Четвърта доза Covid ваксина за хора с отслабена имунна система в САЩ

Центровете за контрол и превенция на заболяванията вече дадоха зелена светлина за смесване на ваксини при поставяне на бустерни дози

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имунната система ще отслабва още с тия ваксини. накрая няма да я има и ще си бият ваксини и др. медикаменти всеки месец....

С Прасетата е така. Три не стигат. Браво. Отличници. Поздрави от Китай. Особено от Huawei. Ма как ви изработиха, а? Тихо и кротко.

Малко са им четири.

Сте малоумни в Америка, че даже не можете да осъзанете колко сте малоумни. Честита четвърта игла. Милите ми опитни свинчета... Да ви е сладко...!

Ще се включа с 34-доза . Дотогава ще следя инжектираните как умират в адски мъки.

4-върта, ама трябва да е подновена, а не едно си баба знае, едно си баба бае!

система каква ваксина ве, тези съвсем изплискаха легена. Не че не може да се сложи ама очевидно файдата ще е минимална ако я има изобщо. За ваксина ти трябва работеща имунна система за да изработи антитела и т клетки. То това ако го няма не работи и ваксината. Ваксина за деца? Тези хайвани наясно ли са с това какво изобщо се опитват да направят?

До колкото съм чел, всички клетки ползвот РНК да си произвеждат различни протиини. Предполагам рнк ваксините действат при всички, но може би в по-бавно при хора със заболявания. Дали имунни, или други. Клетката дори да произведе антитела, те трябва да се отделят и влязат в кръвообращението. Сигурно има разлика при различните хора колко бързо се произвеждат...при тези със по-бавно производснво решените по-голяма доза или по чести ваксинации.

Костният мозък е този който изработва Б и Т клетките. Изработва всякакви на случаен принцип. Ако Б се върже с протеина, Т се върже с вързаното с протеина Б то тТ задейства по-нататъшния имунен отговор(Т са няколко вида но да кажем последници и убийци - последните вършат имунната работа и се контролират от посредниците). Б се диференцират в Далака и лимфните възли, т в тимуса. При дефицит на тимуса при някаква причина, СПИН, пиене на имуносупресори има да чакаш Т мутацията дето да задейства нужната имунна реакция ... то в това се състои имунният дефицит ... и това ти го казва електронен инженер, с интереси във физиката и математиката, изкарващ си прехраната с писане на софтуер и принуден да чете несвойствена материя за да се ориентира в кашата сътворена от иначе надутите като пуяци докторя

Аз не съм ваксиниран И никога няма да бъда

Казах ли ви, че това никога няма да спре докато го търпим. Ще има 5-та доза, 10-доза, 1000 дози! Иначе се надявам се ваксърската измет да станат истински наркомани. Да просят за новите игли. Да ми викат: "Бате, имаш ли 5-10 лева? Аз за храна. Честно!". НЕКА! ЩЕ!

В нашето големо село -САЩ,слушаме само Т . Стораро и сме големи фенове на песента му-отличен 6.нямаме си Пайнер ,но имаме пфайзер и бройм 3,4,5,6 и Т.н

Най-често това са: температура, главоболие, мускулни болки, повръщане, болка в ръката. ВСЕКИ САМ СИ ПРЕЦЕНЯ.

ПРЕЦЕНЯВА по книжовен български, на селските диалекти е преценя.

На тия с трите дози в щатите им викат - "антиваксъри" :)

Това ако е вярно, след година тези ваксини ще трябва да ги доставят с водоноски до всеки квартал и хората да си ги вземат наливни в двайсе литрови туби. Дано да е фейк, защото имам близки, които вече се "закачиха".

През времето на сезонните грипове е нормално да има болни. Няма драма за умните и информирани хора, няма и такъв вирус, изолиран в лаборатория. Ако имаше, защо не го представят на научната общност?

Две, три, четириии.. ама да не стане само пет, шест, седем, осем :D

Аз не съм ваксиниран И никога няма да бъда

Да бе да,така говореха и за третата,накрая започнаха изместо,сега и с тази ще е така,после 5-та,6-та,7-ма и т.н. до гроб! Ваксините разхлабват имунитета,но тези явно и не струват или лъгат хората да се ваксинират в името на печалбата! Дори съм сигурен,че вече няма ковид,защото му изчезнаха началните симптоми и започнаха да изкарват и грипа,че е ковид,а всички починали ги пишат починали от ковид,никой не го разследва това!

За отслабена имунна система не трябваше ли да ядем лимони и сьомга. Не може ли да изям 4 филета от сьомга с четири лимона, вместо да си бия 4 инжекции. А и бутилка вино пълна с антиоксиданти, няма ли да ме укрепи имунно

Лошото е, че който е започнал - няма спиране. Имунната му система вече е "излъгана" и не може да се справи.

