17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народа е гламав, това е причината.

И какво като ги "транспортират" в болницата ? Там в бърза помощ, работят ДЕЦА на възраст между 20 и 30 г. ... С никакъв опита ... Не може да се различи кой е лекар, кой сестра, кой санитар.... Във ВСИЧКИ СОФИЙСКИ БОЛНИЦИ ! В Токуда (в същност турската Али Бардем) в бърза помощ СТАЧКУВАТ поради ниски заплати !

Истината е, че в България се кара безобразно и изключително нахално. Преди месец с кола под наем от RentACar, при изпреварване бях ударен в задна дясна врата от VW опитващо се да завие на ляво за да влезне в бензиностанция ECO на Околовръстен път. Завъртях се и опитвайки с ляв волан да изправя колата се ударих след около 40 м. в спряло на второстепен път BMW. Водачите и на двата автомобила се нахвърлиха срещу мен, че аз съм предизвикал ПТП. Служителите на КАТ съставиха протокол в който отразиха, че и двамата водачи сме виновни, като аз съм ударил с предна дясна страна на автомобила си първо VW-то и след завъртане и BMW-то. Тези от КАТ както и колегите от двата автомобила въобще не обърнаха внимание и не си зададоха въпроса, защо задната дясна врата и част от калника на автомобила ми са смачкани и влезнали навътре с почти 20 см. Служителите на КАТ дори не ме попитаха, кой е изкривил тази част на колата, независимо, че направиха достатъчно снимки със служебният си 15 цолов Лаптоп. От март 1970 г. карам автомобили изминал съм няколко стотоци хил. километри, а от 30 години живея извън България. Тове е ПЪРВОТО ми и да чукам на дърво, дано е последно ПТП „предизвикано от мен“! Извинявам се за дългия коментар. Лек ден.

Не разбрах, какъв е този 15-цолов лаптоп, обикновено са 15-инчови. В цолове не съм чувал да ги измерват. Ти от ВиК ли си? И друго, уточни, имаш ли щети по преден десен калник? Нима са написали, че си го ударил с предна дясна част без да има следи? Чувал ли си, че на кръстовище е забранено изпреварването?

Българина още от татово време като се види с малко пари и първата му работа е да ги даде за такси.

2019 ще бъде рекордна, за броя на жертвите по пътищата в Бъкгария. Напразни са изявленията на ръководители от МВР. С просто око се вижда хаоса по пътищата. Застанете на светофар и ще констатирате колко водачи минават на червено. Безброй примери по всяко направление. Дългогодишен международен шофьор ми заяви, че този хаос го има само в България. На практика държавата я няма!!!

Нарочно го правят това същото е в здравеопазването пълен хаос за да страдат хората и да ги е страх, нещо като ела зло че без тебе по зло е отношението към управниците, но това ги устройва.

Бенца е бързал да мине на оранжево-червено, таксито е тръгнало с ряз на зелено, и двете коли върху релсите. Лошо ако имаше и пешеходци там, дето не обичат да ползват подлеза, защото щеше да е всичко в червено

Много хора си мислят, че шофьорската професия е проста работа,..НО...тя не е.....за прости хора!!!;))

кръстовището е много зле проектирано с релсите по средата и ляв завой от Витиня се прави много трудно дори да се спазват правилата. Завиващите на ляво от двете посоки на Витиня се налага първо да се разминат и след това да направят левия завой. Който е минавал знае. Всъщност поне половината инциденти по пътищата ни са в следствие от лоша организация, маркировка или състояние на пътната мрежа....

Всеки трябва да внимава, дори и да има такъв "Мерцедес". Не е ли така? Ето го доказателството. Но преди кола му трябва да има още нещо в главата си. Но това е въпрос на произход и генетика.

Какво значи "такъв" мерцедес? Това не струва повече от 10 бона втора ръка. Ама Ганьо си е Ганьо. Мисли си, че като се качи на черен мерцедес, бмв - "тупалка" или "зъл" джип, всичко живо трябва път да му прави и да му се извинява дори когато не спазва ЗДП. Добре, че има някой отгоре, който си посъбира верисиите, но жалко за невинните пострадали при такива случаи. Оправията е една - гьостерицата У главата докато не дойде акъл. Друго спасение няма.

Дали този с еската си е помислил че е трамвай ?

Има ли интелигентни хора с немски коли. Аз не познавам такива, само тапа.нари.

