Четвърта жертва на COVID-19 в Благоевградско

В областната болница се лекува и 65-годишната съпруга, която е в средно тежко състояние

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с Тая Китайско Арабска ИЗМАМА. АКо Боклук Борисов- Банкя- лията е болен от някакъв Китайски вирус, нека си стои вкъщи. Но не да кара цала България да стои вкъщи с АРАБСКИ маски.. Да мрът и китайците и арабите заедно с техния вирус и арабски маски.

Ммм пак снимка от нормална болница. В България лекарите са над 50 годишни нямат ръкавици и не са виждали модерна техника освен на картинка

Как изглежда болницата на Мангъра?

Изплащането на 11 годишните Огромни Грехове ще бъде тежко и мъчително ! Режима на ГЕРБ умира .

Пак ли няма от вашите хапове? Тъжно е покрай тая корона, колко тежко болни останах без лечение.

Вчера беше 144-тата годишнина от Баташкото клане. Зверство отнело живота на много повече българи от тази измишльотина сега. Да си спомним с признателност за жертвата им, изиграла изключително важна роля за нашата свобода.

Спокойно ина време. От тая глупост ще умрат поне 50 хиляди българи ако се заразят 70%, както твърди един доктор Мянгъров

наистина последните 30 години нито един умрял у нас нито от старост, нито от грип, респираторни инфекции, рак и т.н. и тази година --- о ужа, до сега 60 починали ???

И колачите и колените са били чисти българи, и?

- Няма нищо страшно! Няма не се крийте - каза доц. Мангъров по телевизията. След това се обадил на майка си и й казал: - Няма да идвам да те посещавам, че е малко рисковано в тия времена. Източник: Интернет

Не блокирайте бутоните за лайк и дислай, ей мишки долни!

Иии за това ли посещаваш сайта?

А сърбия е с по добър КРЕДИТЕН рейтинг от България! БОЙКО уби държавата!!! УМРЯ икономиката!

В рамките на извънредните оценки на рейтинга, които провежда на глобално ниво заради кризата, предизвикана от пандемията от коронавирус, рейтинговата агенция Standard & Poor's (S&P), взе решение да задържи кредитния рейтинг на Сърбия за дългосрочно задлъжняване в местна и чуждестранна валута на ниво ВВ+ със стабилни изгледи за неговото бъдещо повишаване.

Къде го чукаш,къде се пука!?

Един корона вирус и Бойко ще се нареди до Жан Виденов и Фердинат!!! Национлна катастрофа....

И ти какво предлагаш?

Решиха да отпуснат мерките, защо ли? Рязко се сменя курса! И понеже ген. Мутафчийски не еподкрепя това решение, му отнемат функцията да се срами от тъпите въпроси на журналистити! Когата не трабваше задоваха тъпи въпроси за статистики и прогнози. Пращаха му майли, звъняха му па телефони, да го занимават с простотии. Съсипаха му живота за месеци половина. Сега когато се появават наболели въпроси и проблеми всички мълчат! Защо се премахват и слагат през ден правила за носене на маски ? Защо отвориха магазинит в цялата страна? Защо пътуват хората като луди? Провериха ли фалшивите декларации? Няко накзаха ли? Защо след като разрешиха ходенет по поркове, затвориха с ленти пикливата градинка, тоалетна за кучета на НДК?

Лето 2020.

Търси и гледай в интернет: АДЪТ, ЧУВАЛИТЕ С ТРУПОВЕ, ДИВАННАТА АРМИЯ. ЕДНА ПРОДУКЦИЯ НА НОЩ И МС /ВИДЕО!/

От понеделник от 8.00 часа пресконференция щели да дават проф.Косов и доц.Мангъров. Само хубави думи щели да хортуват,бе.Няма пандемия,няма вирус,няма заразени и умрели,бе всичко си е естественно.Имало човек,умрял и няма човек."Това е толкоз просто и логично и какво тук значи някаква си личвост".Другарят Вапцаров като Ванга е предрекъл корона вируса.

Е очевидно и другаря Мутафчийски не помогна на 70 те умрели - нали така? Даже според статистиката - те умряха след като се появи той значи той е виновен - аз не го твърдя това само използвам неговите методи да обвиняване

Без ограничителните мерки щяха да са много повече!

Борисов употреби генерал Мутафчийски да му свърши черната работа. Само по себе си това не е изненада. Бягството от отговорност е негов любим подход от първия му ден в политиката - посредством употребата на министри, коалиционни партньори, съпартийци, патерици в други партии. Всеки, който се е доближил до него, е бил изгорен в името на едноличното му оцеляване. Това правило няма изключения дори и в тежки за България и народа моменти.

