно.

Смъртността е висока, защото се изчислява СПРЯМО РЕГИСТРИРАНИТЕ ОТ КОВИД. В МОЕТО СЕМЕЙСТВО САМО 1 СЕ РЕГИСТРИРА , А ОСТАНАЛИТЕ 4 БРОЙКИ НЕ СЕ РЕГИСТРИРАХМЕ, ЗАЩОТО НИ БЕШЕ ЯСНО ЧЕ Е КОВИД. ИЗЛЕКУВАХМЕ СЕ САМИ. НО СПАЗВАХМЕ ДОБРЕ ПРАВИЛАТА И НЕ СМЕ ЗАРАЗИЛИ ДРУГИ ХОРА. ТАКА ЧЕ ВСЪЩНОСТ СМЪРТНОСТТА Е ВИСОКА, ЗАЩОТО Е НЕПРАВИЛНО ИЗЧИСЛЕНА СПРЯМО ПО- МАЛЪК БРОЙ ХОРА ОТ ДЕЙСТВИТЕЛНО БОЛНИТЕ.

Крадецът вика дръжте крадеца...

Този "умник" Кацаров, а най-вече тъпака-президент искат да се изгаврят с труда на едни от най-големите специалисти в България! И кой ще ги проверява - германци или някакви извънземни? Или може би Мангъров и други подобни, които обясняваха, че няма пандемия и няма защо хората да се пазят. След такива приказки по медиите младите заразиха родителите си, бабите и дядовците си. После защо има висока смъртност.

Тия единствената им работа е да се опитват да дискредитират баце и компания (т.е. да му вземат гласове за изборите). Нещо полезно за народа?

До тук всичките проверки и разследвания на служебния кабинет се иказаха кьорфишек. /Като самия служебен кабинет и вижда им.

Е, това вече наистина започва да намирисва на реваншизъм. Но казано е в онази стара мъдрост: "Прекаленият светец и Богу не е драг".

Има увеличена смъртност, нека да се разследва, да се види дали са от Ковид или от друго. За едно убийство се прави разследване, а не за хиляди. НОЩ, Мутрафджиев и останалата банда имаха безкрайна власт, но носят и наказателна отговорност с нея. Не може в Беларус, Танзания, без мерки да има нормална смъртност, а при нас увеличена. Нещо не са правили както трябва. Едно от нещата дето всеки забелязва е това дето от идиотизъм лишиха възрастните от ваксина, тези дето умират чакат на равно с разни млади служители. В моята работа, два пъти правеха списъци и се ваксинираха разни льольовци, реално нечии родители са умрели докато са чакали реда.

Спомнете си каква "подкрепа" дадоха същите тези дето разследват. Саботаж през цялото време а сега комисии. Да бяха помогнали с нещо!

Чудя се, кое преобладава в този човек и колегите му от кабинета, тъпостта или наглостта.

Мангъров ще го разследват ли? Или той е председателя на комисията към Народния съд?

Защо се правеше на малоумен и есента не въведе маски в училище. Ясно защо - тулупа му е заръчал да прави стаден имунитет. АРБАЙТ АРБАЙТ ТОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ХИЛЯДИ СМЪРТНИ СЛУЧАИ

ама си си говедо от стадото

Млъквай гербераст сплескан

си от новото нормално. боклук

Ха! Имало качени данни и за смъртността през 2 021 г. От началото на годината до втората седмица на май, вкл., СА ПОЧИНАЛИ 55 323 души. Спрямо 40 541 души за същия период през 2020 г. Разлика - 14 783 души. :( П.П. От началото на пандемията КОВИД жертвите са 17 637 души.

Егати чудото.най обикновен доктор(ама комун...ст) ще проверява един отбор професори,ами че те защо са станали доценти и професори?

С ВСЯКА проверка СЕ ПУКА по 1 ГЕРБ-ав БАЛОН. АНАЛИЗ на здр. обслужване за периода 1 март 2020 г. - 31 май 2021 г.?! Подкрепям с 2 ръце! ... Засега статистиката дава данни за мин година: СМЪРТНОСТ 2019 г. - 108 083 души; СМЪРТНОСТ 2020 г. - 124 083 души. През КОВИД- ната 2020 г. са починали 16 652 души ПОВЕЧЕ, от които САМО 7 515 души от КОВИД. През 2021 г. ТЕНДЕНЦИЯТА на смъртността няма да е по-различна. Например, през последната седмица на март 2021 г. СА ПОЧИНАЛИ 3 977 души спрямо 2082 души през последната седмица на 2020 г. Почти УДВОЕНА СМЪРТНОСТ. :( ... Да благодарим на Спасителя и годжитата!

Нали вашият гуру , каза че вирус има само на жълтште павета , точно на трети март 2020 г. Пак удобно забравяте ...