Предполагам - млад ММА боец с вехта S-класа вози напомпана инфлуенсърка към мола. Опитва се да отнеме предимство на ляв завой - ей така, за малко адреналин, а и за да впечатли силиконовото създание в седалката до него. Обаче бакшишът има намерение да си ползва предимството и за съжаление не преценява правилно уменията и рефлексите на бъдещия инвеститор в строителството или във фитнес-сегмента, който стои срещу него. И това води до травми и застрашени животи ...

Пиши още!

4е добре го е написал човека ...Де и редакторките у Дир-а ,да имат такъв образен език и мисъл :))

А всъщност доргирания ММА боец с вехта S-класа просто минава на червено, щото не познава светофарната уредба или си рови нещо долу в краката и не гледа къде кара.

Колега, какво озназачава "инфлуенсърка"?

Ама колега, в кой век живееш ти? Това е мацка, която си прави селфита постоянно и навсякъде и пише "сторита" в Инстаграм. И покрай това рекламира разни боклуци. Това е професията на бъдещето, един ден всички ще сме инфлуенсъри и ще се инфлуенсваме взаимно. П.П. Сега сигурно ще ме питаш какво е "стори" ... ами чети по-често дир беге и ще ги знаеш тези неща. П.П.2 И аз допреди 2 седмици не знаех какво е инфлуенсър и какво е стори, но благодарение на дир разбрах. Все още не съм се осмелил да си направя профил в Инстаграм и да започна да инфлуенсвам на поразия, ама някой ден ... :))

Глей сега, има много разнообразни неща в живота ни, като "То" - за определение на пол, "джендър" - същото, "инфлуенсър" - предполагам, че идва от англ. influence, т.е. влияние, демек "влиятелен", "блогър", "влогър" - и двете са ми еднакви, но предполагам, че второто има нещо общо с влоговете на хората, "джусър" - едно от последните "модерни" неща, които чух и впоследствие разбрах, че е нещо като боклуджия за тротинетките, които задръстват София и са предпоставка за доста контузии, но това е отделна тема. Също така имаме "лайквания", "туитвания", "спрейнг", "пилинг", "криспита", "адвания" и т.н. изг.зици. Общо взето една голяма помия, с която заменяме богатия си език. За съжаление английският език е доста бедничък на думи и словосъчетания (особено, когато се отнасят до роднини от женски пол по права линия), но явно, както сме си дали гъ.овете за всичко, така си даваме и езика, който ни е спасил през вековете от претопяване...

Видимо отнето предимство. Плеснали са се с понен 60. Една секунда идиотизъм цял живот травми за вързрастната жена, вероято невинен пасажер в такси.

Извинете, но на 52 изобщо не е възрастна жената!

Подозирам, че този на релсите е искал да се "бутне" пред таксито в последния момент, а то не му е "дало" - така както бих направил и аз?

Близостта на "Сухата река" и "Левски" категорично говори, че в основата на катастрофата са цигани...

Кви цигани в Сухата река, бре?! Там са си обикновени софийски келеши, но цигани няма.

Балкански

Ти да не си циганин бре, дебиле? Или си селянин? Там и такива има, само софиянци нема :)

Съгласен съм! Там байМангал много не вирее от едно време още. Повечето са софийски келеши от крайните квартали.

А МАНГАЛИ.

Реален разговор по радиостанцията на КАТ, преди да ги кодират... Има ПТП в района на булевард ... и ул. ....... пострадали са 3-ма души Екип 21 да отиде на местопроишествието....... Пострадали са 3 автомобила... и единия е такси ! Повтарям, и единия е ТАКСИИИИИИ !

сигурно са минали на портакал!

Бакшиш и Бенц бегачка, кой е виновен...

Голема бегачка, 20+ годишен немски кенеф.

Как реши че е 20 годишен и точно че е кенеф? Или като се види по-нова кола и автоматично се решава че тя е виновна? Или в изречението "изясняват се причините", БГ форумният селянин, борец за правда раздаде вече присъди и категории .... Доста тъп и ограничен БГ народ. Ама нормално и аз да съм с някакъв дизелов кенеф на третокласна марка и цял ден да съм по ГТ защото нямам пари дори и за него и аз бих мразил хората с пари.

Другият пострадал мъже - 25-годишният водач на единия автомобил

100% без колани в таксито и резултата е ясен, тежки травми при не толкова сериозна катастрофа

„Ааа, няма нужда да слагаш, аз хубаво карам“. Хахаха уникално тъпи.

Обяснете ми, моля, как двете коли са от две различни страни на мантинелата.

А сега де мистерия - тоя с Бенца ли се е направил на важен или бакшиша?

Германската бегачка с китайско фолио на задните стъкла, доказала ли се е в надпреварата?