Преди 22 г. Коматевските убийци започват да гърмят сарафи

Точно преди 22 г. прочутата Коматевска банда, извършила поредица от убийства и обири на сарафи и бизнесмени в Пловдив, прави първия си смъртоносен удар.

Обратно в новината

Коментари - Преди 22 г. Коматевските убийци започват да гърмят сарафи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Stan Stan

"иззета видеокасета с части от екшъни, ползвана като наръчник за грабежи и убийства." Винаги съм го писал, че не може един човек да се формира като убиец без западната пропаганда. Нека публикуват кои са тези "екшъни" от онази касета, и ще видите, че същите тези най-редовно се показват и в наши дни по телевизията. Възпитават се нови убийци и грабители.

"""ЕСПЧ приема, че при задържането му са нарушени два члена от Европейската конвенция - правото на живот, както и забраната за изтезания и нечовешко и унизително третиране""".Това предизвика смях в мен ,та той има право на НЕ живот

От горе написаното става ясно че майсторът по бойни изкуства си е имал високо подставен покровител.Най вероятно този покровител е бивш,,силовак'' от службите,знаещ тънкостите на терора.Просто са работили за други хора,а парите са ги държали при тях докато отшумят историите.но някои от участниците са си помислили че всичко ще е за тях и ще бъде разделено по между им.И това е била последната им грешка,защото не са знаели за хората в сянка.

ако бяха ги изпостреляли при опит за бягство държавата нямаше има проблеми такия изроди не трябва живеят!

България е рай за бандитите. Знаете ли колко деца казават в градинките: Аз ги искам тези присъди.

Не мога да разбера каква е тая защита, която 'настоява' за същото накание като прокуратурата??? При това смъртно. И накрая съдът не удовлетворява 'настояванията' и на двете страни, а налага по-леко наказание?

Най-важното пропускаш! Преди 20 години са осъдени на 20 години ! НА СВОБОДА СА!

Всичко ни стана ясно,само не разбрахме...кой взе парите,въпреки че на всеки,който е поне малко...нормален му е ясно:)))???

Без коментари .

Добрата новина е , че са ликвидирали много утайки - сарафи покрай обирите си, а накрая са се самоизтрепали. Въпросът обаче е откъде са били снабдявани с тежко оръжие и кой ги е покровителствал!Надали някакъв ученик има връзките и възможностите да си набави сам гранатомет, както и да открадне военен камион..... А най-накрая , когато е станал неудобен тартора е бил ликвидиран в болницата за всеки случай...

Stan Stan

Гранатометът не е "тежко оръжие". Много да е е леко, индивидуално, пехотно. В онези години на пълен развал на армията всичко се купуваше с лекота.

"видеокасета с части от екшъни, ползвана като наръчник за грабежи и убийства" !!? Сега няма нужда от касети - сядаш пред телевизора и те инструктират с "Под прикритие". Повтарят го. Докато младата смяна го усвои.

Stan Stan

Това е целта - разложение на младото поколение. "Под прикритие" е наше производство, подборка от най-садистичните сюжети на холивуд. Апологетика на бандитизма. Героите са обаятелни, пример за подражание на младото поколение. Горят с бензин, застрелват в главата. После отдъхват в красива обстановка.

Днес изглежда няма лоши новини и се притоплят стари такива. КРЪСТОВДЕН Е, Спрете с помията, джурналя!

Членове на групи за организирана престъпност трябва да се поставят извън закона и за тях човешките права да не важат!!! Особено за убийци!!! Те съзнателно са се поставили извън обществото и неговите закони, защо трябва да плащаме за подобно заслужено отношение срещу тях???!!! Може да звуча жестоко, но как да противодействаш на хора без морални устои???!!! "През 2010 г. магистратите в Страсбург осъждат България да плати рекордните 80 000 евро обезщетение, плюс 11 000 евро за разноски по делото. "

Близките и осакатени от този изрод може ли да съдят съда в Страсбург за дискриминация....

другите хора не са хора, защото не са престъпници! Това, че оня идиот се е опитвал да избяга и се е опитал умишлено да ослепи човек на държавата НЕ ЗНАЧИ НИЩО ПРЕД СТРАСтБурговете! Когато човек вдигне ръка срещу полицай или срещу човек, упълномощен от държавата, това значи, че е вдигнал ръка срещуДЪРЖАВАТА и трябва да се съдиТВЪРДО И БЕЗКОМПРОМИСТНО. Да не му се гледат някакви въображаеми права /на хартия всичко е хубаво/, а да се види, да се ВИДИ какво прави или е направил този идиот. Защото сте прави - тези ПРЕСТЪПНИЦИ са на свобода ВЕЧЕ. и ЩЕ ИМАТ СЪЩИТЕ ПРАВА, НО ПОВЕЧЕ ПАРИ - от престъпните, ОТ МЕН ! кАКЪВ Е ИЗВОДА ? Направи престъпление - ще го излежиш и ще си живееш като бей!

