Членовете на СЕМ поискаха от Соня Момчилова да не изразява позиции, различни от тези на регулатора

Категорично смятам, че не съм казала нищо, с което да злепоставя регулатора. Казах, че допускам, че позицията на украинското посолство е резултат от нечие въздействие, тълкувание и спекулации с моите думи, коментира Соня Момчилова

Обратно в новината

Коментари - Членовете на СЕМ поискаха от Соня Момчилова да не изразява позиции, различни от тези на регулатора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА ТОВА СЕ КАЗВА ЦЕНЗУРА!!! доживяхме след 34 години демокрация да се повтаря периода на социализма, и периода на фашизма преди 1944г. Съшност започвам да се замислям дали не е било ггрешка на тогавашното управление на БКП че не ни е пускало западна ТВ и радия и вестници та да ни подготви че в така наречения цивилизован СВОБОДЕН свят цензурата е пропагандата са ужасяващи!!

Правим си Влашка работа -дерем си ризите за да ги кърпим. Вчера в "Под Лупа" четем че ШАЛОМ е дала на прокурор възраждане, заради шарж със Соломон Паси. Повода е протеста срещу сравнението на Шоломон дето Зеленски бил украинският Левски. И "младите евреи" скочиха да обясняват какво било холокоста. Имам какво да кажаа по този въпрос който днес настройва хората в България към омраза. За пръв път видях "звездата Давидова" в бюрото на леля ми. тогава научих защо и какво, и как обществеността е носила в знак на подкрепа ъртата звезда на гърдите си. Това момче, дето няма и частица мозък от ума на Дядо си Исак Паси надали знае какво точно се случи, но се е поддал на "спомените" на превилегированите "сървайвари" в организацията (с парите, храната, лекарствата и домашните прислужнички плащаани по линията на Израел) Изопачаване на истини и факти, настройване на общността срещу българите. точно реакцията на организацията на евреита ШАЛОМ днес е политизирана от едно момченце което вече е научено да мрази приди да обича. може би таи и някакви симпатии към "братовчедите" от шатрата на Кадафи ...Та се питам де защо тогава ШАЛОМ не протестираха имайки предвид нестихващите битки на арабите срещу Страната Израел; какво точно се промени днес с това преди петнадесетина години, когато българските сестри бяха ебани и малтретирани в либийски затвори

си ходи в родината Соня Момчилова, да хваща конския трен за Масква и да заминава да се шиба в Кремъл този вонящ на руски ботуш парцал. Да не забрави да вземе със себе си и шибаняка, бурлака Волгин, като преди това му навре вибратора на Пригожин в гъза.

Пяна на устата може да доведе до инфаркт.

"Темата за публичните изяви на председателя на съвета Соня Момчилова бе предложена за обсъждане от друг член на СЕМ - Пролет Велкова" Пролет Велкова от "'ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО".

Пролет Велкова от "'ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО=Сорос=$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

"...българските журналисти... самодекларират автоцензура..." АВТОЦЕНЗУРАТА е ПО-СТРАШНА от ЦЕНЗУРАТА...

Тази ли другарка е автор на текста Ще ти скъсам г@за

За по младите , ако не знаете какво е било в " комунизма" е ,е това е .Само дето сега е малко по ХАРТ.

Щом посолството е наредило, значи тая е длъжна да си подаде оставката! Това е демокрацията, бе, не може да прави каквото си иска!

Зима Велкова е на заплата при евреина сорош и следва указанията които получава иначе няма бонус от 4000 $ както каза ленка общата.

всеки може да говори всичко за Буча, включително да отрича тезата на Киев ЗАЩОТО няма разследвани и доказване на "военните престъпления на руските окупационни войски в Буча". Досега никой не е доказал кога и от какво са починали хората там! Дали са застреляни, или са убити от снаряди и осколки от бомби. Без такива факти - всеки може да си говори каквото си иска. Двете тези - на Украйна, че жертвите са убити от руснаците, и обратната, че те са убити от украинците - не почиват на доказани факти. Няма публичен доклад, нито съд .. няма нищо черно на бяло. Само твърдения на укропропагандата. Така че укрите да си гледат работата.

Насрахте се с тази усрайна! Хайде стига вече! Президента им бивш шут, кмета на столицата блъскан в главата боксьор.

В СЕМ са само женски - какво може да се очаква тогава? Може би другия път скубене на коси и съдиране на рокли...

Това "Членовете на СЕМ" звучи малко като оксиморон :-D

Ехооо!!! Нямаме ли вече право на мнение?! Егаси Демокрацията!!! Ейййй!!@

С тая буча куча ни надуха главите. Евтино театро на което всички трябва да ръкопляскат. От доказателства нема нужда.

А откъде накъде посолството на Украйна ще се меси в нашите вътрешни дела?!

Дърт руски шпионино Ти не участваш

По-скоро ембасито.

Нито Украйна ще има, нито украйнско посолство, въпрос на време! И за това няма да е виновен Волгин!

