17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дамата да си беше взела вместо солети едно въже за скачане.

Жената има хубаво чувство за хумор.... Радев се бие в гърдити за победа

Смеехме се на САЩ , но и тук вълната от небивалици е факт. Може би да има и журналистически добавки, но това важи и за САЩ. Тъй че олевяването върви с оглупяването. Консумиращите хора постепенно закърняват откъм критична и съзидателна мисъл. Не им трябва. Лоялност към шефовете и мълчание пред мейнстрийма е условието да не те арестуват. Комунизмът води до същото . На хората спира да им трябва критична и съзидателна мисъл. Лоялността към партийния вожд е достатъчно, за да не те ар струват. Дали Байдън, или Макрон, или Путин все тая. Слушайте и не мислете.

И как очаква жалбата да бъде удовлетворена?

На тази свиня дебела не трябва да и плащат щом е плюскала през целия изборен ден. Егати свинското поведение.

Тая цял ден е плюскала и вечерта 3кг качила. А в понеделник след посещение на кенефа - 2

И на всичкото отгоре са и платили нелоша надница, за да скучае цял ден и да не прави нищо! В такъв случай е редно човек тактично да замълчи, не да се излага толкова нелепо.

ще и сваля килограмите

Свиня.

Технически за качване на 1 кг е необходимо усвояването на 7000 калории. Тя качила 3 кг, значи търсим 21 000 калории. Една меденка е 200 калории. За да ги направи са необходими 105 меденки. Кашон меденки съзържа 20. Значи е изяла 5 1/4 кашона меденки! Ко, не ли?

Първо си помислих, че е виц. После се усетих, че чета новини .... ...

Изязлдена бюлетина при гласуване, напълняла от скука в избирателната секция...има ли, още куриози в "страната на необятните възможности" България?

Ами да изяде разписките и протоколите другия път, в тях калории няма.

след тоалетната,теглото и ще се нормализира.

Няма страшно. Идва Коледа!

пълни глупости. стринката няма как да е напълняла с 3 кила за ден. физически е невъзможно да изяде толкова килограми храна, тя да бъде усвоедна в рамките на ден и да доведе до напълняване. просто е набивала като свиня и е успяла да изяде 3 кила между две качвания на кантара. днес ще ги 'свали', като иде до тоалетна.. ама така е с в сик комисиите. пълно е със слабоумници, на които все някой нещо им е виновен за неуспехите в живота.

Днес е със запек

Нямаме търпение да се запознаем с дамата

Да си беше взела книга , с малко акъл да напълни главата

Тя само етикетите от яденето чете.Ако не бърза, разбира се...

Никой не е карал насила лелката да се тъпче като свиня

Защо като ??

Да не забравяме, че в България са останали са ДЕБИЛИТЕ и те са +80% от популацията там!