Covid-19: Ето как вирусът може да "надхитри" ваксините

Намираме се в критичен момент от битката срещу пандемията – на трескава надпревара между ваксините и мутациите на вируса. И въпреки напредъка, крайният успех не е гарантиран. Има три пътя вирусът накрая да надделее.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно, защо се показва снимка на вирусът на СПИН (AIDS) ?

Понеже срас-ков-2 още не е филтриран. А и вирусът на СПИН - май и той.

Носете си маските дори и на плажа. Вируса не подбира и удря всеки и всичко. Ако е възможно не се доближавайте до роднини и приятели ,дръжте дистанция. Стойте си вкъщи и чакайте заповеди по телевизора . Борбата срещу вируса тепърва предстои.

Какви ваксини ????? Вируса мутира десетки хиляди пъти.

При вируса - всеки един нов заразен човек = 1 поколение (вирусно). При хората - едно поколение се сменя на 20-25 години (е... при циганите и на 11...).

Наскоро в Индия милиони вярващи се събраха на религиозен празник, след което мнозина се разболяха.

Гледай твоите майка и баща, нищожества, създали още по-голямо нищожество като теб да не се разболеят... пък току виж и ти се разболееш и умреш няма да се намери поп, който да те опее. Ще трябва да ти сложат свастики на гроба вместо кръст :)))))))))))))))))))))))))))))))

Еййй, лошотия до шия! Не спряхте с мантрите си! Ами, неговите майка и баща и на тези на други хора, също и самите хора, много хора се разболяхме и оцеляхме. Престанете да говорите само за смърт, има и такива случаи, но не са по улицата, както се твърдеше, че яко ще се мре!

кой какъв е и кой е нищожеството, "байчо"...

Като се разболяха - какво? Кашлят ли? В Индия принципно и преди ковида яко се мре. От мизерия, респективно - паразити, не от друго. И откакто нарекоха грипа, аскаридозата, ларингита, туберколозата и т.н. с кодовото име - ковид и взеха да настояват, че се предизвиква от смъртоносен вирус (който странно защото при повечето хора е напълно безобиден), логично в Индия да започне яко да се мре от ковид. И понеже става дума за огромна човешка маса, то трябва да се ваксинира. Ето какво смята по темата великата душа (Махатма) Ганди: "The vaccine is a filthy substance, and it is foolish to expect that one kind of filth can be removed by another."

вирусът няма да бъде скоро преборен. Трябва обаче наред с разработването на ваксини и на лекарства, да се започне създаването на по-ефикасни защитни средства, като маски и други облекла. Ще прозвучи на някои хора смешно, но трябва да се започне производството на леки противогази, които да са прозрачни, да не прилепват плътно по лицето, за да може човек да бъде разпознаван. Да имат микрофони, говорители, вентилатори и т.н. Ще приличаме малко на космонавти, но то ще е за кратко. Който иска да носи, който не иска, си поема риска и не носи.

Стига сте умували, не стойте , ами отивайте да се ваксинирате.Сега поне има избор на ваксини. Няма заради такива философи това чудо да ни блокира още никой не знае колко.

Само дето това не са ваксини. Евентуално биха могли да станат такива след 10-тина години, когато/ако безопасността и ефективността им бъде доказана.

Той вируса ще те чака 10 години..

Те не са го пуснали вируса за да ни отблокират набързо...

Че 10% от хората не ги хваща никаква ваксина, още поне 40% имат аутоимунни заболявания и са алергични, което значи, че не трябва да се ваксинират. Щом ни бият това, за което не носят никаква отговорност, коцто има акъл - да прави изводи!

Ти със сигурност не си от теза с акъл

Мил му е живота, пущинката! Не го е срам!

вируси е имало много преди да се появат хората и ще има още дълго време след като изчезнат

Имало е и така живите същества се усъвършенстват, защото по-неспособните умират. Но това е висока цена.

Ами това отдавна беше ясно. Както Мангъров и другите по-читави обясняваха, че никога не се прави имунизация по време на пика , но явно целта е друга да се удължи живота на вируса

Имунизация - да се чете ваксинация

Журналистите на DW се тресат от страх, че ваксинираните все пак ще ги стигне Ковида. Не може ли да пишете най-отгоре че матералът е на Дойче веле та да не губим време да го четем?

Едно е ясно , че през лятото вирусът ще мисли как да надхитри ваксините , но наесен ...жална ни майка

Журналистите умират от страх, че ваксинитв убиват дойната крава наречена Ковид, Сега ще четем фантастики и филми на ужасите до второ пришествие.

оправия няма да има ... подготвят ни постепенно за прекрасният нов свят

Вирусът, който ЗАОБИКАЛЯ ИМУННАТА СИСТЕМА - мократа мечта на фармацефтичните компании. А бе изроди, като заобикаля имунната система, директно ли ще го убивате. Нали и ваксините, в края на краищата разчитат на имунната система. Четиво за олигофрени. Тактично са се позовали на DW в края на статията. Ако беше в началото, никой нямаше да я чете. Но от коментарите се вижда, че макар и читатели на дир-а, хората имат здрав разум.