Мне, драга госпожо, драга манипулаторке/ функционална неграмотнице, според Банкянското ти ГУРУ КОВИД НЯМАЛО на ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА. КОВИД имало на Шипка. Та, Гурото ти ЗАТВОРИ ПАРКОВЕТЕ и ПЛАНИНИТЕ и НАБУТА здравите с болните НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА. РЕЗУЛТАТ - КОВИД смъртността Е ПО- НИСКА от смъртността ЗАРАДИ КОВИД МЕРКИТЕ.

И мафиоти.Финандовивя и икономическия са навързани като черва и двамата със съмнителни бизнеси и неплатени данъци.Другите ДС ченгета с отнет достъп до инфор., А Румбата назначен от руските тайни служби и избран от неграмотните и малоумни българи, който и сега не могат да вденат , че им промиха гладките мозъци и ги прецакват за кой ли път

сама си носи кръста

Голям кеф как гербарите вият на умряло!!!!

за изключително интелигентното изказване по темата. Вашето мнение е ценно за нас.

За съжаление в страната взе връх по-простата, цинична и чалгализирана част от обществото! Пир по време на чума! Кой оцелял - оцелял.! Жалко, че си отиват невинни хора заради простаците.

Точно заради невинните, които си отидоха заради мерките се прави това разследване и НОЩниците ще си платят с лихвите!

Кацаров и Мангъров са лично и пряко отговорни за високата смъртност с приказките си,че мерките са ненужни,че ковид е леко грипче и т.н.! По най-безотговорен начин насърчаваха българите, които са против ГЕРБ, че пандемичта е измислица на Борисов. А сега “ваксинирайте се, друг наюин няма„ и ше проверяват НОЩ. Кацаров е за разследване и за съд!

Тези червени подлоги назначени от редник Радев, много си повярваха нещо. Гадовете трябваше само да гледат и да организират изборите. Видяха малко власт червените злобари и .... Лесно е с информацията, която разполагаш днес да търсиш евентуални грешки от вчера. НЕКАДЪРНИЦИ НЕЩАСТНИЦИ ЧЕРВЕНИ

На министъра нищо не му е ясно от статистиката като наука. Иска за изкара че видиш ли повече умрели има сред възрасните защото ваксинацията не била по неговия модел но без да казва какъв модел предлага, какво разпределение о още куп други неща. С две думи поръчкова тъпота целяща да докаже нищо. Необходим е много по сложен модел в който се реализират условни вероятности не само мераци - но това не е по силите на тоз глупак. Без да каже и публикува модела по който ще оценява ефективността на мерките приказките му са предизборна пушилка за неукото и затъпяло от чалга население.

Как е новото нормално?

Като чета коментарите ,стигам до извода, че Бойковизма е още жив и трябва още много да ги пръскаме с Райт ! То бива, бива геноцизъм , но да има хора, които да го защитават , ми идва малко в повече !

Ами алтернативата я виждаме в момента и тя не струва!

Супер е алтернативата! Щом гербарите вият на умряло, значи работата върви!

За последните 52 седмици според НСИ са починали над 140,000 човека. Обикновено в България смъртността за една година е около 107,000. Редно е някой да даде обяснение за 30% по-високта смъртност. По този показател ние сме №1 в светаа!!!

Мангъров? Шипка? Фейсбук бабаита?

Да не би да смяташ , че по време на пандемия смъртността намалява?!

В сумати държави където нямаше мерки смъртността не се качи! Смъртността се качи жестоко, когато започнаха ваксинациите!

глупости

Колко грозно да тръгнеш срещу колеги, които имаха смелостта да поемат отговорността за борба с пандемията, макар и да са допуснали грешки....

Смели? Каква смелост намираш в хипохондрици, които всяват масова паника и психоза? Затвориха народа, забраниха му да се лекува, психясаха децата! Само СТРАХЛИВЦИ поробват ближните си, заради собствените си страхове!

Правим се че работим, а само отчитаме дейност.

Ако само се правеха че работят гербарите нямаше да вият на умряло.

цял живот градиш една къща и накрая видиш как минава валяк през нея, няма ли да виеш на умряло? Комшииката пита.

Каквото повикало, такова се обадило! Гербарите и НОЩ бяха валяка който разруши моята къща! Няма прошка за тяхните грехове!

глупости Кое разрушиха?

Ха, е сега става интересно ! Май ще се окаже, че НОЩ и Правителството са извършвали дейности, които са предизвикали по-голяма смъртност - не от вируса, а заради вируса ! А за причинена смъртност от този порядък, който ни класира на първо място в света , пречинена умишлено или от некадърност се лежи доживот в затвора ! Ало, Мутафчийски, не се готви за президентския пост, а за компания на бай Ставри !

Тъпак! Много лесно раздаваш присъди, никому неизвестен панелен таласъме.

Най нежното което ще му кажа - ГОЛЯМ ПРОСТАК!!!!!!!!!!

Чакам с нетърпение да видя заключенията на този доклад. Дано да е обективен и да казва истината, а не да е тенденциозен и политически мотивиран. При цялото ми уважение към НОЩ и наистина оценявам колко много направиха за нас, макар че една голяма част от народа май не го оценява, когато си бяха за критика, от мен си я получаваха. Това, че бяхме на първо мсто по смъртност от ковид в света, беше просто покъртително. Интересно е да се разбере на какво се дължи и най-вече как да бъде избегнато в бъдеще.

