Четвърта жертва на COVID-19 в Благоевградско

В областната болница се лекува и 65-годишната съпруга, която е в средно тежко състояние

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е диверсант

Според комунистите вирус няма. всичко е нарушение на човешки права. Дъртия комунист е пукнал от обикновена хрема. Къде е проблемът? Хора умират от хрема всеки ден.

Дайде статистика за социалното положение на заразените. Във всички други държави дават.

нацията се самоочиства от комунистически паразити.

Социално положение - дърти комунисти. До един.

Няма жертви: "Доц. д-р Атанас Мангъров: Коронавирусите не са пригодени да живеят сред човешката популация". Абе, д-р Доцент, обикновената настинка не се ли причинява и от корона вируси? Аз ли съм чел грешно, или вие не сте чели за вирусите?

фанал коронавируса бе,ако ще мреш кажи,да пиеме по едно за поредния боклук от комунизма

Като прочета за пукнал комунист ми става едно хубаво и душата ми се изпълва със задоволство.

Явно в нашата родина всеки чепик с връзки и като си плати може са стане доцент...

Мъжът бил пациент на "Св. Иван Рилски".

И какво разхлабване на мерките при това положение??? Четох интервю с шкембе войвода, че не можело да сме вечно с мерки. Никой не говори за вечно. Тоя не вижда ли, че с тия килограми е рисков.

Ей ви данните за Швеция дето давате за пример: 21,520 1,005 2,653 Заразени Оздравели Умрели И за България 1,588 287 69 Не мога да разбера, колко прост трябва да си, за да се възхищаваш та Шведските мерки, тоест липса на мерки?

настинка от коронавирус? АБЕ, СМЕШНИК, КОЙ ВИ РАЖДА ТАКИВА ПРОСТИ???

Стига с тия постановки. Той си е жив ама нас ни лъжат за да не ходим в парка.

Тия хора от къде са се заразили?

Лъжата каза, че членовете на БСП са 40 000. Ако пукнат като кучета /понеже няма вирус/ 21 520 ко прайм? Май Бойко предприе курс да остави комунягите да се самоизтребят. За целта разхлаби мерките и остави вирусът да свърши останалото.

информиране! не се уточнява от кои населени места са хората, а само областните градове.

Аз ли не разбирам от статистика - крият реалния брой в България, никой не си е направил труда да направи реални изследвания и статистика, БЦЖ, до сега сме имали луд късмет или просто сме последна дупка на кавала или пък мерките, срещу които работят Президент, БСП, Сидеров, русофили и определена група финансово заинтересовани началници на болници, до сега са дали резултат - но на пръв поглед сме много по-добре от съседни далечни държави.

Комунистически Видин гори от четири страни. Познайте дали ще има мъртви комунисти или не. Въпреки че според комунягите няма вируси. Всичко е инсинуация.

40 000? А някога бяха милион! Какво стана със Столетницата!!!

Гневът е голям навсякъде, в Бургас зрее протест заради все още неотпуснати или неясно как разпределяни 1000 лв. На много места никой от колегите не е получил. Никой в спешното, където съм командирована заради пандемията, не е получил. Тук е първата среща с пациента и не знаеш кой е здрав и кой е с корона вирус. Работя в триаж. Мисля, че е първа линия и дежурствата са по 12 часа", възмущава се акушерка от Варна във "Фейсбук". Сестра от шокова зала в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив твърди, че и там никой не е получил премия. "На коя линия работим от Шокова зала? Никога не знаем какво носят пациентите!", пита жената. Същото казват и акушерки в родилни отделения. Дори в самите екипи, които доказано работят с пациенти с COVID-19 има сигнали, че са останали хора без допълнително възнаграждение.

Духче, коронавирусът върлува в Европа от нач. годината. Населението на Швеция е с над 3 млн. души по-голямо от българското; Смъртните случаи в Швеция са с над 3 000 по-малко от българските от нач. на годината. ... България е АНТИпример по всичко. В случая с коронавируса, БЦЖ ваксината спаси българина. Въпреки ЩАБ-аджиите с мерките им "иди ми-дойди ми".

В Барселона всичко е спокойно.

Лъжата и вагинин реваха в Парламента, че вирус няма и само се насажда масова психоза. Бойко вдигна мерките и по улици и магазини е тарапана. Нинова и Вагината, че изтрепят хиляди пъти повече комуняги отколкото дядо е разстрелял със Шмайзера а капитан Харлаков изклал през 1923г.

На българин пари не бива да се дават. Тези дето не са имали контакти със заразени най-много реват за пари. Бих ги посъветвал да увиснат на някой перваз.