Глглупист

В момента смъртността в Индия на 1 млн. население е десет пъти по-малка от пика на смъртността у нас. Със здраве .

битката срещу невидимия враг ще продължава вечно и овчеството ще се бие до последния човек

Трябва да се чете "между редовете". Цитат от публикацията: "Освен това тези ваксини само за няколко седмици могат да бъдат напаснати към новите варианти." Въпрос: Как точно става напасването?

тия дето пускат новия вирус требе да знаят кви са разликите и съответно пускат нова ваксина...

Ако не бягаше от училище сега нямаше да се излагаш по форумите. Новите РНК ваксини използват код, подобно на компютърна програма. Разбира се първо трябва да видят с какво е уникален новия вирус за да зададеш противодействието. Задаваш каква да е последователността на молекулата и почваш да правиш новата ваксина. Мина времето на ваксините, които малко или много се разчиташе и на доза късмет. Но докато има много умни хора, които знаят какво правят, има и такива, които само могат да четат и да пишат.

Рзбрахме. Тези убиват от първия път.

Объркал си се! Не си ги учил в училище тези митове и легенди. Нещата не стават така просто. С вълшебна пръчица (компютърна програма) стават нещата само в приказките (филмите).

Като използваш компютъни аналогии - нали знаеш че колкото повече програми му слагаш , толкова по бано почва да работи, и често почва ка крашва... Така че си слагай ваксини на всеки 3-6 месеца щом те кефят!

От сега нагаждат нещата така,та на есен да кажат,че има нов мутирал щам и да налагат нови локдауни,като прекарват хората отново да се реваксинират,докато не съсипят животите ни...

Кои са тези дето нагаждат нещата? Пак Бойко ли ги нагажда??? Еййй... тоз Бойко бе... На цял свят нагажда нещата....

Ами време е всеки да си седи на континента ако трябва и десетилетия ако това е цената. За какъв ни е свободно движение из континенти ако всяка година ще идва нова мутация от някъде и половин година ще седим по къщите.

Поредната "приказка за идиоти", съчинена от Дойче Зеле....

Както ни подготвяха за маските, мерките, ограниченията, домашния затвор, ваксинационния паспорт и др., така сега ни подготвят за следващата ЛАБОРАТОРНА мутация на заробващия вирус. Те не ни взеха само парите - взеха цялата планета Земя за тях! Взеха и животите на милиарди хора, като ги превърнаха в работещи РОБИ!

Има и четвърта опасност! Тази, четвъртата опасност, е от реакцията на организмите на самите ваксинирани и как те влияят на на вируса - дали изцяло го лишават от или му осигуряват възможност да мутира ! 10% от населението на света е сериозен инкубатор ако се окаже че ваксинираните не лишават от, а помагат на вируса възможност за нови проявления и мутации!

Разкарайте се с този насран вирус вече, само олигофрените ви вярват не видяхте ли.

Ха се появи "ха изби рибата" и всички други болести изчезнаха от света и направо се "трансформираха" в ковид!

ЦЕЛТА ИМ Е ДА ВИ УНИЩОЖАТ ЖИВОТА И ДА ВИ ВАКСИНИРАТ ВСЕКИ МЕСЕЦ СКОТОВЕ!

Къде са обикновените грипни щамове? Или Ковид 19, ги е надхитрил и тях?

И пак DW-любимият източник на дирниците. В написаното има логика, но все още има мислещи хора, които започват да си задават все повече въпроси. Като започнем с невижданото в природата "съвършенство" на ковид 19 в сравнение с други вируси - причинители на различни заболявания. Или върху тенденцията да бъдем убеждавани от налагащо се до безкрай имунизиране - при това само с отбрани ваксини. И кои да са те . за Европа решава през главите на националните правителства и органи вездесъщата ЕВРОПЕЙСКА КОМИСИЯ, като сключва обвързващи ги договори за години напред. А възможните отговори не са толкова трудни за всеки, който има нещо в главата си и желае да го използва.

Всичко това звучи интересно, но и доста отдалечено от реалностите. Защото населението на Земята е над 7.6 милиарда човека. Практически няма как това население да бъде имунизирано почти "едновременно" - т.е. за кратък период от време, с което да не се позволи на вируса да мутира достатъчно бързо за да ги "заобикаля". И реално, обречени сме да се имунизираме периодически, но (както става и с ваксинирането срещу сезонните грипове), ефектът няма да е пълен. Вирусулозците имат една доста зловеща "шегичка", която гласи "Следващата пандемия е на две мутации разстояние."

Ало до дървените философи! Да разчитате, че ваксината само ще спре заразата е като да разчитате, че колана ще предпази да катастрофирате! Това са средства да ви предпазят, но за да се опазите се иска съответната култура на поведение!

