Висши чиновници отричат да са укривали имущество

Председателят на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) Ангел Семерджиев заяви, че няма несъответствие в подадената от него декларация за промяна в имотното му състояние през миналата година и затова е и възразил с писмо срещу решението на Сметната палата.

Обратно в новината

Коментари - Висши чиновници отричат да са укривали имущество | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСИЧКИ СА МОШЕННИЦИ

Добре,установили сте!Но,моля Ви-не им давайте думата за оправдание,че ни правят на малоумни с увъртанията.Направо в пандиза!То бива,бива наглост,ама па толкоз-не бива.Все с меката баданарка.Стига,стига вече.И ако може без такива публикации-гавра.Ефективност трябва,българи.Крадците-веднага на линч-на площада.Накичени с ПАРИ-да ги види НАРОДА.До кога ще ни смучат тези МЕДУЗИ?

Аз искам като гражданин на БГ данъчната декларация на Министърпредседателя на Република БЪЛГАРИЯ, имам право на това. Аз съм БЪЛГАРИН

и аз искам 530-ка дизел за 1000 лева може и комби

и аз искам 530-ка дизел за 1000 лева може и комби

Приятели, ама тоя дето не си е декларирал доходите защото "Не знаел как"??? Ви учи какво да направите

Леле хора вижте на сайта на ДКЕВР структурата й. То си е направо министерства, имат си осем дирекции и сумати отдели, главе секретар и прочие администрация... Кой ги храни тази орда чиновници?

Я да си кажеш кой монополист (ЧЕЗ?) ти подари апартаментчето, което ти уж си купи с кредит и после го продаде на пазарна цена!

Пратете ме да направя финансова проверка на родата му и тогава да говори! Ще остане гол и бос ако го прекарам през проверка.

Тоя противен и лъжлив тип от снимката кого си мисли че може да излъже с плиткоумните си приказки. Бил купил и продал през една година и лихвите по предсрочно погасяване на сметката ги поел купувачът. Селски номера!!! Първо - никой нормален не купува и препродава на същата стойност. При скоростта с която е направена сделката може да се съди, че има далавера в цялата работа, а и фактът, че е апартаментът е купен с кредит, който е погасен успоредно с продажбата, за което се е съгласил т.н. купувач, косвено подсилва това съмнение. Второ - лихвите, дори и да са платени от купувачът, са платени по сметката на титулярът, който е мазникът от снимката. Така че, иска да ги декларира или не, той е получил тези пари. Но гьонсуратлъкът на този държавен служител е толкова голям и протекциите му - толкова високо, че не се притеснява от долнопробните си лъжи. Ще му се размине както и досега.

Г-на Семерджиев като гледам плаче за по-подробна журналистическа, а и по-компетентна проверка - решил и си купил (сигурно да си има) апартаментче 168 кв.м. и гаражче към него-17 кв.м., ама му омръзнало и взел та го продал веднага, а добросърдечния купувач даже поел наказателните лихви по кредита на г-на Семерджиев, т.е. продажбата е едва ли не на загуба ... Разбира се всичко "било прозрачно..." и дори нямаше да си каже ако не го бяха хванали в "пропуск" ....

Няма оправия с тез 'наште' махленски шмекери ! Няма и туй то. (Само си представете като лъсне таковото на по-така уицътъ !) ------------ Нека бъдем по-експедитивни, Хора ! - Че от 'Звън-Звън-Звън !' да не стане бадабим-бадабум-бадабанг.

ИДВА ВРЕМЕ ДА ПЛАЩАМЕ ТЛЪСТИ СМЕТКИ ЗА ТОК. Пресметнете какви пари плащате за "ДОБАВКА ЗА ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ -ВЕИ" ПЛАТЕНАТА ОТ ВАС СУМА ЗА "ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ" ДИРЕКТНО ПОСТЪПВА В "ЗЕЛЕНАТА БАНКА" НА Г-ЖА ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА. Банката на г-жа Бориславова - Карагьозова (БАКБ) се натрупват милиардите на г-н Борисов. Добър семеен бизнес, който не би могъл да бъде узаконен ако не беше това брадато същество от снимката. И той реве за съд.

Единият си купил БМВ 530 за 1000 лева, а другият 180 м2 апартамент в Несебър сигурно за 10 хил. лв. - колко оригинално а ? Всъщност тъжното не е, че тези корумпирани мижитурки нямат дори интелекта дори да прикрият следите от кражбите си, защото знаят, че няма кой да им търси сметка - тъжното е, че има още лумпени, които смятат, че такива крадливи индивиди не трябва да бъдат наказвани, защото са от "нашите хора" ! Затова ще ни крадат, лъжат и унижават - защото им го позволяваме !

За закъсняла декларация 6 мен ме глоби НАП 200лв., незвисимо, че парите са внесени и ми е първо нарушение, а господата всяка година са с неверни декларации за имотно съсътояние и не ги наказват, а им позволяват да отстранят несъотвествието,ЗАЩО???

а жената на семерджиев дали познава незконното му дете от "секретарката" на която е купил апартамент

и баба ми забравила да си декларира пенсията ето аз я декларирам 125 лева

това е укриване на данъци. За властимащите наказанията трябва да са по-тежки от обичайните

Абе тоз Серсемеджиев освен че е шефче, да не заработва допълнително и като брокер на имоти? Ще купи имот за лятото и ще го продаде като свърши сезона... това си е жива проба схема за получаване на подкуп! Хайде да видим ще има ли кой да провери врътката!

така е! Предлагам да се детайлизира цялата процедура по покупко-продажбата на тоя шопар! Да не излезе като покупко-продажбата па онези 29дек. - "дюни" 1:4

Грешка,прошка, извинение, оправдание и айде, пак както до сега!България! Пък Бойко щеше да ги наказва, поне да ги порицае нещо, да се изкаже поне по темата....

