17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

???

а не мъчи...

Скоро всичко ще бъде отново нормално. Загиналите по пътищата ще са повече от умрелите от измисления ковид.

Когато се дават книжки на слабограмотни хора и да ги бутат да изкласят осми клас така ще бъде.

"Сблъсъкът между автомобилите "Фолксваген Туран" и "Опел Зафира" бил челен. Загиналият бил водач на автомобила "Опел Зафира". В болница с опасност за живота са откарани спътниците му - 23-годишен бургазлия, момиченце от Бургас на 5 години, и водачът /30 г./ на автомобила "Фолксваген Туран". " Така написано излиза, че водачът на фолксфагена е бил спътник на водача на другия автомобил. А по темата: край това с. Микре редовно стават тежки ПТП. Явно трябва да се претрепят 1 автобус с пътници, както край Своге, че да се сетят отговорните държавни институции да вземат някакви мерки и да обезопасят тоя участък.

Вече се претрепа един автобус. Някакви глухонеми. Предполагам затова не ги броят или помнят. Я да беше се ботурясал Шофьорът на една Тойота тундра (да се свети името Му), магистралата да е готова досега.

ФАРОВЕТЕ СВЕТЕХА ЛИ? БЯХА ЛИ ПУСНАТИ ФАРОВЕТЕ? ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ИДИОТСКИТЕ ПРОСТОТИИ НА ОМРАЗНИЯ БАНКЯНСКИ ТОЛУП!?

Ти идиот ли си?

Ужасно тъжно какво е това изтребване на българите

Не! Това е самоизтребване.

Преди време и аз така обичах да взимам София - Севлиево като карах със 140 по правите преди магистралата.... Сега има камери и не смея, а и имам вече малко дете, поумнях и се замислих що за глупост е да се кара бързо като после пак се влачиш зад камионите, даже много по-често се налага да се чудиш как да ги изпревари като караш по-бързо, защото ги настигаш по-често. Направих си експеримент - последния път като карах по този маршрут карах с всички ограничения на скоростта, даже и тези дето ми се струваха глупави - е, оказа се че стигнах само с 15 минути по-късно, което си е едно пикаене на някоя бензиностанция. Няма никакъв смисъл от бързото каране, а какви идиоти ме изпреварваха без видимост, не ми се говори.

Лъжеш! ГЛУПАКО! Ѝ Ако спазнаш всички ограничения по закон, дори да приеме, че излизайки от ограничение 50км/ч на секундата вдигаш 90км/ч максимално допустимата... София- Варна е... 8часа и 43 минимум! На 46% от целия път има постоянни ограничения, без да броим допълнителните по магистралните участъци заради ремонтите.

Едно време моя инструктор казваше. По добре двайсет минути по късно отколкото двайсет години по рано.

Там, на Микре, е като на състезателна писта, и изродите правят огромни дивотии, с двойно, тройно изпреварване, с блокиране на невинни водачи, с избутване в канавката, защото идващите отсреща не оставят място... И защо милиционерите не са там денонощно? Ако дори оставят колата на КАТ само като паметник, това пак ще доведе до някаква дисциплина...

Много пъти съм минавал от там, ченгета, камери, знаци, вс има. Винаги съм се чудил какво и е на отсечката, че половината загинали на пътя Варна - София са там и съм стигнал до единствения сносен извод, че там местните се смятат за богове и безсмъртни, друго обяснение не виждам. Нищо и няма на отсечката. Най вероятно в случая джигитите от Ловеч са навлезли в насрещното

Софиянци с ласкавите коли си мислят че са фанали дядо господ за шушлека!! Миналото лято точно там от Микре за Сопот ме изпревариха 100 коли и се принудих да карам със превишена скорост, досадниците си мислят че като имат хубави коли пътя е тяхен. Профучаваха покрай мен и се мушкаха на 2 метра пред мен защото идва насрещното движение. Имам зад гърба си над 1 милион километри, карам в цяла Европа, това го няма никафе другаде. Лошото е че престапниците оцеляват, отиват си невинни хора.