Ама те е страх да пишеш под истинското си име Защо така бе, на мама златното шпионче :)

Не, не ме е страх. Така се казвам, Огнян! От какво да ме е страх! Украйна е нацистка, фашизирана сган!

Което показва, че с демокрацията има голям проблем. И че евро ценностите са голям фалш.

май теб те е страх да пишеш под истинското си име.

Спня Митрофанова от екипа на Посоля и Волгин е там

Я па тея. Алоу, членовете на СЕМ, вече не е комунизъм! Демокрацията гарантира правото напизразяване на лично мнение на всеки! Ако посланичката на Украйна не я кефи нещо, казаното от някой, да се оплаче нарарменския поп! Не й влиза в правомощията да поучава! Ако управлявяащите не бяха такива подлоги, щеше да й бъде направена забележка и да й се припомни каква е ролята на посланик!

Мен па ме кефи посланичката на Украйна...

За всички беди в съвременния свят са виновни две категории хора - политиците и журналистити. Те са свързани в една странна симбиоза при която едните без другите не могат да живеят. Изразяването на позиция е право на всеки гражданин, но то не бива да бъде неограничено за онези категории хора, които имат достъп до СМИ и по този начин влияят, формират и насочват общественото мнение. Каката журналистка, като представител на държавен контролен орган НЯМА ПРАВО публично да изказва свое ЛИЧНО мнение. Ако иска да се възползва от това - да напусне органа, да стане обикновен граждани и тогава може да приказва каквото си иска и пред когото си иска.

мдаааааа. демокрация. имаш право да изразяваш само правилното мнение.

Айде пак украински скандали... когато ни "зарадваха" с новината че в България ще ни развличат с новини на украински ми тана смешно, щото от украинците които срещам да се мотая из България май само част от служителите на тяхното си посолство знаят по някоя и друга украинска дума. А сега същото посолство се е захванало точно с онези които позволиха да се хвърлят пари от българския бюджет за споменатата от мен безмислена проява на "съпричастност" с Украйна.

Не трябва да се допускат на работа в СЕМ, в управителните съвети на медиите или като журналисти в медиите хора, които получават пари и задачи от посолства, от всякакви видове НПО. И когато поканят някой грантаджия да ни поучава от ефира или екрана ясно да се заявява, кой и защо му плаща. Стига с тези евтини номера да ни промиват мозъците по -толкова елементарен начин!

Ще изгоните част от украинското посолство като протестен знак? Боклуци на държавна служба. Данс са за екстрадиране и закриване

Боклукът Пролет Велкова кога ще бъде разледвана от прокуратурата за прокарване на лобистките интереси на Посолството в СЕМ и медиите у нас? Няма ли в България смели военни и полицаи с умения, които да започнат да трепят подобни боклуци? Хайде направете едни Черни ангели 2.0 и почвайте да чистите тая смрад по институции, парламент, Министерски съвет и въобще навсякъде в страната. Откъде накъде някакви селяндури и шибаняци като мръсните укри ще казват какво има право да говори представител на медиите в нашата страна? Абе какви сте вие бе да ви ЕПМ. Дано да ви опука Путин с атомни бомби и да се очисти света от укронапаста. По-зле са макетата даже.

Тези от украинското посолство трябва да бъдат изгонени за намеса във вътрешните работи на парламент, регулатори, национално радио, и изобщо на медиите. За шпионаж, защото няма как Зеленски и Кулеба да знаят какво точно има в нашата армия, при условие, че всичко е секретно, за да не е застрашена националната ни сигурност. Соня би трябвало да може да изказва мнението си така, както има право да го изказва и Лозанов. Защото уж сме демокрация и не може едни да имат по-големи свободи и права от други, независимо от партийните повели. Още по-малко право имат чужди граждани или посланици да отнемат правата на българските граждани.

Галина Георгиева и Пролет Велкова са журналистки дотолкова, доколкото им позволяват получаваните по едно или друго време грантове и позициите, изразявани в СЕМ също са подчинени на техните зависимости. Нищо лошо ще кажем, нормално, човещинка. Но защо така яростно се противопоставят те на Соня Момчилова. Могат и да го дават някак по-либерално /в правилния смисъл на думата/, а те - като едновремешни комсомолски секретарки! Изглежда яко им полират мозъчетата по време на обучение!

На който от Посолствата не му харесва Изказванията на СЕМда си заминава ! СЕМ е на Българите и точка !

А украинското посолство разрешава ли им да пръцкат?

Време е за смяна на Столицата с някой град от Севера и недопускане на Шопи да живеят в тази Столица ! СЕМ е незаконно образование за потискане на Демокрацията ! НЕ НА СЕМ !

Соня Момчилова е Най-свестната в СЕМ , другите са неграмотни и продажни !

Демокрация, брате! Министерството на истината:)

А СЕМ няма да изразява позиция, различна от тази на американското и украинското посолство.

Това си е цензура. Нали уж имало свобода и демокрация? Прах в очите за наивници

Не ми било СЕМ, най-ми било Гестапо, lmao

но кой определя позициите на регулатора?

Посолството към което сме наведени