Празнуваме годишнина ли, какво правим на този ден ?

Точно този въпрос исках да задам и аз! Даже със същите думи! Каква е тая малоумнастатия? Все едно наистина някаква годишнина отбелязваме и то много значима за България годишнина. Изобщо не желая нито да чета, нито да слушам за поредните мутри, убийци и прочие.

Излежали са си присъдите!!! преди 22 години и са осъдени максимум на 22!!! На свобода са вече!!! Това показва статията!

Ей така става, като не се трепят на място отрепките!

Toва бяха първите "плодове на демокрацията". Когато бандитите разбраха, че няма държава и правосъдие започнаха да правят каквото си искат. А малко преди това по времето на соца за такива неща е даваха смъртни присъди.

"Народ, който не помни историята си, рискува да я повтори"

Избиваш няколко десетки хора и после си търсиш правата на човек... То ще се окаже, че Хитлер е бил най-големия човек, а лагерите на смъртта най-голямата човещина... Това според европейските канони...

Оръжието е разковничето...нищо не се казва за него. От къде пикльото е взимал този арсенал?! Много неизвестни тука...

Изглежда от същото място откъдето ченчаджиите са взимали и носели милиони в себе си. Та дори седяли в кафето спокойно.

по онова време 4 милиона се равняваха на 4 хиляди днешни пари

Уважаеми Дир; какъв е смисъла да се публикуват тези стари истории за бандити и убийства. Каква е покуката,смисъла и възпитателният ефект?Ставаме по мъдри;по житейски смислени? Учим се от историята на килъри и тъмни босове!!! Освен че се продават тези истории и че всяват Страх; аз лично не виждам защо се публикуват. За мен престъпленията трябва да тънат в Забрава ; а не да се Героизират периодично. Срам Господа! А се чудим защо липсват добрите новини в Бг и защо тук живеят мрачни хора и злобни хора.

Целта на тези публикации е да бъдат прочетени и бъдат вдъхновение за ново поколение престъпници.

Евразийска класика! И накрая осверелите милиционери екзекутират престъпника без съд и присъда в леглото по болшевишката! Сега е същото в раССия! Който не им хареса на миндзифаите там и "почива" внезапно в предварителния! 500 случая в раССия са за миналата година!!!!!!!

Болен тъпак!И за бандитизма ли ни е виновен Путин???Ако ченгетата са го ,,излекували,, завинаги мога само да ги поздравя.Иначе години наред щяха да го хранят с народни пари и сега щеше да пие кафенце пак с тези 80000евра народни пари.Получил е каквото е заслужавал.

loyola

Ами да - и майка му и баща му са били на работа (преди промените). После вероятно безработни. Човека има потенциал инвестирал е в учени, но перспективи - йок! "Официалната причина за смъртта му е остра сърдечносъдова и дихателна недостатъчност." - чой и Чората пак от бе умрял, нищо че няколко дена не можаха да заличат кръвта му по асфалта. И когато патолога доказа, че е бил пребит, го самообесиха на детска площадка.

За майка му не зная,но бащата не е бил безработен. Мой познат навремето ми каза, че бил главен механик в Пловдивския Новотел.

Пак съда решава друго. Трябвало е да ги разстрелят или да лежат до живот изверги.

Добре са го пребили. Ще извади боклука мръсен окото на колега и аз ще гледам и ще го оставя жив?! Не е познал

Тия си бяха истински гангстери, но забележете присъдите колко са сериозни при положение, че тези осъдените не са основните трима в бандата, които са мъртви. При днешния съд, щяха да се разминат леко със споразумения и вината да понесат умрелите.

80000 евро е присъдил ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА на близките на загинал при опит за бягство ЖЕСТОК УБИЕЦ. ДАЛИ СЕГА ще присъжда такива обезщетения на близките на камикадзетата в Западна Европа?

при сегашните закони.... Мътно си спомням, че някой от тези видни "демократи" бил обвинил момчетата в Италия, видяли сметката на един "виден" терорист....ЗАЩОТО те се гордеели ! с успеха си - че му видяли сметката. Този виден "демократ" обаче не си ли е помислил, че ако не бяха му видяли сметката, тоя терорист не се знае на колко още хора би видял сметката /от своя страна/. НЕ - не си й е помислил това, но вижте - КАК МОЖЕ ТЕ ДА СЕ ГОРДЕЯТ С УБИЙСТВО !