ама аз пък да ти кажа за селяните. Тука в София те не спазват почти никакви правила защото там от където са просто няма такова движение и такива кръстовища .Всеки ден виждам как излизат на път с предимство без да се оглеждат дори и ако ги изпраскаш директно няма да разберат от къде им е дошло

Не е лесно мислено да разделяш пътя на пет платна без маркировка и да спазваш "столичния" правилник когато си за пръв път в тази пътно транспортна какафония.. Но истината е че много малко от катастрофите се причиняват от провинциалисти.

Хубаво пишеш за софиянци,ама виж с какви номера са двете коли от катастрофата!

Микренски помак се мисли за Гриша Ганчев.На бас че помаците са били без книжки.

Не може да се кара вече в София .Отвсякъде излитат велосипедисти ,отпред ,отзад,отстрани.Да не говорим за моторджиите които за секунда са до колата ти нищо че си погледнал назад преди малко за да направиш маневра. А по магистралите и главните пътища е 10 пъти по страшно щото там вече да оживееш при катастрофа е по малка вероятността отколкото да спечелиш от тотото шестица

a kolko zagivat ot losi patista akolko zagivat o texniteski ne ispravni mps nula za tova ne triabva da ima godisen pregled ili pone da e na 3 godini v usa niama

Селяко учудващо почти грамотен! Онзи за което пишеш по доле е Писанков- служи в КАТ, а другия Писанчев е бивш шеф на националната и семейната ти сигурност, сега е генерален консул в Солун- там го нагласи ББ и изобщо ти е сбъркана личностната автоиография.

Има “превишена скорост”, която пълни бюджета и чийто “контрол” по тази причина охотно се толерира! Има разбира се и : четящи, пишещи, гледащи тв, пишещи SMS-и, ровещи в нета, пияни, неправоспособни, дрогирани, НЕгледащи в огледалата, НЕдаващи мигач, НЕспазващи предимство, НЕспазващи пътна маркировка, изобщо НЕспазващи ЗдВП -но всичкото това го няма в пътния контрол на КАТ , защото е “трудно за доказване и наказване” и затова отдавна е престанало да се контролира ! Това е “причината” за поредната катастрофа ! И ако не ми вярвате : в нета е досъпна “справка N11”на самия КАТ-пътна полиция и в нея пише черно на бяло , че от превишена скорост в БГ загиват 1-2 човека годишно !

Няма по-дебилно племе от това. Наистина няма. Един къс участък от път е достатъчен да го докаже. Естествено на тъпото племе все някой външен враг ще му е виновен за неизлечимата олигофрения.

Тъпа история! Там пътят е широк - спокойно могат да се разминат 3 автомобила, ако някой от шофьорите не е пълен идиот и не кара на таран, "за да накаже" този дето е "нарушител"

Това с. Микре е българския бермудски триъгълник. Там най-редовно мрат хора и държавата в лицето на отговорните органи не взима явно необходимите мерки, за да спре това ЧУДО МИКРЕ. Абе през метър сложете полицаи там, оправете път , маркировка, следете с дронове, камери, толкова ли е трудно смъртта около Микре да изчезне. Поне десетима средно на година мрат там бе хора, ЗАЩО и ДОКОГА

оня комплексар дето е шеф на КАТ - Писанков, само за парите мисли. Не за безопасността

Е, да пак държавата е виновна ба простаците, тъпаците дето мразят да спазват правила! Простотията, съчетана с безгранично самочувствие ще затрие този народ, и може би по-добре!!!

Много пъти съм минавал през този участък и се чудя какво толкова му е опасното. Явно идва от безумни изпреварвания, защото целия път почти няма къде да се изпревари. И ако някой се носи с 50-60 км/ч става безумия. Не знам защо полицията не е постоянно на такива участъци, а все се крият на някакви "хранилки" с недомислени ограничения. И защо при толкова много катастрофи и загинали най-накрая не се направи на места трета лента за изпреварване. Русе - Шумен го направиха така и се пътува много по-лесно от преди.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

бе, хора, защо.... Защо не внимавате - за къде бързате с комплексите си и арогантността....

като вдигне на места висока скорост ще пристигне 1 час по-рано. Висока СРЕДНА скорост трудно се поддържа, едно няколко минутно спиране и скоростта пада много. За какво тогава е нужно да се надяваме на сцепление и никаква гаранция от страна на инерция и центробежни сили? Гледайте предаванията на с Бричката и Димитър Илиев ютуб!