Четирима ранени при стрелба в Берлин, издирват нападателите

Престрелката е станала недалече от централата на Германската социалдемократическа партия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже! От къде се събрахте толкова простаци? Тежко на Бъкгария!

НЕКА СЪБИРАТ ОЩЕ МАЙМУНИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ, ТОВА ЩЕ ИМ БЪДЕ НАСЛЕДСТВОТО!

"Няма индикация за политически мотиви зад инцидента." Какво, не са били облечени в червени фланелки с надпис "Напред към комунизъма" или черни с надпис "На свещен джихад с неверниците," не са Меки китки пъстро облечени, не са в зелени фланелки с веганско посвещение . Не са говорели руски, не са прославяли Тръмп. Местните кръчмари не донасят за пияни привърженици на мустакатия чичко. Енигма, някаква си, либерална. А е срамно да се говори за спящи ислямистки клетки от емигранти-доктори, инженери и адвокати. Къде е инспектор Дюдю да ни светне.

Спор за паркомясто между арабски учени , лекари и инженери и местното германско малцинство. Съвсем нормални неща по коледа

Не ми приличаш на “гербераст”, но очевидно си безполезен! ;-)

А ти приличаш на джендъраст и категорично си безполезен

Ми да не търсят далече ве? Да потърсят сред любимците нас Бабуля Меркуля Фердже хабиб? Нейните абонати са от най-мирната религия на светя, Джихади Джотата и Ислями Мюслитата режещи глави дори на малки деца, които тяхната любима швабска Мути пусна с МИЛИОНИ в Европа за да я залеят и ислямизират!

Тези са в традиционно черно за Гестапо.

от там ,нямаше да има никога такива стрелби

стрелецът сигурно е някой ваксиниран. странична реакция,

Меркела явно не е германец, някаква друга подорда е. От там на сетне е решила че ще унищожи етнически тази държава като вкара всякакви отрепки мултинационални. Ето резултата!

Казваш, сама, еднолично го е решила...

То и да са й наредили, все пак от 1945 Германия си е все още окупирана страна.

Имам питане : Нали НИЕ (народа) храним полиция, армия, учени, ЦРУ, управа? Защо крият всичко от нас? Кажете КОЙ е стрелял, кажете кога сте хванали извънземно,кой поръча Кенеди, кажете чии са например небостъргачите в Ню Йорк и пр. Ами дайте тогава да не ВИ плащаме данъци откъдето идват парите за вас, след като се криете като мишки, та да видим КОЙ е по важен вие или НИЕ.

По-важен е този който командва полиция и армия, органите за репресия!

се опита да излъже германският народ и да навреди на Германия и ЕС ,но има вариант да свърши както нейната предшественичка либерастка Роза Люксенбург! (фамилията Люксенбург си я е измислила тя за да прикрие истинският си произход и така по лесно да лъже германският народ с отровните си идеи)

абе плюете я, ама празнувате 8 март, нали.

В Германия стана по опасно от САЩ, хем свободната продажбата на оръжия не е разрешена! Германците много ще страдат заради решенията на бабата. Тепърва ще сърбат нодробеното от нея. А нашия тиквеник казваше какво каже бабата...

Стига сте се заблуждавали, решенията далеч не са нейни. Тя е само кукла на конци.

Това ранените ли са или оцелелите? Видно е, че крачат в колона много бодро и ведро, може и да са подкрепления, а може и да са ги пуснали да се поразтъпчат за Деня на бащата в градска отписка и да шмокнат по бира.....

Пък сега ви раняват и убиват.Ще си ги понасяте,от бездействие мюслита откачиха,а от много работа и швабите откачат.Така объркаха живота на всички.ЗАЩО БЯХА ВОЙНИТЕ,ДА УБИВАТ И РУШАТ,А ВМЕСТО ДА ИМ СЪЗДАДЪТ РАБОТА В ТЕХНИТЕ СТРАНИ И ДА НЕ ПСИХЯСВАТ В РАЗЛИЧНИЯТ ЗА ТЯХ СВЯТ.

В деня на бащата вас - лумпените гейове на Дай България ше ви правим на бременни майки. След това ви пускаме на муслитата.

Снимката която е ползвана от някой филм ли е ? Много позната ми изглежда.

От архива на ДИР-ниците - толкова!!!

Не било ясно. Всичко е ясно. Поздрав за Коледа от нашите братя мюсюлмани. Продължавайте да приемате по 1 млн + души диваци от цял Свят!

Да го душат тъпите фашаги!!! Съпътстващо заболяване от Меркелвируса!!!

Какви нападатели без да е обявено за терористичен акт?От новината ми стана ясно,че някои просто са постреляли по активисти на политическа партия без да са имали никакъв мотив за това.

с тези затваряния побъркаха хората.

Фелис ковида

Весела коледа.

PEYTSCH

Били са с маски...И коронавируси бъкани...

Прибирайте си още мигранти прибирайте ги . А после кой ми сра у гащите.

Българинът също е имигрант.

o!o

ми да не е!

Брадати учени от близкия изток.

Cok guzel, Merkel hanim !

O tannenbaum o tannenbaum Muslita s aftomati se jaskat za opiati