Китай влага €350 млрд. във възобновяема енергия до 2020-а

Китай ще инвестира 2.5 трилиона юана (близо 350 милиарда евро) във възобновяема енергия до 2020 година, съобщи в. "Гардиън", цитиран от факти.бг.

Обратно в новината

Коментари - Китай влага €350 млрд. във възобновяема енергия до 2020-а | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затова е този уродлив съюз на Путин с US нефтените корпорации.

чичо доналд каза че скоро няма да има трябва енергия на китайчетата хахахахахахахахаха

идват тия пари в Китай? Мисля си, че не са платили полагащото се на гражданите си, а те са много! Също, като в Русия и България крадците комунисти строят в което няма нищо лошо, стига да не се краде повечето!

Друго е да те крадат гробарски калинки. Кеф е нали. Колко мандата крадливата десница управлява София. Само от Софиянски насам да сметнем - то десетки милиарди се окрадоха и София е най-мръсната, неуредена, сива, без паркоместа и т.н. столица в Европа, а става и по-зле. А Китай има по-голяма средна заплата от България. Все пак. Тук десни крадци, там комунисти.

ЗА НОВА ГОДИНА ПОЧНАХА МОСТА РУСИЯ - КИТАЙ НАД РЕКА АМУР :))) РАЗНИ ШЕФЧЕТА БЯХА НА ПЪРВАТА КОПКА :) 3 МИЛИАРДА ДОЛАРА - ШОСЕТА , ЖП-ТА И ПРОЧИЕ :))

те това ще го направят до 2020, а пък ние ще си избираме борисов до 2020, кой каквото му трябва

ПИЧОВЕ , ДОКАТО ДОЙЧЕ ЗЕЛЕ И ПРОКСИТАТА НА СОРОС ВИ ЗАЛИВАТ С ЕВТИНА ПОМИЙКА ЗА ВЕЛИКИЯ ЗАПАД И ЛОШАТА РУСИЯ, В АЗИЯ ИКОНОМИКИТЕ СЕ РАЗВИВАТ ПО НАЧИН ПО КОЙТО ВИЕ (ДОРИ АЗ) НЕ МОЖЕМ ДА СИ ПРЕДСТАВИМ ... ОТЧАСТИ ПОНЕЖЕ СТЕ В МЕДИЙНО ЗАТЪМНЕНИЕ , ОТЧАСТИ ПОНЕЖЕ БЪЛГАРИНА Е РОДЕН В МАЛКА ДЪРЖАВА И МИСЛИ НА ДРЕБНО :))

що бе, представяме си го. Би требвало секи, който има ентернет да мисли на едро.....

би требало ама не е щото повечето гледат ефтини чепици вместо да се образоват. въпрос на интелектуален капацитет.няма ниво -те това е!

Що? Путин с кво ни залива? Докато любимата Русия дрънка оружие и мисли танкове, азиатските икономики се развиват. Ето вече Южна Корея е преди Русия. Докато путин се занимава с Крим и Донбас, дръпнатите очи ще му вземат Сибир.

Руската Економика се развива с огромни темпове: буркани, брашно и захар биват запасявани като за през война, че дойлерът не се знае кога пак ще скочи.

има интернет тъп комунисте със зелени чорапи и можем да четем не само руски

Ройтерс коментира обаче, че все още не е ясно кaк тoчнo щe се финaнcиpa идeятa, защото вcякa гoдинa щe ca нeoбxoдими oкoлo €70 млрд., за да може да се намали зависимостта на страната от въглищата. ЕВРИКА! КИТАЙЦИТЕ НЯМА ДА КУПУВАТ НАШТЕ АМЕРИКАНСКИ ДЦК И ДА НИ ФИНАНСИРАТ БОРЧОВЕТЕ , АМИ ЩЕ ПРОДАВАТ ТАКИВА :)) ИМАT 1300 МИЛИАРДА ДОЛАРА НАШИ ДЦК :))

Те това го разправят от 20 години. Кога щели да спрат да купуват американски ДЦК. И още не е станало. Вие пък спирате да им купувате боклуците и сте квит.

ЗА КИТАЙСКИТЕ СТОКИ : .... ТО И ВЪВ ФЛОРИДА ИМА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ СВОБОДНИ ЗА БЕРЧИ НА ПЛОДОВЕ , ОБАЧЕ НЕГРИТЕ И БЕЛИЯ ТРАШ НЕ ИСКАТ ДА БЕРАТ ЗА 2 ЦЕНТА/КИЛОГРАМ И ЗАТОВА САМО НЕЛЕГАЛНИ ЛАТИНОСИ БАЧКАТ :))

от друга страна хората са прави да влагат такива средства в екология щото ето- тук една селска кокошка турена за кмет на най големия град без грам компетентност освен в руския език за което също не съм много сигурен какво направи- от алчност и простотия вдигна градския/селския транспорт и ни такова майките(отрови ни)...

бате шорош веднагически трябва да им забрани ориза! не може китайците да говорят подобни глупости, само и само да съсипят петролната хранилка на правоверните ни съюзници от даеш!

Правоверните Ви съюзници от ДАЕШ са слаба работа в сравнение с главния терорист Русия, който живее основно на петролна хранилка. Та за какво му е на Сорос да забранява, като Путлер е заинтересования.

350 млрд очевидно са голяма хапка и голямо заявление , но на фона на китайското "народно благоденствие" съм малко изненадан как и от къде ще осигурят тези пари? Още повече, че отново ще разчитат на народния труд, който накрая ще имат възможността да приватизират, както у нас. Е, по- скоро няма да го направят, защото са държавници, но алчността е като природна стихия и не е ясно кога ще прелее над стената на благоразумието? В този смисъл богатството на един Китай, който може да обезумее от алчност е бомба със закъснител.