какви са тия бизнес мени с милиони в чували дето ги разнасят все едно са техни а други пък отишли да им ги вземат нещо като преразпределение що за хора и що за държава са това

Действието се развива през 90-те. То и сега около сарафите има много кеш...

онея милиони с куфарчето от оная банка дето фалира - как се казваше...забравих, на оня, дето май още е в Сърбия.

каквито родителите, такъв и синът - крушката си има опашка. Вместо да се засрамят и покрият от хората, тия тръгнали да съдят държавата!!! Добре, че са го ликвидирали! Един изрод по-малко!

Никой не пита от къде е дошло оръжието, при това в такива количества. Хубаво - студента го бил доставял, ама откъде? Това е цял престъпен канал, който създава, вербува и екипира младежи, за се създават килъри! И странно как, няма ни един арестуван, разследван или обвинен от канала доставил толкова оръжия на група студенти

за оръжието на Априлското въстание, как е доставено, откъде е доставено и т.н. Да разберем каналите, дето се вика.

Няма такова измислено правосъдие като нашето. Да им бяха направили по една свирка, убивали и сега тия изроди са на свобода.

тези майни е трябвало да ги застрелят или обесят публично на мегдана в Филибето за назидание на останалите бандити и мафиоти!

T.e да разбираме че сега вече е излежал присъдата и е на свобода. И сигурно вече е превъзпитан и си търси работа като разносвач на пица...

Тези роднини на убиеца, които са осъдили държавата да им плаща за това, че синът им е убивал е трябвало да бъдат ликвидирани от роднините на убитите от убиеца....Така е справедливо....

Не щъркелите, а "носовете".

N. S.

Носа и Пешеходеца ......

Не само убийци но и нагли отвсякъде,семейството им също. Струва ми се,че тяхното семейство трябва да плати на държавата.Те помислиха ли за полицаите с обезобразените лица за цял живот. Тогава имаше истински служители на реда и без много шум в полза на обществото му осигуряваха спокойствие.

тези момчета. Кои бяха сарафите?? Вземаха имотите на хората за жълти стотинки, бяха най-големите престъпници, спекуланти. Не са убили нито един невинен. А главатарят им е поръчан от тях, да загине в затвора.

... сарафите тогава бяха само сарафи... не собственици на заложни къщи... ама ти и тогава, и сега си си... ти...

Два дни по-късно се оплаква от силни болки в стомаха. Пращат го в болница. Лекарите му правят операция и установяват, че няма разкъсвания на вътрешните органи. На 8 септември обаче той издъхва неочаквано в болничното легло. ------------ Ех, доброто старо време, в което повярвалите си престъпници, вдигнали ръка срещу полицай, бяха лекувани на място от колегите им и умираха от сърдечна недостатъчност, бъбречна недостатъчност и други недостатъчности няколко часа или дни след като беше станала очевидна недостатъчността им на адекватна самооценка и интелект.

Не съм злобен, нито жесток човек, но в такива моменти съжалявам, че не мога да сложа повече плюсове на мнение като горното. А по вестниците четем "с 40 присъди", "с 15 висящи дела"...

След нападението над надзирателя, Бекирски е бил разпънат на кръст с белезници на леглото си в пловдивския арест. Били са го зверски в продължение на много часове. Издъхнал е от вътрешни разкъсвания в страшни мъки, ако това ще ви даде покой.

Ако е истина това което пишеш ми е много по-спокойно.Той само това е заслужавал..........

Жалко че България е осъдена да изплати рекордно обезщетение /от чий джоб се изплаща/ за един закоравел престъпник, получил заслуженото! А още по-жалко е че неговите авери се разминават със символични присъди! Бог да ги накаже!

Направо чудна годишнина! Който помни, знае, че сарафите бяха лъжци и престъпници. Коматевската банда прочиства малко измет. После се самоизяждат. След това тарторът осакатява полицаи. И накрая, след "изключително краткия" период на съд, през 2010 г. държавата ни е осъдена да плати обещетение. Абсурди, а!? И накрая един цитат от друга медия от онези години: "Убийците на двамата охранители от чейнджбюро Сорос в столицата бяха заловени преди дни в Ахтопол". Кой е този Сорос...?

Колкото и да са интелигентни, за да извършат такива престъпления, кой ги е обучил? Не става само с гледане на филмчета.