Чистят София от незаконни павилиони, спряха тока на 134

Представиха проект за изменение на Наредбата за преместваемите обекти на територията на Столичната община

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обзалагам се, че това е поредната закана, поредната лъжа, поредната медиина безмилена шумотевица за добри намерения. Същото като заканата да се премахнат колите от тротоарите, пемахването на хиляди незаконни бетонни гаражи и много други лъжи на кметицата.

Браво! Отдавна беше време да се приключи с това ориенталско безобразие. Няма да е лесно да се премахнат тези противни бараки, нацвъкани из целия град, но дано успеят.

Незаконно е, но когато си платиш на когото трябва колкото трябва когато трябва, достатъчно е едно обаждане по телефона, за да стане законно. „Ало, Ваньо"

Смятам, че всички такива. кочини по улици, тротоари, спирки както и тези на бул. Витоша които наподобяват оранжерии с куп Нели е приятно излегнали. се по столовете селяни трябва незабавно да се изринат с багер и да се върне облика на стара София.

Тази шайка от престъпници , вкупом в ареста! Закъсня Фънди! Гледам напоследък излезе от летаргията, това вече не е необходимо! Грешна си към софиянци!

Защо сега се сетиха, тези нагледци????? София е стана свърталище на престъпници и всякаква провинциална измет! Скро идва Видов ден !

А, кога Фандькока и сие ще върнат взетите през годините незаконни такси за функионирането на незаконните павилиони? Кога ще се премахнат/ съборят незаконните или незаконно построени сгради в София? Фандъкова и цялата паплач от съветници, чакат Ви интересни събития

Да вземат да разчистят и изоставените коли. От години подавам сигнали за една баничарка без гуми пред блока, която се използва за склад.

Никой няма да попита, ама как са им пуснали тока първоначално?

ЗАКОННО поставяш павилион роботиш и минават 3 години и трябва да го махнеш а да участваш на търг и после пак да го поставиш . Такава е наредбата . Големи фими поставят по 10-20 бройки щото си плашат на който трябва .

пусни трактора,пък нека те да обжалват 2 години що им е съборена бараката