Симеонов: Безпощадни наказания за чиновници, взели подкуп

Вицепремиерът Валери Симеонов призова за безпощадни наказания за държавните служители, заловени с подкуп.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов: Безпощадни наказания за чиновници, взели подкуп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не харесвам ВС, но той е единствения, който се разрови и веднага се видя вонята. Но затова пък има надежда, че и някой друг ще започне. Достатъчни са 5-10 и може да се преобърне. В Румъния една министърка така разбълбука нещата, че сума ти хора отдъхваха по наровете за 2-3 години...

Да се конфискуват 90% от средствата за Оперативни програми.НАгли престъпници на власт вече десетки години ограбват десетки милиарди от народа за яко корупционни обекти

ТОВА,трябва да е политика,на Целиат БГ.парламент,а не само на лошия В.Симеонов .Страна с милионери е СУПЕР,НО БЕЗ ефективна дана4на политика,е КАТАСТРОФА.НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД ......

И сегашните наказания не са малки,но не сме видели някой да е получил присъда за корупция от по-високите етажи,а не само дребни чиновници с по две три хиляди лева подкупи.

Аз към си добре. Пенсията ми стана 300 лв и cepa всяка сутрин.

Чудя се, дали приходите от мотели по границата се причисляват към приходите от туристическия бранш. Ако е така, разбирам вълнението на вицето от завишаването на приходите от бранша този сезон.

Ето някой примери за корупция на по високо ниво-правото на банките да вадят изпълнителен лист без да е минал пред съда,куп изисквания от рода на всяка хотелска врата шпионка и на всеки асансьор телефон,и разбира се пръстовите отпечатаци още примери за рушвети да даваме ли

Много ясно няма да получават медали, а ако са БСП кадри и са на власт ги повишават - Корнелия Нинова е живото доказателство !

До тук всичко е добре,ама какво става с циганската популация?

А Златни пясъци защо не бяха проверни :)))) защото е тихо :)))) или нещо друго ...... Както се казваше в един филм ,Що ще ме правят на идиот , и другият път пак да гласуваме за този виден патриот !!!!

А Златни пясъци защо не бяха проверни :)))) защото е тихо :)))) или нещо друго ...... Както се казваше в един филм ,Що ще ме правят на идиот , и другият път пак да гласуваме за този виден патриот !!!!

всички в парламента сте корумпирани и чиновничета и депутати ,не се прави на гугутка, държавните служите ли са корумпирани хлебарки и са плъзнали навсякъде!!!

Еййй патриота наблегни и на циганската престъпност,много почна да се отплесваш само по държавата,а мангалите вилнеят и тероризират стари и безпомощтни хора!Съще гпвпреше преди за разрешаване на БЪЛГАРИТЕ!!! да притежават оръжие,ко стана по тоя въпрос?

Абе, зарежи! Той преди изборите и пенсии по-високи обещаваше...

Валери, да не си паднал от Луната, всички държавни чиновници вземат подкупи, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, премиера, президента, министрите, депутатите, съдиите, прокурорите, митничарите, полицайте, общинарите, ...само Агент Гоце е взел над 100 милиона, Мики Маус, малкия изрод на дедо Симо клептомана е задигнал над 30 милиона, а Милен Велчев около 100тина, Сър Гея Сатанишев д по скромен, около 40 милиона и така нататък...

Много лесно може да се изкорени корупцията с прокарване на само един закон - служител хванат в подкуп под каквато и да е форма (пари, скъпи екскурзии, имоти...), без значение размера на подкупа да губи целия си стаж в даденото ведомство, независимо какви позиции е сменил, като съответно по този начин ще загуби и правото на пенсия за тези години.Да видим тогава, ще му стиска ли на някой да рискува 10-20 години стаж и осигуровки дори и за солидна сума?Да, но дали политиците биха прокарали такъв закон, като на възлови лапачески позиции са все "наши хора"?

Добре предложено, но според мен ще вдигнат мизата.

Педофилите, осмърдяваши с пръдните на еврейското посолство на дебила рубин, да бъдат наказани! И тове следва! за доказателство на слабоумната dybil, която трие думите на Аллахх, а е незабрадена еврейка!

Ей,ти луд ли си?Ще останем без Министерски съвет ако има "безпощадни наказания за чиновници,взели подкуп"!Ааа грешка,не си луд,вие се мислите за някакви велики боляри,а не за чиновници.А пък малките/не на кила/ 240 болярчета са засадени на столчета да си вдигат по команда пухкавите ръчички.И те като вас не са никак корумпирани.Ама никак!

Кофти е да си идиот!

Симо Тихото е безпощаден. :)

Вицепремиерът Симеонов е изградил през август абсолютно пртотивозаконен път между хотела си в Малко Търново до тракийската гробница Мишкова нива. 6 км. асфалт през национален резерват (находище на синя хвойна) и природен парк "Странджа". Монка, ти си за съд! Докато занимаваш хората с глупости за Слънчев бряг, правиш асфалт в абсолютно забранена зона.

дс доносника, като каролев в силата си! Дай на простака власт, па му гледай сеира. Не плащам данъци на тази комуняшко- диктаторска система!

Започни от себе си и тия около тебе ако искаш да действаш реално по приказките си.. Наистина тоя човек има дълбоко психическо и умствено разстройство защото се вре там където не му влиза в задълженията нито има професионален капацитет за това.. Абе валерка нали отговаряше за демографската защо не сме чули още колко чавета си създал за да я пребориш с личен пример

Като се замисля така наречените честни частници много повече шкурят хората и много повече ризи съдират. Като вземеш разни нотариуси, адвокати, проектанти, оценители, консултанти и още много други. Че и данъци не плащат и касов апарат нямат. Честно казано предпочитам да се разбера с някакъв дребен държавен чиновник. На който даже само мога да се помоля и той да ми избута някак си нещата защото и той не може да търби батаците, които законите са създали. А и го е страх да не пусна жалба срещу него, че може да му вгорча живота. Ама я отиди при някой от описаните по-горе хрантутници. Ще те изгледат пренебрежително, че даже и ще те изгонят. И нищо не можеш да направиш. На никого не можеш да се оплачиш. От техните професионални камари няма и да ти обърнат внимчание.

