”Инерком”: Нямаме притеснения за осигуряване на финансиране

Нямаме притеснения относно осигуряването на финансиране на сделката, заявиха от "Инерком” по повод притесненията около покупката на активите на ЧЕЗ в България.

Обратно в новината

Коментари - ”Инерком”: Нямаме притеснения за осигуряване на финансиране | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На балъци ли ни правят. Каква е тази измислена фирма. Какво е това измислено набързо скалъпено непрофесионално лого. Друг купува...фирмата е параван. Това вече е пълна измама и престъпление срещу държавата, защото има пране на крадени пари.

от къде ще връщат парите на банките, ами как откъде от нашите пари за тока и друго трето, при плосък едва десет процентов данък цялата печалба ще им остане и бързичко ще изплатят всичко нали, но ако им разрешим разбира се

ДИР като официален говорител на Гинка и ко съобщава! Така трябва да започва всяко съобщение на вашия сайт+. А рекламата, която върви на !/3 от сайта е формата на заплащане в сребърници.

Ники

Въпросният господин Вацлав каза в дипломатично завоалиран вид, че Тиквоций в типичният си рекетьорски стил ги е заставил да продадат бизнеса си в България. НАПРАВО СМЕ РАЙ ЗА ЧУЖДЕСТРАННИ ИНВЕСТИЦИИ!!! Първо те канят и се хващаш в капана, а след това започва да играе сопата.

Какво финансиране редите,нали казахте,че сте собственици ? Ние на една крушка не сме собственици ако не сме си платили в магазина.

То ''финансирането'' - башкъ! Как ще го връщате туй '' финансирането''! Ам чи не мож'ти изкара толкоз пари, ка!

Дано само да не пускат Гинка да води преговорите, че ще стане мазало.Ошфорките ще и се смеят на великите икономически познания.

ами то на тая сделка добре че поне финансирането е осигурено

Гинчето рече - нямам притеснения относно финансирането. Така ми казаха, това ви казвам и аз. Ако науча повече подробности относно финансовата част на сделката, ще дам интервю. За момента до толкова са ме информирали и мен.

Ние изобщо не се притесняваме за наличието на финансиране. Притеснява ни липсата на КАКЪВТО И ДА Е ОПИТ в управлението на ЕРП. ЕРП не е като да монтираш осветителни стълбове и кабели за 20 кВ. И ни притеснява, че мениджмънта на ЧЕЗ България вече е с подадени предизвестия за напускане. И ще оставят на гинка с основното образование, дето обещала тази година да го завърши, да управлява ЕРП с 2.5 милиона абоната.

Имам 5 лв. в сметката, ама ще си купя кола за 500 000 в.АНАЛОГИЯ ....

...и как точно стана така, че НИКОМУ НЕИЗВЕСТНАТА "Инерком" в момента заля рекламния пазар с нахална и лъ жлива кампания? То не остана (почти - май само един "Поглед" ги натири Гинкините мераци) медея без инеркомски панегирици... Хората трябва да почетат повече за Гинкино-Тиквените далавери и КОГО обслужват с НАШИТЕ пари като пералня!

За Гинка ошфорката няма място за притеснение в страната на тоталната корупция, с мин. председател, дето получава писма за комфорт. Само жалки мизерници могат да търпят да господства подобна неграмотност! Оставка, некадърни шайкаджии!

Както вече многократно казахме, "Инерком" - България води преговори с няколко .......................????някои схвана ли това изречение, ЗАЩО БГ ДА ВОДИ ПРЕГОВОРИ ТОВА НЕ СИ ЛИ Е РОБОТА НА ГИНКА

Гинкее, заедно можем повече ! Аз не съм като,,,, да обещавам и да не изпълнявам, ЧЕЗ обещах, имаш го, на Дол Стамбулската обещах, има я, на Нушето кво там бех обещал....

Кога успяха да ги изперат тези пари, та и да ги изсушат- ей бързи са тези хора...

Ма то нали Албания си е само на една плюнка разстояние- те затова и Бойко се се гушка с тея Заевци и Хачимовци.

Айде да видим Бойко путката какво ще направи сега

егати и държавата, щом мутра й е премиер, а цеци рабфак траверса - мин на правосъдието

така....надушва олигарси. Вижте статията в Медиапул.

Ще инвестирам/МЕ;-)

Номера е ясен. С нашите пари!

Аве бритчеди, вчера основах едно оШфорно ООД с 5 лв капитал от бати. Няям средно, моа да си бъркам у носа и моем да трансформирам/трансферирам бъдещи приходи в реална ценъ за будали, дет ша ги стрижа. Ноо убу говоръ и обещаам. Разтягам локум и дъвкъ. Айде некой зевзек да ми даде един 350 млн че да бием кака на търга де.

Нито стотинка не бих ти дал, въпреки саркастичния правопис...нито стотинка!

КОЙ Е ИСТИНСКИЯТ КУПУВАЧ!

До тук сме само за смях, но скоро ще станеме и за резил.

И ние така, никакви притеснения. И мажоритаря от какво да се притеснява? Български банки и бизнесмени като Паата Гамгоинешвили ако нещо се дърпат има и Кабо Верде Банк, така де....Некакво ЕрЕПе ша ни се опре..

Браво, защо всички плюят по Инерком... Дайте шанс на фирмата , нали е българска. Помогнете!

Лошо нема, че е българска фирмата! Но кой ще излезе от матрьошката като истински купувач! Да не излезе некой, който ни е много "симпатичен", известен с "чисти" пари и гоуем "професионалист"?

Не този е умен, познавам го няма да се излъже втори път, нито стотинка няма да даде повече, нито стотинка.