Covid-19 може да предизвика и импотентност

Изследвания установили увреждане в кръвоносните съдове на половите органи на пациентите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма проблем момчета! Ние ваксинираните ще помогнем на жените ви ;)

Пост Ковид: "Бейби, ако го обичаш мек шъ тъ побъркам" :)))

Жената може да закъса,ама всеки с проблемите си.

дреме им на блгарските "мъже". Те и така не могат да го вдигнат освен на ръчна пред някой сайтове. Да не говорим за мъжко поведение - няма такова нещо. А да си МЪЖ не е само едно пишле подарък от тати, а начин на поведение. Така е - това им е най-малкия проблем.

15% редукция чрез ваксиниране, 50% чрез стерилитет и ще се постигнат онези 500 милиона написани на монумента в САЩ.

Егати, цирка изпростя съвсем!

“Импотентност” и “еректилна дисфункция” са две съвсем различни неща, драги ми списвачи. Едното засяга възможността на пениса за ерекция, а другото - спермогенезата. Казано на на разговорен език, това, че пишокът ти не ти става, не значи, че не можеш да имаш бебета.

Бъркаш.Импотентност значи ,че не го вдигаш или втърдяваш достатъчно,а еректилна дисфункция точно нарушена ерекция т.е. същото. Сперматогенезата няма нищо общо ,тя е свързана с оплодителната способност

Ти толкова подробно му обясни , че нищо не разбира че съвсем ще му спадне !!!

Антиваксърите определено са умствено импотентни - на едно интелектуално равнище с плоскоземците.

Цитат от книгата на Жак Атали: Жак Атали е съветник на Франсоа Митеран (бивш президент на Франция) и е написал това през 1981 г. "Бъдещето ще бъде за намиране на начин за намаляване на населението. Ще започнем с възрастните хора, защото когато човек е над 60, 65 години, живее по-дълго, отколкото произвежда и излиза скъпо на обществото. После слабите и после безполезните, които не допринасят с нищо за обществото, защото стават все по-глупави и ненужни. Евтаназията се отнася към тези групи; Евтаназията трябва да бъде съществен инструмент за бъдещите ни общества във всички случаи. Разбира се няма да можем да можем да екзекутираме хора, или да организираме лагери. Ще се отървем от тях, като ги оставим да повярват, че е за тяхно добро. Твърде голямо и в някаква степен ненужно население е нещо икономически неизгодно. Социално е много по-добре човешката машина да спре рязко, отколкото ако това се прави постепенно. Няма да можем да направим тестове за интелигентност на милиони и милиарди хора, можете да си представите това! Ще намерим или предизвикаме нещо; пандемия, която е насочена към определени хора, истинска икономическа криза, или вирус, който ще засегне възрастните, няма значение, или слабите и страхуващи те се, които ще поддадат. Тъпите ще повярват и ще поискат да ги лекуват. Ще сме се погрижили лечението да бъде планирано, лечение, което ще бъде решението. Така подбора идиотите ще си направят сами, сами ще отидат на заколение " Този фрагмент е събран в книгата му "Кратка история на бъдещето", издадена във Франция през 2006 година."

Тъй като тази важна новина се появи повторно, реших да напиша своя коментар повторно :). Вярно е! Всичко в статията е вярно! Преди 6 дни навърших 76 години и вече не ми става. Вероятно тази зима съм изкарал коронавируса безсимптомно, защото друго обяснение не намирам! Хора, ваксинирайте се, да не ви се случи както на мен! Ех, защо вместо да се плаша от броя на умрелите и разни кръвни съсиреци след ваксиниране (и то 1 на милион) не се ваксинирах още с първите зелени коридори, а чаках да ми дойде редът :(. Сега до смъртта си ще съм импотентен, а каква хала бях като млад. Истински робот!

може - при ваксинирани, които не са ваксинирани защото това не са ваксини, ами са морски свинчета в най-големия експеримент предприеман с цел контрол над човечеството

НЕ " може" , а това е ЦЕЛТА - Архитектите зад това нямат смелост да започнат воина за да заличат половината население на света ( защото НЕ им трябва) - НЕ само онзи от Казан смята че сме "биомаса" - Така мислят и световните политици , но знаят отлично че една война ще ги ИЗТРИЕ и ТЯХ от лицето на Земята или ще трябва да живеят със крадените си пари в БУНКЕРИ ПОД ЗЕМЯТА до края на ЖАЛКИТЕ си АЛЧНИ животи и затова използват МРЪСНИЯ и ТИХИЧЪК ГЕНОЦИД типичен за Нацистите през ВСВ - НИЩО НЕ Е ПО-РАЗЛИЧНО !!!!

Хаха, ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ, за ДА НЕ СТАНЕТЕ ИМПОТЕНТНИ?! Медицинската мафия прекрачи ВСИЧКИ ГРАНИЦИ и вече си прави АНТИреклама.

С новата си подобрена формула, ваксината на "Астра Зевзека", премахва дори котлен камък от вашата пералня.

Което означава, че и ваксината може. Това ще го публикувате ли ?

Абе то и от храненето може да се задавиш и да умре, но се случва далеч по-рядко, отколкото ако не се храниш. Стига да си наясно, че рискът си заслужава.

На болките в кръста да попитам как влияе? Дя се пазят ли хронично страдащите от дископатия и ишиаз? Благодаря предварително! Стамат Гр. Омуртаг

Е това вече ще накара батките да се ваксинират ахахахах. Вижте го мазния индиец в интернет ash tewari.

Ей така се прави пропаганда.

Е чак сега го казахте бе. Аз това го хванах още миналата година. А на жената и пресъхна сливата след ковида. Още ползвам външни овлажнители, ако изобщо дигна самолета де, хахахаха.

Вероятно пациентите са 90-годишни ! Аууу, колко страшно. Зазиждам се вкъщи за да остана жив и здрав.