Слагам 1000 лева на масата и се басирам,че Балери само дига пушилка в подготовката за нови избори.....На крадец на винкел не вярвам!

Дон Кихот: - Санчо, приятел ли си ми? Санчо Панса: - Вече не! Стига! Хайде да намерим някакви жени!

Рибата се вмирисва от главата. В този случай главите миришат на комунистически партенки.

То хубаво ама проблемът не е в сивите мишки дето стоят по разни общински и други канцеларии. да те са глупави и досадни понякога. Но за тях върхът е ако им дадеш една кутия бонбони или едно шише евтино уиски. Проблемът е в техните шефове. Те са вече хищниците и яко доят хората. Ама тези шефове кой ги назначава бе винкел. Ами те са все политически назначения, баш от вашите среди. Тоест твои и на тиквунчо хора. И те се отчитат на вас. С тях какво ще правим а ?

За "консултантски услуги" това няма да важи нали?

Абсолютно правилно! Само че "тая работа" за да се случи се прави със съответни закони !

само ни баламосват с тези новини !!!!!!!!!!!!!!!!тои е крал и ще краде защото нема за него закон а за куцо пиле има и тое ножa

А за суджуци, какви са наказанията?

който се прави на Дон Кихот.

Ако Валери Симеонов Спази своето обещание.И накаже всички крадливи Политици хора които са на държавна Служба, Мисля че държавата наистина ще тръгне в друга посока И доверието на хората към Институциите ще се върне на нивото което Трябва да е

Че той за тази работа трябва да е Крали Марко, Робин Худ и Хари Потър, в едно. А не някакъв лаладжия на едро.

Ако Валери Симеонов Спази своето обещание.И накаже всички крадливи Политици хора които са на държавна Служба, Мисля че държавата наистина ще тръгне в друга посока И доверието на хората към Институциите ще се върне на нивото което Трябва да е

Хубаво желание, но наивно. Това, което искате, може да бъде направено от политици, избрани от хора, които го искат и отговарящи и отчитащи се само и единствено пред тях. Дълбоко се съмнявам, че партията на Симеонов и особено коалицията, която той представлява са от тази порода, особено по отношение на отчетността и отговорността.

AbuTalib

Според мен има подкуп и когато работещите в ДИР-а не пускат някой постинг.Ето ви един пример, как спират мой постинг днес:Датата 30 Юни не е избрана случайно за този опит. На тази дата, само две години преди френската революция, на европейска земя Хавър - за първи път стъпва ТомасДжеферсън в качеството си на легитимен посланик на САЩ във Франция. Всички монархии са треперили пред него: Ще дойде време, корони ще се търкалят по училите и няма да има кой да се наведе и да ги вдигне. В отговор и като заплаха към САЩ, опитът от 30 Юни 1908 г. красноречиво казва, какво ще се случи, ако САЩ насъскват държавите към републиканско управление. abutalib ( регистриран ) 07.09.2017 16:54 базовата наука на осъществените ядрените експлозии е на повече от 109 години - с бая години по-възрастна от Северна Корея. Почна се на 30.06.1908 г. с взрива на водородна бомба над Тунгус.УЧЕНИЯТ СЕ КАЗВА ПРОФЕСОР нАКАОКЕ, РОДОМ ОТ ПРЕФЕКТУРА хИРОШИМА, АКАДЕМИК НА аКАДЕМИЯТА НА наУКИТЕ НА ссср ОТ 1936 Г. http://dnes.dir.bg/mneniacomments.php?id=26355388&tagid=139004#show-comment-form първият абзац отказват да пуснат.

Корупция - това са парите, които другите взимат. Парите, които аз давам, за да избегна закона и да си докарам ползи - това е друго. Не е корупция, в никакъв случай! По принцип твърдо вярвам, че само аз имам право да давам и искам подкупи. За другите е недопустимо.

Така е. Ама доста тъпо и нескопосано си го казала.

Обикновено го синтезирам в: "Мразя чуждата корупция", но така се губят важни щрихи. Ако имате по-добър вариант, ще го запомня с удоволствие.

Време беше! Аз дори смятам, че тези би трябвало да бъдат съдени за престъпление срещу държавата, щом са получавали подкуп като държавни служители. Затвор, конфискация и т.н.

за корумпиран чиновник трябва да е уволнение, конфискация и затвор

Корена на злото е в трите бардака- позитано,сараите и драгалевци!Валерката да вземе два джугана с качулки с пълнители ,гранати и огнехвъргачки на корем и до вечерта да не остане и помен от продажните тахтаби на лаборанта,мелиоратиора и лъжкинята!

Симеонов самонаказа себе си!!! Симеонов самонаказва себе си!!! Симеонов ще самонаказваш ли себе си????

Управляващите не разбраха едно нещо, че ние се досещаме какво в същност, представлява тяхната борба с корупцията: 1. Овладяване на всички сенчести пазари 2. Защита на собственият си просперитет с чужди ръце 3. Имитация на загриженост пред западните партньори 4. Заблуда за маргиналните граждани

Бла...бла...бла... отново. Трябва цялата администрация да си иде с изключение на двама -трима дето случайно са попаднали там,защото не е имало връзкари за мястото. Това е първия етап на корупцията.

Двамата са, Чистача и Пазача на Бариерата