+ белина и хлорамин до нова година с 8 доза субстанция за шарани.

Нищо не е 4-та, като стигне до 7 тогава ще е нещо значимо!

И така съм си здрав и без игли

Шегувахме се за абокати..., ама сега нещо не ми е смешно.

Кои са кртериите за "отслабена" имунна система? Постоянното боцкане не спомага ли за допълнително "отслабване" на имунната система? Или това е целта? Все по-болни и зависими от фарма мафията?

Всеки коментира без да е прочел новината. 3-та доза се слага минимум след 6 месеца след втора. 4-та доза минимум след 6 месеца след трета. Какво съкращаване на време всеки пише в тези коментари, явно и ги мързи антиваксарите да четат вече.

Даде

Тези mRNA ваксини са били проучвани от преди 20 години истории- срещу зика вирус, спин ваксина, ебола …. Те не дойдоха от нищото…. Не е Вярно за 10 години. Ваксината за паротидит е била пусната за 4 години през 60 сте-

Спрете да ваксинирате заразата разнасяне. Стига вече.

Честито на вакс наркоманите! Всеки месец нова доза!

Живея със. Стадо което ме освикваше че да слушам от стадото станах аз.и сина на шефа другото под юргана на кислород А аз без и железен като човек

Ако третата игра е 6 месеца след втората, а четвъртата е 2 месеца след третата, можели казионните математици да изчислат деветата колко време след осмата ще е? Моля! Ще очаквам резултата в сутрешните блокове и водещите новини.

Ами ако времето до всяка следваща игла намалява 3 пъти, то 9-та игла трябва да е 6 часа след 8-та!

След време ще се появят дилъри не на наркотици,а на ваксини .модерни времена настават

И така си живея без простотиите

Четвърта доза Covid ваксина за хора с отслабена имунна система в САЩ - явно много хора са излишни за управляващите !!!

Ваксината в САЩ и БГ може да е различна, кой може да каже?

Schilo

Това вече ми прилича на броенето на абитурентите

На палячото СЗО

Бай Ганьо пак ще развенчае конспирацията на фарма мафията и заговора на лекарите.

Дира с триене не става МАФИЯТА е на ход

И моят коментар изчезна :-(

Ще има и 5та и 987ма за омега варианта...Честито ВИ "ново нормално" стадо!!!

Schilo

Кинти и зависимости. За сметка на свободата и здравето.

Чрез сегашния тип ваксини на имунната система се представя малко количество белтък за кратко време. Естествено, тя може и реагира в някаква степен, но нейният отговор не е такъв, че да осигури дълготрайна имунна защита. В опита да се компенсира този недостатък производителите се опитват да убедят правителствата, а те да убедят нас да се имунизираме с трета, четвърта и пета доза през няколко месеца, защото пътят на стимулиране на имунната система не е достатъчно ефективен.

А няма и 11 месеца от първите ваксини... Че и времето от игла до игла намалява... Леле какво ни чака! Държавите няма да издържат дълго на безплатни ваксини по няколко на година, или месец.

Юруш на ваксините

Schilo

Пичове, реалните ваксини ще се появят през следващата или през 2023 год. Засега имаме нещо, което не пази както трябва.

Няма да се появят никога, нито ще се появят за грип. Не всеки вирус може да бъде победен с ваксина, и това се знае отдавна, и хората които разбират го казаха още в началото. Вируса е завинаги сред нас, това е.

Нали никой не се съмнява, че след няколко години всички ваксинирани и после редовно реваксинирани ще принадлежат към групата на хората с отслабена имунна система?

Schilo

Ъпдейт на 3 месеца

Кажете колко ваксинирани са се разболели там? В Масачузетс преди някой друг месец 74% от новозаразените били ваксинирани. Аз си се майтапех за 19 доза, ама дали ще я достигнат! ;)

Не издържам вече, да се смее ли човек, да плаче ли, в кой раздел да сложа тая фантастика! Ни медицина, ни наука, ни кино....., живот, ама не баш, нещо като нищо, защото логиката я няма, вярата също, а лъжата се настани трайно на мястото на истината! Абсурдно, абсолютна лудница!

дебила катранджиев каза,че на хора с отслабена имунна система да не се слага ваксина,ама е светилото за идиотите в БГи го води за носа дори след като го ритнаха!

който не ще да си удря ваксина да му ударят един уй

Schilo

Като гледам, то ваксите ви ги бият поне по веднъж на 3 месеца

а де,а де ....ние с бат бойко ше се редим секи ден на такава опашка

ми не искам ваксина. Дай от второто

Тук става дума за четвърти УЙ!!!

време за мю варианта

стана кат хапчета за кръвно..доживот. боднатия веднъж става кат наркоман, с игла в джобаи гЗа форевъ

Колко яко а!? Още една ваксина.20 да искат 20 ще си набия в гз и ще поискам допълнително