Четирима гръцки иманяри са загинали в пещера, търсели златни монети

Мъжете са се отровили от изпаренията на генератор, който използвали, за да си светят

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предполагам ,че генераторът не им е трябвал само да си светят нали?

Пожелавам на всички иманяри да умрат.

Там ще намерят на поп Мартин павура и на Вълчан войвода kурa

Калитко гледал зад скалата и щом четиримата открили имането - утрепал ги и го присвоил. Какви ли не истории се носят. То и в България било пълно със съкровища, турците ги заравяли като бягали с намерението да се върнат. А на тия четиримата лека им пръст. Дето е казано - гъз глава затрива. Или ум (липсата на ум) живот затрива.

Короната не прощава на никой.

Каквото са търсили, това са и намерили!

БОГ ДА ГИ ПРОСТИ. ИСКРЕНИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ.

Е, Бог не им е простил. Алчността не е от от нещата, които Господ прощава, а човешката алчност няма граници, няма и осъзнаване.

От х.. Има злато оставено от български тракийци. Мислили са, че ще се върнат. Дори децата им в 1923 са били малки, а в 1944 младежи, отишли в Гърция.. И са се върнами в България и затворили границите /1944..и обратно, смесени бракове тракийка и грък, децата им млади момичета са дошли в българия, леля ни евдокия, затварят граници и остават в България. Леля евдокия в бг, А родители в гърция, майката на евдокия тракийка и баща грък.. Има злато от Бг тракийци...

какви глупости ми пишеш в този случай са търсили злато в град Лутраки това е в полуостровната част на гърция Пелопонес,Ограмоти се малко моля те.

Ако наистина е вярно това, че са починали от изгорелите газове (не изпаренията) на генератора (предполагам бензинов), то те (иманярите), лека им пръст, трябва да са били абсолютни тъпанари.

И.бал съм ви сите в устите !

"Слухове за съкровища се носят из централна Гърция от десетилетия." - Цял свят знае, че се носят от хилядолетия.

"В повечето случаи става дума за съкровища от времето на Втората световна война."

.

Че защо са ходили посред нощите? Ако бяха да идат през деня нямаше да им трябва осветление за прохода, най-много някой лед-фенер, който издържа много! Има нещо гнило в тази работа! Недоумявам как опитни иманяри не са спазили елементарни изисквания за своята безопасност!

Верно бе, през деня, в пещерата, слънцето си свети. Ама, а де - акъл.

От къде знаеш, че са опитни?

Намерили са го затова са починали от радост в безвремието!

Газ...друг път. Ковид 19.

Четирима гръцки иманяри са загинали в пещера, търсели златни монети Ами то златото си е опасно нещо,кой паднал в пещера,кой застрелян..........

Генератор и газ, гьз затрива...

ЛАКОМ гьз.

Аматьори .

Какви пък ще са тези "съкровища от времето на Втората световна война."!?!?!? Освен да са еврейски. Друга логика не виждам. Ма, що евреите после не са дошли да си ги вземат.

златни съкровища има скрити по целия балкански полуостров, тука е кръстопътя на света и всеки който е минавал през вековете е заравял по нещо, много хора си оправиха живота чрез иманярството, трябва само много труд и малко късмет, ако не вярваш питай Васко Черепа

Накарай някой да ти прочете това: "В повечето случаи става дума за съкровища от времето на Втората световна война."

Колекцията на Васко Черепа беше по-богата от тази на НИМ. И по-добре изложена, също така. Друг въпрос е дали тя е била резултат на много черепов труд и късмет. Поне що се отнася до късмета, гледам, че му изневери. А трето и четвърто е да ти позволят да притежаваш съкровище, макар и самият ти да си го открил. Оти я мислим дека все още е незаконно. ;-)

Това с иманярството е отчаяна работа, но добре че са слуховете и легендите, та да се връзват простият народ. Понеже имам представа за какво става дума, това е бошлаф работа, а около мен разкопаха и изповзривиха кладенци, дънери и т.н. Зададе ли се криза, българинът се юрва съкровища да намира. Така е било няколко пъти през миналия века, така е и сега. На бъгарина му дай тото, еврофутбол и имането да търси - затова сме на този хал.

А, на гърка какво да му дадеш? В случая.

живота е по-ценен от златото

Понякога златото е повече живот.

Жалко, че не са били макета...

Македония е област в древна гърция, на един Филип от там е кръстен Пловдив, а на синът му, който е учил при древногръцки философи и математици е кръстено най-голямото пристанище и библиотека в Египет, откъдето са дошли и древните гърци(през близкия изток предимно). Каква е разликата нежду гърци и магедонци, освен в мозъкопромиването, на което явно сте подложен и Вие се пита в задачата?! Само да поясня, че даже и древнте гърци са гости на балканите.

В съвремието "макета" наричаме "северно-македонските" българи. Откъде пък "Ви" хрумна, че съм мозъкопромит? А иначе, да, в словесните каламбури не се и съмнявам, че сте много напред с материала... На приказки всички сте много силни...

Българи можете да наричате леко дръпнати азиатци като прабългарите, например далавери симеонов, ясенчо петров или путлер, които даже не са чисти прабългари. На балканите всичко е предимно микс, такя че всичко което има някакви претенции освен спазването на човешки права е мозъкопромито и насъскано. Много по-лесно е да се направи балканска шенгенска зона вместо да се избиите отново за чужди интереси!

Дали ще се “избИЙме” си е наша работа. А ти, безроднико, внимавай някой да не ти “избиЙ” някоя от чивиите, че ще ти се разхлопа дъската.

Много капути се пробваха да ми избият някои неща, но няма успех при тях за сега, само жертви и разходи. Те удрят, и те падат!!!

Ти явно си шампион по виртуален ММА

Поскъпна златото доста...

Поскъпна много. Потърси из нета Oak Island money pit. Там около 150 години търсят имането, изразходвали са сигурно 20 милиона до тук, не две кирки и две газени ламби. Има и жертви, и още не са го намерили.

да го пратя в банкя,там има златни монети със лика тиква,поне сега да са живи

Бог да ги прости! Загинали да, следвайки мечтата си.

Намерили са каквото са търсили

като са неграмотни и некадърни да мрът

мрат*

смърт или смарт

Ясно е как се пише, но тук не е място за организиране на ПУЦ за неграмотници. На всичко отгоре и безплатно. Плати си курса по граматика и ще научиш

Добре де, ясно, няма да ходим на море в Гърция

но хората ще си ходят,а ти ще крепиш на нинова и радев имунитета