че пред Президентството има палатков лагер срещу РАЗЕДЕНИТЕЛЯ на народа ,недоразумението на "Дондуков" № 2

Нали беше решено, че един път- сутринта хората ще бъдат информирани- Сега е на всеки час, но хората претръпнаха и накрая ще ви теглят една майна та нито интернет, нито политици ще си намерят място.

Извънредното положение няма да бъде отменено на 13 май, а свързаните с него мерки ще бъдат удължени, по законов или друг начин, до 23 май, когато свършва започналият на 24 април свещен за мюсюлманите празник Рамазан (Рамадан)! Тогава ще спре и наплива на хора през границите и под предлог че е намаляла опасността от разпространение на заразата ще махнат и омразните ни КППта!

От понеделник падат всички забрани. Кръчми, кафенета, фитнес зали ще си работят. Комунистите ще мрат като мухи. Душата ми се изпълва със задоволство.

Медици от Бургас се готвят да подновят протестните си действия пред здравното министерство заради неизплатени 1000 лева, които бяха обещани на работещите на първа линия с вируса, съобщи БНТ. Медицинските служители искат оставката на министър Кирил Ананиев, защото според тях методиката, по която се разпределят допълнителните средства и критериите за определяне на хората, са скандални. Обясняват, че трябва да има пет пациенти със заразата в дадена болница, за да получи персоналът помощта, а работещият със заразените да има поне 12 часа с тях, което определят като унизително. Медицинските работници ще изчакват края на извънредното положение, за да подновят протестите си.

бсп под натиска на олигарсити и няколко безхаберници като мангъров успяха да убедят хората че няма никакъв проблем с епидемия та и дори не трябва да се говори по въпроса. радоста на полупияния бг скот няма граници, а хората просто умират (

че ще умреш от задоволство?

Идат и бунтове!

Кой управлялва?За мерките Мангъров ли отговора.Типично по герберски се некой ви е виновен

Сашоооо, колко си наивен, да не кажа проЗД - кой управлява и взима решенията, да не би да е БСП ? Само ти и фа ша га та Ото не сте разбрали кой е комуниста .

Да не отидеш от свръхрадост при твоя кумир - луков.

Сашко, до 15.23 часа в България са починали 184 души. Заради Мангъров, нали?! Заради него РБ е абонирана за 1-то място по смъртност.

Ти някъв бавно развиваш ли си?

От понеделник падат всички забрани. Кръчми, кафенета, фитнес зали ще си работят. Комунистите ще мрат като мухи. Душата ми се изпълва със задоволство. А кварталната кръчма вече отвори. Има разкошно шкембе и прекрасна крушова ракия. Смърт на комунизма.

Ти не разбра ли, че отмениха сутрешните брифинги, а журналята ще си задават въпросите писмено. Познай защо от щаба се оттеглиха, за да не се набиват в очите.

Пазете децата! Уврежданията от вируса са непоправими!

Идеалът на селяка, кой интелигент пие крушова ракия и яде шкембе ?

Борисов употреби генерал Мутафчийски да му свърши черната работа. Само по себе си това не е изненада. Бягството от отговорност е негов любим подход от първия му ден в политиката - посредством употребата на министри, коалиционни партньори, съпартийци, патерици в други партии. Всеки, който се е доближил до него, е бил изгорен в името на едноличното му оцеляване. Това правило няма изключения дори и в тежки за България и народа моменти.

Примери - колкото искаш. Бушонът изгаря, спасителят идва на бял кон.

Хубавото започва от утре. Мерките падат. Комунистите понеже няма вирус се заразяват и мрат като мухи. Мечтата ми ще се сбъдне. България ще се освобди от комуняги. Преливам от щастие и отивам в кварталната кръчма. Смърт на комунизма.

Вземи почерпи в кръчмата, или си безпаричен ?

От понеделник от 8.00 часа пресконференция щели да дават проф.Косов и доц.Мангъров. Само хубави думи щели да хортуват,бе.Няма пандемия,няма вирус,няма заразени и умрели,бе всичко си е естественно.Имало човек,умрял и няма човек."Това е толкоз просто и логично и какво тук значи някаква си личвост".Другарят Вапцаров като Ванга е предрекъл корона вируса.

Търси и гледай в интернет: АДЪТ, ЧУВАЛИТЕ С ТРУПОВЕ, ДИВАННАТА АРМИЯ. ЕДНА ПРОДУКЦИЯ НА НОЩ И МС /ВИДЕО!/

Е очевидно и другаря Мутафчийски не помогна на 70 те умрели - нали така? Даже според статистиката - те умряха след като се появи той значи той е виновен - аз не го твърдя това само използвам неговите методи да обвиняване

Лето 2020.