Covid удари шофьорите в градския транспорт във Варна

В пиковите часове сутрин и вечер автобусите, които обслужват някои от по-натоварените линии, са препълнени и пътуването се превръща в кошмар

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да те пак издържа ха дълго да не се разболеят. Може да отпаднат някой спирки който са близки една до друга. Така може долу - горе да са в график и да не се претоварват. Сега с учениците е лудница вече.

Прави ми впечатление,че преобладаващата част от шофьорите са в пенсионна възраст!Няма ли млади хора ,които да поемат щафетата?Докога ще бъде раздувана администрацията във фирма Градски транспорт?Ако се намали броят на канцеларските "мишки" ще се увеличи заплащането на шофьорите!

Знаете ли колко много молби има за шофьори,но двамата бивши военни и вече пенсионери,които са начело на фирма Градски транспорт работят по симпатия и с рушвети и не вземат" кой да е" .Златев само реве ,че нямало кандидати...толкова няма ли квалифицирани млади хора,ами ги държат тия двамата?Те си знаят кои са!

там имаше автобусни линии с годишно разписание: автобусите минават на 40 минути през деня, а след 20:30 ч. само два курса през 1 час. И бяха доста пълни в определени части от деня.

ВАКСИНИРАНИТЕ СА ЗАРАЗНИ И ОПАСНИ ДОКАЗАНО НА ПРАКТИКА И ПРИЗНАТО В ДОКУМЕНТИТЕ НА ВАКСИ КОМПАНИЙТЕ! Та по логика боцнатите трябва да бъдат изолирани и маскирани качествено, а не са, до кога? Ваксинно Разпръскване (ВИДЕО-БГ СУБ) - МЕГА ВАЖНО ВИДЕО ЗА ВСИЧКИ ПРЕДПАЗИЛИ СЕ ОТ ОНОВА В СПРИНЦОВКИТЕ ЗА КОЕТО НИКОЯ ВАКСИ КОМПАНИЯ НЕ ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ и ПО ЛИСТОВКА ИМА ПРИЗНАТИ ДЕСЕТКИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТА!!! https://bit.ly/VaxxSheding (ВИДЕО БГ) ВАШИЯТ ИНФОРМАЦИОНЕН ЩИТ СРЕЩУ ВАКСИНАЛЕН ГЕНОЦИД! ВИДЕО С ВСИЧКО ВАЖНО ЗА ИСТИНСКИ ИНФОРМИРАН ИЗБОР. (Заб. Пуснете видеото на цял екран или във фрейм за да вижате напълно субтитрите.) https://bit.ly/shtit-ot-genocid

Доста пътници изобщо не носят маски (особено сега като няма продавачи на билети в автобусите, не че и те кой знае колко ги контролираха), а и малкото, които носят - ги носят под брадичката. А шофььор да носи маска както трябва (да покрива носа) аз поне не съм виждал, най-много някой заблуден да си я сложи на устата. А шефовете се правят на изненадани, майтап :)

Я карай ти 8 часа с маска бе толуп. Шофьора не диша към теб ти му дишаш и кашляш във врата.

Аз пък не съм видял шофьор на градски автобус със маска. Висят там едни ленти, не разрешаващи слизане от предна врана, това са им мерките. Вместо спредери за дезинфектант- едни пръскачки, неудобни за ползване, от които по-вероятно е да се заразиш, отколкото да си дезинфектираш ръцете. Маските на пътниците са пожелателни, дори контролата ги носи проформа, под носа.Е, какво очаквате да стане-само чакайте да видите от 15 Септемри като тръгнат учениците какво чудо ще стане с тия претъпкани автобуси.

Ганю антиваксъра вирус не признава. Какви маски, какви пет лева.

Не знам как е във Варна, но в София защо се позволява качване от предната врата и то без маски?

ЗАВРИ СИ ПАРЦАЛА В ЗАДНИЯ ДВОР

Миризлив ли ти харесва да си го слагаш

Искаща да внуши колко е опасен Ковида, и колко заразявало пътуването без маски... А всъщност е гочно обратното от 355 шофьори само 10 са хванали Ковид.. При това че за ден през автобусите минават десетки хиляди хора .. Смееех драги зрители ...

ПОЛОЖИТЕЛНИЯ ФАЛШИВ ПИЦИАР НЕ ОЗНАЧАВА АБСОЛЮТНО НИЩО, ОСВЕН БОЛНИЧЕН

е и билет за освобождаване от ваксинация. Поне за половин година!

Това са 3% болни от шофьорите, малко ли е ?? Колко % според тебе трябва да са болни, за да се вземат мерки ?? 100% ??

От 27 - 10 са с Ковид. Да погледнат останалите 17 защо и от какво са в болнични. Че са със 170% повече от тези с Ковид.