CNN уволни водещия на новините Крис Куомо

Причината е, че е помагал на брат си - вече бивш губернатор на Ню Йорк

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както знаем всички в САЩ няма никаква свобода. Но от друга страна поне са далеч по-справедливи. Този случай покзава и двете неща които току-що описах.

Тоя ми стана противен като го хванаха да се разкарва с Ковид и не спазва карантината. Казал си е брат ми е шеф, аз съм над всички. От този момент насетне не му гледам плямпанията и предполагам и други са се оттеглили, така че тази новина хич не ме учудва. В частния бизнес ако няма дьенги/потребители си пътник. Това да не ти е соца на тато да седиш и да те хранят.

революцията изяжда децата си.

А Евронюз, когато купят ТВ Европа, ще уволнят ли косместия Тоньо-Шайката?

Демокрация братя..." Мижи кйорчо да те лажем"....

Cnn имат по-малка аудитория от някои американски независими водещи на така наречените podcast. Крис Куомо е една от причините... Те са образец за крайно пристрастна, неплуралистична медия. Предаването на Тъкър Карлсън има аудитория по-голяма от съвкупната седмична аудитория на CNN - обикновени, безочливи лъжци и розово-зелени пропагандатори...

Брат си защитавал ми кво пари ли да му дава?Тва да не е Бойко чекмеджето.

стана като по времето на Сталин в СССР - щом брат ти е осъден като "враг на народа" и теб те уволняват, ако не се отречеш публично от него. Такава западна демократична диктатура ни чака, че .... свят ще ни се завие.

Крис е ЛОБИРАЛ за брат си използвайки влиянието си на водещ журналист в CNN. Буквално е използвал CNN за за му създава медиен образ. На езика на политиката се нарича БРАТКО Е КОРУПЦИОНИРАЛ БАТКО. CNN трябваше отдавна да се ДИСТАНЦИРАТ от този демократ на екрана. Но за CNN няма да има МОРАЛНИ ПОСЛЕДИЦИ, защото медиите в САЩ имат твърд електорат, точно както в България, и този меко казано скандал няма да отблъсне електорат на демократите-марксисти. Обществото в САЩ така се е поляризирало, че такива "изяви" на журналисти и политици не отблъскват електорат.

как е лобирал? Говорил е по телевизията колко е добър човек, и че не закача жени, щото е гей, така ли+?

Нарича се злоупотреба със служебното положение. Куомо е използвал връзките си и влиянието си като журналист от CNN да търси компромати срещу обвинителките на брат си (и не само ). Затова е уволнен. Но не е осъден, както ще осъдят брат му. Не съм привърженик нито на Куомо, нито на CNN. Това са фактите..

и как злоупотребява като това му е работата, да търси - дали за брат му, дали за друг, това е част от работата му, а какво точно са "компроматите" му или така казваме на истината.Колкото до жените, когато се обаждат заедно се вижда дългата ръка на диригента, и никакви "права" на жените не търсят,а просто са част от начините да се разчиства пътя за някой. Не, че ми дреме за демократските снн слуги и губернатори, но случая е ясен, дядо Джо си разчиства за негови хора, което именно прави без почивка.

И в СНН чегъртат, тези да не видят нещо от нас...

Страшно важна новина нали?? А за протестите в Белград, Барселона и други градове - нито дума нали??? Ехх дира!! Дано си заслужава парите!!!

Има проста и ефективна идея. Ползвайте форумите на дир да споделяте линкове от новини, които те пропускат да покажат. Колкото и да трият, запазвате си поста и го слагате отново. Не могат да си затворят коментарите, защото ще им падне рязко трафика. Така, че вместо да ги псуваме, давайте да ги ползваме: Сърбия протестира срещу Мултинационалните компании прокарващи закони за печалба. https://www.youtube.com/watch?v=XkebC17O2JU

100000+

Ко? Ши имати ноф шеф ли....