то алчни ясно. То крадат ясно. То държавата е разнебитена от тях ясно. Ама от къде и тази безнаказаност и наглост преди избори. Толкова ли са съгурни , че няма да има възмездие? Евно да. Не им пука ни за сметни палати ни за хорски приказки, ни за прокурор. Мафия. Чудо на чудесата се случва насред ЕС - по точно в края де, приказката такава. Чакайте си вие оправия. Тоя не бил, оня не бил - фаза на отричането. Нормална психологическа реакция. Важното е , че няма да има наказани. Боже какви закани и обещания бяха преди 3.5 години.

За нас може да е закъсняло неговото "махане" от ДЕКЕВР, но за да му се отрежат "рогата", НИКОГА НЕ Е КЪСНО. Господ бави, но не забравя.

Защо ли се е набутал човекът с тия , кредити, нотариални такси, данъци.... А ако му е останало малко нещо в повече дали пък не е променено състоянието му? А ако е на загуба от сделката как ли се грижи за цените на ток, оарно,вода и т.н.? А на кого ли е продал апартамента? Дали не е временно?

Защо някой журналист просто не сравни декларациите на А.Семерджиев при заемане на длъжността, и сега, за да види как се е оял набързо с имоти и коли, и да съпостави официалните му доходи, ами му слушаме глупостите..

Да се провери декларацията му от 2009г., когато се върна отново на работа в ДКЕВР!! Но той е под крилото на ГЕРБ - Валентин Николов е основният му пазител.

не само престапници, но и рецидивисти на даржавна служба. в америка такива биват веднага опандизвани и уволнявани, без право на даржавна служба, когато излезнат от затвора.

валери Йорданов най-отговорно обяснява,че БМВ-то струвало 1000 лв.Една бърза проверка в Мобиле Бг.показва,че най-евтините са на цени от 6000-7000лв.И какво излиза??Че същият този Йорданов е излъгал за цената,за да плати по-молко данъци и такси.Освен това необявяването на това обстоятелство-придобиването на БМВ е нарушение на етичният кодекс на МВР ,като това обстоятелство е станало достояние на голям брой хора,тъй като бе официално оповестено по медиите.Логичното последствие от тези действия е Цветанов незабавно да уволни Валентин Йорданов-просто такива са разпоредбите в Закона за МВР,правилника за приложение на закона за МВР и Етичният кодекс на служителите на МВР.

Е,ясно е,че ще отричат."Невинни"са.

Защо този Г-н с БМВ то не ми го продаде за 1000 лева

Аз давам 1500 :)

най-ниската цена на този модел е 3 500 лъвчета

Катастрофирало е толкова (за части).

Чухте ли това прасе (не бръснато - за него газова горелка нямали?) купило си имота от заплата и спестявания! Господ ще ти потърси сметка за всичко което си надробил ... дано да е в този живот и да е поскоро !

СДВР Валери Йорданов твърди, че не е излъгал в декларацията си, в която според Сметната палата липсва информация за придобито БМВ 530D. Малко само ме притеснява дали не послъгва за цената... 1,000 лева??? Хмм... Да не го е купил от местните апаши или??? Този модел (дори и старите!) за скрап или резервни части е поне 10 пъти по-скъп...

Няма грешка, цените като за тях са такива - 1000 - BMW; 2000 - джип и т.н.

Алчни и нагли!!! Катафалката няма ремарке...

този от снимката да вземе да се гръмне, тои само взема огромна заплата и бонуси и други ,без да защитава интересите на хората,а е мазен като гранясала сланина

господинчо господинчо ! а парите които получихте за да унищожите зелената енергия в булгария куде ги криете ? куде се крият вашите приятели, кудето построиха паркове из цяла булгария на безкомпромисни цени, които унищожиха нек ? дано да ви се вурне тупкано и то още този живот !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ГолЕм ДЯВОЛСКИ ангел си ти. Благодари се на Господ, че бави да стори това, което е намислил, с две цели седмици вече. Обаче аз съм оптимист и се надявам да видя как ще ти бъдат отрязани "дяволските рога".

КОГАТО И ДА ГО ПРЕМАХНАТ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!

Ама той е удобен на всички

Абе който е будала да се осигурява на реалното, да плаща данъци като поп, да купува винетки и после да гледа монката с безумнмия поглед как раздава бонуси, а хората работят за 300лв. Аз официално се водя на 4 часа. Колко работя и колко взимам си е моя работа. Токова давам на държавата ! И пак и е много, щото кат чета статията кво правят тия боклуци ме е яд !

На Ачо Семерджиев от гзолизане на управляващите не му остава време да си позамаже малко далаверите - ей така, от кумова срама... Няма толкова смехотворен "експерт" като тоя. Лошото е, че е натворил един бидон с лйна вече.

този ангел семерджиев, сте варне ли кредита на банката! и аз исках кредит но ми отказаха.....?! маимуната на снимаката да не прави и другите на маимуни !!!

Не те не ги връщат тези кредити, на тях им ги подаряват парите:)))))) Стига с това примитивно мислене.

Господа журналисти, обяснете на хората, че декларирането пред Сметната палата няма нищо общо с декларирането за данъчни цели. За какви укрити доходи говорите, за какви пет лева. В случая става въпрос за евентуално административни нарушения, а не за нарушения на данъчното законодателство.

Хей умнико, като не разбираш, не се пъхай под шамарите!

А бе щом данъчните оправдаха шестте апартамента на Цецо-крадецо, вече всичко е възможно в тази държава!!!

И какво от това-всичко ще се замаже и забрави!Както винаги...