Четирима са в надпреварата за поста председател на ЕП

Евродепутатите ще избират между Роберта Мецола (ЕНП, Малта), Алис Кунке (Зелени, Швеция), Косма Злотовски (ЕКР, Полша) и Сира Рего (Левите, Испания)

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм обиден. Защо нашата Мария защо не е дори обсъждана. Та тя е една глава поне над тях.

Аз съм за Косма Злотовски - Полша !!! Помнете, другите ще са като "горчица в мед" !!!

в псевдопарламента по поредните канони на мейнстрийма си избират председател няма лошо - осмислят си времето и търкането на банките може и с по-вредни неща да се занимават, примерно, с поредни санкции за : - държава отказваща да приватизира националните си богатства - за държави , чиито граждани не се полъгват да участват в незаконни извънлабораторни експерименети с т.нар. ваксини срещу Ковид - за държава с множество региони свободни от джендъризма и сексуална дезориентация на децата - за държава освободила територията си от туморни образивания на Затвореното общество на СС активиста Сорос пък и както вече коректно отбелязаха съфорумци, бустеризирането на кандидатките ни гарантира скорошна поредна серия в сапунката Наужким парламент защо наужким ли ;) ?! много просто - никой , ама никой, нито отделните евродупеклати или евродупеклатки , нито групите им НЯМАТ право на законодателна инициатива а т.нар. европарламент е Единствената ръководна структура в ужким демократичния ЕС , чийто състав се избира с избори ;)

Надпреварата на желаещите, за сметка на бедстващите, наблюдавана от елитите, з.а.е.б.а.н.а от самите европейски парламентаристи, чиято основна цел е да си получават редовно облагите и заплатите, които смятат, че им се полагат.

Мис Нюланд правилно каза - Fuck the EU

Ще изберат Адолф Хитлер. Злените са съвременните фашисти.

Всичките 4-ма са нещасници с Гръмки имена ! Ние чакаме Война тези се избират помежду си за Председател на ЕП ! Нито един не струва и пет пари !

Тоа злобен ваксър беше, нали?

дали са от тия 42 пола който рекламира евросъюза или има дискриминация,трябва да има поне един шварц,един битранс и един безполов,иначе е против свободата на човечеството

абе направо наш васко азиса си е за там

И случайно всичките жени. Защото това е новото модерно !

Много кандидати за ковчега.

Тези, които ни карат да се бодем и на тях им се разкрива истината. Преселват се скоропостижно с ада.

Ако са се бустиризирали наскоро, да не чакат дълъг мандат.

Е, не! Моят кандидат го няма, сърцето ми плаче! Този дето е най, най, най, и се целуваше и прегръщаше със сите лидери на Европата (щото са му приятели), сега седи у Банкя, и не е в този шорт лист, а в друг......

Горкият! Набиден с три игли...и чаооо

Защо да е горкият, да не са го държали трима джелати, за да го набодат? Сам си е избрал съдбата, сега си плува в казана и нищо не може да го хване.

Кой ще брои бюлетините?

Там и метеорит да удари, няма да убие човеци.