Между Тръмп и Дутерте разцъфтя ”броманс”

Между Тръмп и Дутерте "разцъфтя броманс"* на срещата им във Филипините. Тръмп определи отношенията им като "отлични" и дори насърчи Дутерте да пее.

Обратно в новината

Коментари - Между Тръмп и Дутерте разцъфтя ”броманс” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на оригинания автор :) няма как да разберем, че това е метод за отвращаване на публиката от обекта, за който става въпрос, заедно с откровена педи-пропаганда. Заради ей такива психолози-психопати и въздействието им върху обществото чрез медиите обикновеното приятелство между мъже или между жени започва да става с въпросителна за хомосексуален контакт. Ако искате да се побъркате вързвайте се на психопатичните номера на "министерството на истината" (Оруел-1984г.).

Между Тръмп и Дутерте разцъфтя броманс =========== Отврат! Ще трябва много време, доста години след като този напусне офиса на американски президент за Америка за да поправи щетите от него за имиджа й!

Нас тук в БГ хич не ни пука за тая работа.

Чий го дървиш (те) тогава тук под тази статия? Или го караш по навик, на всяка манджа - мерудия?

Дуарте е убиец и изнасилвач /по негови думи/. По улиците на градовете във Филипините гният трупове. За него "човешки права" са празни думи. Някак си не се учудвам, че с Тръмп са си паснали. Може би водещо е отношението към жените?

Дутерте е известен с това,че истински се бори с наркобароните.По вече от 150 служители и кметове,полиц.служители участвали в незаконни схеми за наркотици и трябвало да се предадат.Елизабет Трюдо,представител на Държ.департамент на САЩ била загрижена за възможноста за арест на бивши служители в участие в трафик на наркотици.Дутерте е заявил,че няма да позволи САЩ да считат Филипините за колония.Разни природозащитници правят изказвания ,че чрез борбата с наркотиците се засягали човешките права.Рудолф Щайнер -един велик човек,та той казва.Слабата доза опиум въздейства на етерното тяло,силната доза на астралното тяло.Това разрушава тялото на човека.

Нас человеческие права не мешаеть.

Тръмпи е разказвал на Дутерте по мъжката как е опипвал по чатала и опъвал рускинята Впадимира П. в Ханой преди седмица!

По-скоро е проманс. П-то е по-многозначно.

Не сексуален оргазъм демек ! Чудно след цъфтежа , какви плодове ще се пръкнат от броманса !

За къде без дрога? Тя е мехлем за душата!

Ах, че оригинално! Леле, как ги измислят само тези гениалности!

От снимката ситуацията не изглежда много равнопоставена. Даже въобще!!! По-скоро навява спомени от преди 150 год в Америка D

"Броманс (Bromance) е близка, емоционална, несексуална връзка"... хахахахахахха , скоро ще бъде сексуална връзка :))

С толкова "бром" какъв сексуален романс очакваш?

Всеки, който е обърнал внимание на управленските програми на Тръмп и Дуерте е наясно, че имат едни и същи приоритети: борба с теторизма, наркотрафика и трафика на хора, три злини с общ корен - защитаван от едно глобално лоби.

А между кмета на Симитли и Тиквата има ли "броманс" или си е живо плющене ...

а изчукаха ли се или само флиртуваха

не ,само една дъъълга 69 са си дръпнали.

да го похвалят.

Ай тинк дис ис ъ бегининг оф а бютифъл френдшип.

Еми, враговете на мойте врагове, са ми приятели.

На Тръмп е винаги всичко чудесно :DDDD