Понеже не съм на твоя акъл, смятам, че колана ще ме предпази от умиране, не от катастрофиране. Също както и ваксината ще ме предпази от умиране, а не от заразяване. Да ти имам аналитичната мисъл, гений такъв!

ама надали....

Ще ми надхитри kypa :)

Слагайте още и още ваксини. Дали са добри никой не знае нали не са тествани на хора. Но нищо слагайте ги и ще се оправите дали наистина или в гроба ще сте по добре

_stankow

Сега вирусът ще се спука да мутира. Зорлем ще го накарат, ако не ще ! И нови ваксини, нови, нови, по две, по три дози, през месец. Изпуска ли се бизне за сто милиарда (заедно с тестовете) ? :)

Значи САЩ ще извадят 2 трильона за боба с пандемията за да вземат някакви си 100 милиарда? Така ли мислиш бе малоумник? Ами другите страни колко ще изхарчат и колко ще вземат от тези 100 милиарда?

Въпросът е в разпределението - от кого ще ги вземат и в чии сметки ще попаднат. Така картината ще ти стане по-ясна.

тъй речи, нема друго спасение, освен новата тройно-антигенна руска ваксина

Дойче Веле, настъпва отпускане от пандемията. Не може да го позволите.

Да пущат Натовските спец-части да трепят вируса, ко' са мотат.

Хайде стига, бе нещастници. Престанете вече!

Сега ще вадят от девет кладенеца вода да изкарат, че всичко им е точно на “ваксините” ама пусти лош вирус мутира бе. И затова не били действали. Пък те по дизайн не са предназначени за никакъв вирус.

Освен това трябва 100% ваксиниране на световното население и когато кажем пак. Иначе вие сте виновни че още има вируси. И да не забравите че ще ви затваряме когато поискаме нищо че се ваксинирахте.

намери ли някой бацила? thebulgariantimes.com/Къде-е-вирусът-Официален-доклад-на-cdc-от-13/ thebulgariantimes.com/Правителството-на-България-призна-че/

Дойче зеле подготвят почвата за третата вълна… Не напразно на швабите им казаха още от сега как нямало да има октобърфест…. Ще има четвърта вълна вместо това.

Тази глупост, издрънкана от този либерастки парцал ДВ, няма нищо общо с медицинксата истина, а тя е, че ТОЧНО ВАКСИНАЦИИТЕ, са причина за много и бързи мутации на вирусите. В дебелите научни книги, а не политическите памфлети спускани от едни или други централи пише, че масова имунизация по време на епидемия не се прави, защото може да стимулира мутации на вируса и това, разбира се, е логично, от чисто медицинска гледна точка.

Дойче... имате ли книжен вариант на това издание че ми се приср@ а ми свърши тоалетната хартия

Как кукловодите масони могат да надхитрът ХОРАТА! Уловихме ви на гола кука. Изолация, ваксини, мерки, рестрикции. Вие губите работата, свободата и честта си, ний пичелим чуство на властелини и господари на природата и хората. Що пък да не ви контрадезинформираме да чаката на гола кука ОЩЕ?!?! ЧАК ДО ИЗКОРМВАНЕТО ВИ ЗА НАША ПОЛЗА И УДОВОЛСТВИЕ. НИТО ДЕН С ОЩЕ РЕСТРИКЦИИ! ВАОШТА МАМИЧКА ЛЪЖЛИВА. ОМРЕТЕ!

Браво бе! Един вирус да надхитри толкова доктори ! И за какво глупаците си слагаха ваксини?

т.е. буквално ни казват в прав текст, че смисъл от ваксини няма, но в същото време ор всякъде ни агитират да ги слагаме! Логика?

Дойче глупости.... Възгордял се боксьор! Бе как може да напишеш такава тъпотия и да си мислиш, че си измислил велико сравнение.

Требва да напишат "пръвъртял от много връткане гейропейски натовец, нападнал Русия насред зимата"...

DW - тия като кажат "добро утро" се оглеждм да не би да е вечер!!! Абсолютни манипулатори за оФчеглавите ковид фенове...

АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ!!!!!!

Тепърва започват

DW напоследък има за цел да обърква, да побърква и да пуска мухи в главите на хората. Спрете да ги преписвате. Въобще статии които се основават на предположения може всеки да бълва.

Просто в последната година и половина се наби на очи като най-вярна подлога на задокеанските си господари.

Ето защо масова ваксинация се прави само след като епидемията вече е отминала (за се предоврати появата на нова такава)! Доколкото знам, никога досега не е правена масова ваксинация по време на епидемия (пандемия), но по някаква причина (вероятно парично стимулиране!), така наречените "експерти" са забравили тази азбучна истина от вирусологията!

Schilo

С други думи, полза от ваксините почти няма да има, но пак бизнеса ще е на далавера.

БИЗНЕС и ПОЛИТИКА! Амин!