Примери - колкото искаш. Бушонът изгаря, спасителят идва на бял кон.

Хубавото започва от утре. Мерките падат. Комунистите понеже няма вирус се заразяват и мрат като мухи. Мечтата ми ще се сбъдне. България ще се освобди от комуняги. Преливам от щастие и отивам в кварталната кръчма. Смърт на комунизма.

Вземи почерпи в кръчмата, или си безпаричен ?

Пазете децата! Уврежданията от вируса са непоправими!

От понеделник падат всички забрани. Кръчми, кафенета, фитнес зали ще си работят. Комунистите ще мрат като мухи. Душата ми се изпълва със задоволство. А кварталната кръчма вече отвори. Има разкошно шкембе и прекрасна крушова ракия. Смърт на комунизма.

Идеалът на селяка, кой интелигент пие крушова ракия и яде шкембе ?

Ото Скорцени, когато хвалиш, нищо не губиш; когато проклинаш, нищо не печелиш.

Това че вярваш че ракията е крушова, те описва като голям наивник, пък тръгнал мнение да дава. Иначе да кълнеш не е хубаво, щото кълнеш и себе си по тоя начин.

Сашоооо, колко си наивен, да не кажа проЗД - кой управлява и взима решенията, да не би да е БСП ? Само ти и фа ша га та Ото не сте разбрали кой е комуниста .

бсп под натиска на олигарсити и няколко безхаберници като мангъров успяха да убедят хората че няма никакъв проблем с епидемия та и дори не трябва да се говори по въпроса. радоста на полупияния бг скот няма граници, а хората просто умират (

Кой управлялва?За мерките Мангъров ли отговора.Типично по герберски се некой ви е виновен

Сашко, до 15.23 часа в България са починали 184 души. Заради Мангъров, нали?! Заради него РБ е абонирана за 1-то място по смъртност.

Медици от Бургас се готвят да подновят протестните си действия пред здравното министерство заради неизплатени 1000 лева, които бяха обещани на работещите на първа линия с вируса, съобщи БНТ. Медицинските служители искат оставката на министър Кирил Ананиев, защото според тях методиката, по която се разпределят допълнителните средства и критериите за определяне на хората, са скандални. Обясняват, че трябва да има пет пациенти със заразата в дадена болница, за да получи персоналът помощта, а работещият със заразените да има поне 12 часа с тях, което определят като унизително. Медицинските работници ще изчакват края на извънредното положение, за да подновят протестите си.

От понеделник падат всички забрани. Кръчми, кафенета, фитнес зали ще си работят. Комунистите ще мрат като мухи. Душата ми се изпълва със задоволство.

че ще умреш от задоволство?

Идат и бунтове!

Да не отидеш от свръхрадост при твоя кумир - луков.

Ти някъв бавно развиваш ли си?

И после можеш да духаш свободно,и душата ти да се изпълва с топло и гъсто задоволство...

Извънредното положение няма да бъде отменено на 13 май, а свързаните с него мерки ще бъдат удължени, по законов или друг начин, до 23 май, когато свършва започналият на 24 април свещен за мюсюлманите празник Рамазан (Рамадан)! Тогава ще спре и наплива на хора през границите и под предлог че е намаляла опасността от разпространение на заразата ще махнат и омразните ни КППта!

Нали беше решено, че един път- сутринта хората ще бъдат информирани- Сега е на всеки час, но хората претръпнаха и накрая ще ви теглят една майна та нито интернет, нито политици ще си намерят място.

Ти не разбра ли, че отмениха сутрешните брифинги, а журналята ще си задават въпросите писмено. Познай защо от щаба се оттеглиха, за да не се набиват в очите.

че пред Президентството има палатков лагер срещу РАЗЕДЕНИТЕЛЯ на народа ,недоразумението на "Дондуков" № 2

Лъжата и вагинин реваха в Парламента, че вирус няма и само се насажда масова психоза. Бойко вдигна мерките и по улици и магазини е тарапана. Нинова и Вагината, че изтрепят хиляди пъти повече комуняги отколкото дядо е разстрелял със Шмайзера а капитан Харлаков изклал през 1923г.

Гневът е голям навсякъде, в Бургас зрее протест заради все още неотпуснати или неясно как разпределяни 1000 лв. На много места никой от колегите не е получил. Никой в спешното, където съм командирована заради пандемията, не е получил. Тук е първата среща с пациента и не знаеш кой е здрав и кой е с корона вирус. Работя в триаж. Мисля, че е първа линия и дежурствата са по 12 часа", възмущава се акушерка от Варна във "Фейсбук". Сестра от шокова зала в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив твърди, че и там никой не е получил премия. "На коя линия работим от Шокова зала? Никога не знаем какво носят пациентите!", пита жената. Същото казват и акушерки в родилни отделения. Дори в самите екипи, които доказано работят с пациенти с COVID-19 има сигнали, че са останали хора без допълнително възнаграждение.