Отговорност за ваксинирането е на Стойчо Кацаров. Ако не се ваксинират хората при наличие на ваксини, този юнак трябва да бъде съден за всеки починал и за геноцит

Всички ваксъри трябва да са осъдени за ГЕНОЦИД!

Как е във вашето нормално?

Не познавам колега лекар, който да има симпатии към така наречения служебен министър, няма такъв! Не разбирам от политика, но миналата година спора с него ни беше , дали има Корона пандемия, а при положение, че очевадно умираха хора без придружаващи заболявания пред очите му, споделяше тезата на някои другари, а ваксина сложил ли си е, че има претенции да управлява ваксинационна кампания ? Стига политика, малко по- човешки ще помоля !

"очевадно умираха хора без придружаващи заболявания" Очевидно не си лекар!

Другарю и ти ли ? Грипче му е майката ;)

За мен е лека настинка, за тебе не знам. То болните от болести не се отървават.

" Известният съдов хирург доц. Димитър Марков почина внезапно на 53 г. " Ето това разследвайте и вкарайте виновниците в затвора!

Радев на Шипка ще го разследваш ли. А война на естонците ще обявиш ли? Мишок

Е тоя измислен доктор е един от най-големите виновници за високата смъртност.Заедно с тези дето палеха маски и твърдяха че няма вирус.

Другарю Кацаров, щял си да правиш ревизия на НОЩ и на това което е направено от началото на пандемията досега. Няма лошо. Мога ли да ти отпера обаче един въпрос в глухата ушна мида? ЗАЩО по времето на бившия министър Ангелов когато недостигаха и ваксини на ден се ваксинираха по 40 000 души, а по твое време, когато сме заринати с ваксини - само по 20 000? Питам и отговор от идиот като теб не искам!

Вземи си за съветници Мънгъров и оня Чорбанов с прашките на главата. Хората умряха заради такива като вас. Бандити

калинките се насраха! да беше имказал да пият по 10 кафета и по 10 сверки,щея дъ гу носят ?

Глупости дрънкаш. Наплашиха населението с брифинги и трупове, отказаха да ги лекуват за други болести, а лечението по тел.беше върха на сладоледа.

ще разследва ли Радню и Естония?

Браво! И най много да гледат обществените поръчки ....

Национален център- някое НПО ли? Той Кацаров не е виждал пациенти, само НПО та.

Наглост, твоето име е "служебно правителство"!!!!

да проверят себе си и ролята си на саботьори, заедно с Мангъров, Чорбанов и Чолаков.

Понеже няма какво да намерят,понеже лъжат и внушават всеки ден и после сами се издават,понеже бизнеса им скача защото не им помагат,понеже от НАТО,ЕС и ОЛАФ спират достъпа им до информация заради уволнението на шефа на ДАНС заради шпионина Радеф и Ражков, понеже от ЕС са им дали сигнал,че ще спрат парите и им остана само за тази криза да се хванат. Ами сори ,но и тук се справиха, а и бяхме с най-най либералните мерки.Хората измряха,защото са прости и нямат лична хигиена и лична здравна култура.Лекуват се с ракия и сланина и после докторите им виновни. Този министър сега лично отрича ковид19. Но.....нищо.Нека се изложат и този път ,но сега цялото медицинско съсловие ще ги съсипе.А този.....този няма да е лекар и на кози след като е в услуга на Радев. Проклина ги всички до 99 коляно.

искрено ти съчуствам не ти е лесно ... видно е

Аз не ти съчувствам,а ми е жал за теб.Всички в подкрепа на Радев и този пуч сте прости,тъпи и неграмотни. Я,кажи...онзи с пъпките ,престъпника като те плющеше хубаво ли ти беше?Че сега много се извиси да даваш на хората оценки. А,ти започна ли да издаваш касови бонове или още апарата ти е за парлама?

на сериозно,май? Зяло правителство,щял да проверява? Смешник!

Нищо няма за анализ. Анализирайте болнята фантазия на Радев, нанесла повече щети за 5 години.

ефекта на Юмручето, Шипченския вирус и вирусите Бабикян и Манолова?

Да проверят ботоксовия министър за кокаин, тоя шмърка повече от Коцето петък в студентски град!!!!

При равен брой заболелисъс тези вБългария и в в Италия, и в Германия, и в Китай, и в Русия имаше по голяма смъртност, значи проблема не е в здравната система, а тези които искаха д ае сринат за да вземат властта

Ами ще ви кажа кво стана, хората дето искаха да асе ваксинират искаха да бъде с рнк ваксина ама те ги стискаха или не купуваха от тях а ни предлага само от ТРОМБО зенеката. В резултат малко ваксина и много умрели. Отделно мерките им за безопасност бяха ниско ефективни

е сега като има РНК и имаме много ваксинирани и? глупости.