На българин пари не бива да се дават. Тези дето не са имали контакти със заразени най-много реват за пари. Бих ги посъветвал да увиснат на някой перваз.

Комунистически Видин гори от четири страни. Познайте дали ще има мъртви комунисти или не. Въпреки че според комунягите няма вируси. Всичко е инсинуация.

В Барселона всичко е спокойно.

информиране! не се уточнява от кои населени места са хората, а само областните градове.

Тия хора от къде са се заразили?

Стига с тия постановки. Той си е жив ама нас ни лъжат за да не ходим в парка.

Ей ви данните за Швеция дето давате за пример: 21,520 1,005 2,653 Заразени Оздравели Умрели И за България 1,588 287 69 Не мога да разбера, колко прост трябва да си, за да се възхищаваш та Шведските мерки, тоест липса на мерки?

Лъжата каза, че членовете на БСП са 40 000. Ако пукнат като кучета /понеже няма вирус/ 21 520 ко прайм? Май Бойко предприе курс да остави комунягите да се самоизтребят. За целта разхлаби мерките и остави вирусът да свърши останалото.

40 000? А някога бяха милион! Какво стана със Столетницата!!!

Пак лъжеш,господине. Като сложиш и онези 1000 от ГРОБ,"членовете" са 41 000...

Аз ли не разбирам от статистика - крият реалния брой в България, никой не си е направил труда да направи реални изследвания и статистика, БЦЖ, до сега сме имали луд късмет или просто сме последна дупка на кавала или пък мерките, срещу които работят Президент, БСП, Сидеров, русофили и определена група финансово заинтересовани началници на болници, до сега са дали резултат - но на пръв поглед сме много по-добре от съседни далечни държави.

Духче, коронавирусът върлува в Европа от нач. годината. Населението на Швеция е с над 3 млн. души по-голямо от българското; Смъртните случаи в Швеция са с над 3 000 по-малко от българските от нач. на годината. ... България е АНТИпример по всичко. В случая с коронавируса, БЦЖ ваксината спаси българина. Въпреки ЩАБ-аджиите с мерките им "иди ми-дойди ми".

Това е така, защото те си нямат БЦЖ!. Паметник трябва да се издигне на д-р Сребра Родопска затова, че спаси България от това, което се случи в Италия и Испания.

И какво разхлабване на мерките при това положение??? Четох интервю с шкембе войвода, че не можело да сме вечно с мерки. Никой не говори за вечно. Тоя не вижда ли, че с тия килограми е рисков.

Мъжът бил пациент на "Св. Иван Рилски".

Като прочета за пукнал комунист ми става едно хубаво и душата ми се изпълва със задоволство.

Няма жертви: "Доц. д-р Атанас Мангъров: Коронавирусите не са пригодени да живеят сред човешката популация". Абе, д-р Доцент, обикновената настинка не се ли причинява и от корона вируси? Аз ли съм чел грешно, или вие не сте чели за вирусите?

Явно в нашата родина всеки чепик с връзки и като си плати може са стане доцент...

настинка от коронавирус? АБЕ, СМЕШНИК, КОЙ ВИ РАЖДА ТАКИВА ПРОСТИ???

Над 200 вируса предизвикват простуда и грип Обикновената настинка или простуда е инфекция на горните дихателни пътища, причинена от вируси. Тя е едно от най-разпространените заболявания в света. Възрастните прекарват от две до пет настинки в годината, а децата, особено тези, които посещават детски заведения – до десет настинки. Най-често през есенно-зимния сезон ни атакуват риновирусите. Те са над 10 щама и са отговорни за близо 50% от простудните заболявания. Коронавирусите са отговорни за около 10 – 16% от случаите на простудни заболявания. Същата е заболеваемостта от респираторни синцитиални вируси. Съществуват също аденовируси, парагрипни и ентеровируси.

Значи лъжи и обиди може, информация - линкове не може?

нацията се самоочиства от комунистически паразити.

фанал коронавируса бе,ако ще мреш кажи,да пиеме по едно за поредния боклук от комунизма

Дайде статистика за социалното положение на заразените. Във всички други държави дават.

Социално положение - дърти комунисти. До един.

Според комунистите вирус няма. всичко е нарушение на човешки права. Дъртия комунист е пукнал от обикновена хрема. Къде е проблемът? Хора умират от хрема всеки ден.

Е диверсант